If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро на всички!
Днес е последния борсов ден за 2016! Една година, която вървеше доста зле и изведнъж последните 4-5месеца настана купон! Какво може да изстреля родния борсов пазар през 2017 г.? Тук отговора и за мен не е ясен. Може да е края на истерията с имотите или подходящи реклами за доходността на БФБ през 2016 и алчността на българина или едни други интересни неща за които се говори тук под тепетата, ще видим....
Пожелавам на всички 2017 и 2018 да са още по-добри от настоящата!
Успех на биковете!
Честно казано след такива анкети като твоята следва точно обратното,хубавите работи без анкети стават.
честно казано тази анкета не е моя .................. някой по-долу снощи помоли за такава анкета и аз помогнах да му се осъществи желанието...
================================
честно казано се учудвам как може да има толкова народ който си мисли, че една анкета за следващата година попълнена от 50-60 човека може да даде отражение на пазара днес...
т.е. ти се страхуваш, че мечките ще изкочат от дупките на 620 и ще стъпчат самодоволните биковете
Абе винаги можеш да изцакаш някого като му знаеш картите,иначе стъпкване и смачкване е силно казано.
Най ми е смешно като вземат да си мерят портфейлите всякаш си мерят оная работа.
Коментар