Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНямам време за море.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВърви бе човек,акции макции театър,вятър.Животът е кратък ,докато се обърнеш
и вече си остарял.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНямам време за море.
и вече си остарял.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСофиянец ти на море ходиш ли или цяло лято се кьориш в компютъра?
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТова вече е друго. Учуден съм, че се е стигнало до такава сурова мярка. Обикновено се разминава с бан за някакъв период от време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз много обичам да получавам дивиденти, а ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеE, тая година се оляха с тия дивиденти, не спират да валят
Коментар
-
E, тая година се оляха с тия дивиденти, не спират да валят
Стара планина Холд АД-София представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 21-06-2016 г. в София 1113. На ОСА е гласуван дивидент за 2015 г. в общ размер на 4269392 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.206 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.195666 (само за акционери физчески лица) лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТова вече е друго. Учуден съм, че се е стигнало до такава сурова мярка. Обикновено се разминава с бан за някакъв период от време.
Успех ви желая!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВеднага отговарям, ника ми беше Хайърсъзов, госпожа Амстердам се погрижи, да го нямам.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАми като си тук от 10 години, защо си си сменил ника? Кажи поне с кой ник си бил преди и защо си го сменил. Може би си му засрал репутацията, а?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОт 6 месеца съм изцяло на външните пазари. Ника ми го срещаш и ще го срещаш, защото съм тук от 10 години и малко или много ме вълнува това онова на БФБ. Ти като минаваш покрай сергия с краставици, купуваш ли си задължително такива, при това ако са гадни? Аз не се чувствам длъжен. За мен краставиците в момента не струват, но минаването край сергията не е забранено. Един купува, друг не.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОт 6 месеца съм изцяло на външните пазари. Ника ми го срещаш и ще го срещаш, защото съм тук от 10 години и малко или много ме вълнува това онова на БФБ. Ти като минаваш покрай сергия с краставици, купуваш ли си задължително такива, при това ако са гадни? Аз не се чувствам длъжен. За мен краставиците в момента не струват, но минаването край сергията не е забранено. Един купува, друг не.- регистриран на 14 Август 2015 г.,
А коментарите са ти всичките от типа всичко е страхотно навън, тук е много зле..Да не си трол от някой брокер, на който му плащат да пише негативно на БФБ и да рекламира търговията на ливъридж /комара/
Който иска проценти, отива на DAX, CAC, FTSE ....
Тук има Бойко Борисов тренд, какви проценти точно чакаш?Бил съм на БФБ много преди да се появиш тук. Зная как е на БФБ и съм си преценил, че доходността със CFD ми е по- изгодна. Надявам се, нямаш проблем с това. За три месеца правя дабъл със CFD. Тук не...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОт 6 месеца значиМомко, първата ми fx сметка е от 2003 година, знам как се случват тия работи, така че не пробутвай краставици на краставичар. Това да правиш 30% на ливъридж нищо не е, но не е устойчиво и не се случва дългосрочно.
И като търгуваш навън ми е малко странно, че постоянно ти срещам ника по БФБ темите и то само с негативни коментари?The strongest stand last.
Коментар
Коментар