Да попитам всички специалисти по ТА на БФБ: сега, след като ви се пресекоха всички възможни линии, защо няма ръст? Има някакъв купувач /Бенчмарковец/ по отделни позиции, който кълве от асковете, но това аз лично го отдавам на друг "феномен".
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе само , че няма , ами и на другите акъл дава и все се хвали, че с години е на печалба.. Този , ако изобщо има акции съм сигурен , че са много малко , а по цял ден спами и лъжеГледам му постовете от една седмица- с нищо не допринася за форума, ама много забележки към другите и спам
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеС теб не желая да комуникирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАми тогава що ме кара аз да пускам сделки ,тъка излиза че си просто трол и нямаш пукната сделка или си на демо ,иначе не виждам причина да парадираш ,че имаш много сделки а не си пуснал нито една или си на демо или те срам от сделките ти това е
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДоказана сделка?!Пред кого???
Пред форума ли?! Това няма да стане! Аз имам много сделки за които съм си платил комисионните и таксите, но нищо не ме задължава да ги пускам във форума.
Коментар
-
Смешния трол с малкия порфейл пак реши да се хвали.Сигурно има хора с десетки пъти повече акции от него, ама той по цял ден спами.Забележете дал ли е на форума някаква оценка за пазара или акциите- само хвалби и спам..И няма нито една доказана сделка за последните месеци..Той все ги лупка и бие..и прави даже забележки на другите , като важничи
Коментар
-
Чуждите инвестиции в България спадат с близо 15% към юли
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...m-iuli-224711/
Кирето най ги "харесва" тези новини!
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеСлава богу , новината е добра . Поне не се увеличавате.или за теб е хубава новина че още един работник в системата на тиквите...
Коментар
Коментар