If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро и малко оптимизъм от мен. Размърдването вчера, ме кара да си мисля, че наистина ще има обръщане на тренда на БФБ дай боже. Поне аз още от нова година си мисля, че е време. Поздравления на всички в акции и хванали движението вчера. За хим мисля, че на 1,10 приключи спада с корекция до 50%.Принципно тръгне ли ХИМ ще тръгне и СОФИКС. За ПИБ може би наистина беше въпрос на време, но и риск. Албената също беше добър вариант, за спекулация точно защото влезна Донев. Имам ХИМ и на никого нищо не препоръчвам за търговия.
споделям декс, дай боже самоцитирам се, щото не ми се пише пак
Хихи, кеф а? Айде да минават и стрес тестовете и викам наистина да обръща тренда Накъде мисля мернах, че над 460 софикс е зоната за обръщането, която трябва да прескочим.
Кой ще ти чака стрес тестовете че да купува на +50%
Хихи, кеф а? Айде да минават и стрес тестовете и викам наистина да обръща тренда Някъде мисля мернах, че над 460 софикс е зоната за обръщането, която трябва да прескочим.
Как е гейзери, почвате ли да осъзнавате, че така повече на може на БФБ.
Не знам на кое викате шитове, но определено шитове са тези където няма никаква взаимовръзка и логика между цена на акцията и фундамента.
Вземете за пример Спийди, или СФИ, или Атера, със спадаща "диведентна доходност" "като на депозит". Друго са шитовете, е че там всеки се е нашил и разчита да му е комфортно, както и че вече пишат за тях по ветниците и бюлетините на ИПетата са пълни с техните имена, ами там само за Спийди, за СФИ и Сърма пише Сигурен знак за ошитяване, та бягайте докато там е спокойно, както беше при Свилоза на 4. лв. когато ви омайваха, и после се срина цената
Не са избягали тези, които преди две години купуваха на леФче Свилоза, защото те знаят, че и цени по-високи от 4-ка ще видят. Търпение му е майката..
Как е гейзери, почвате ли да осъзнавате, че така повече на може на БФБ.
Не знам на кое викате шитове, но определено шитове са тези където няма никаква взаимовръзка и логика между цена на акцията и фундамента.
Вземете за пример Спийди, или СФИ, или Атера, със спадаща "диведентна доходност" "като на депозит". Друго са шитовете, е че там всеки се е нашил и разчита да му е комфортно, както и че вече пишат за тях по ветниците и бюлетините на ИПетата са пълни с техните имена, ами там само за Спийди, за СФИ и Сърма пише
Сигурен знак за ошитяване, та бягайте докато там е спокойно, както беше при Свилоза на 4. лв. когато ви омайваха, и после се срина цената
MrSi, за шитовете си прав, а и много народ се е ушил и чака чудеса.Това е Борсата - ще има губещи и понякога ще се печели.Все пак ще се радвам , ако Хима промени политиката си и обърне внимание към миноритарите.Това ще е знаково за БФБ.
Коментар