If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз ще се радвам борсата да направи даже и 50% ръст, защото все още имам акции за продажба но в случай че има корекция ще гледам да наместя кеша. Така че аз не се притеснявам в коя посока ще се движи пазара.
Ей това е да гледаш оптимистично на живота.. каквото и да се случи ти все да си доволен.. така не се мъчиш да правиш анализ и да си напъваш сивото вещество.. Еееех, живот си живееш ти!
Аз ще се радвам борсата да направи даже и 50% ръст, защото все още имам акции за продажба но в случай че има корекция ще гледам да наместя кеша. Така че аз не се притеснявам в коя посока ще се движи пазара.
То в твоя случай ,може да излезе да купиш на ВръО.....
Три годи лая за бичи маркет и като стана ,след първия месец стана мечка ,сега пак ли три години ще лаеш за мечи маркет за да купиш ,то Евгени Михайлов с това да идват танковете ,Ще вика на жълтите павета да Идват чалмите и фереджетата....Ти мечки викаш....
Ша та затворя при някоя Гризли в зоологическата градина....
Да видиш какво е мЕчка а не да си Хамелеон....
Добро утро на всички! Кешът в Европа и САЩ е напечатан и скоро ще има бум! Прогнозите са едно, а реалността друго! Мистър Драги щрака принтера с евра с надеждата да вкара малко инфлация, но не му се получава и по моето скромно мнение това е така защото кинтите не отиват където трябва!!!
Интересно тук даваш този факт, че има много ликвидност, което обикновено води до покачване на активите, а в последния пост говориш, че всичко си продал - даже шортиш .... би ли обяснил това противоречие?
Дълго мислих през последните 3-4 сесии и да споделя излизам от всичко!, в т.ч. и на вън. НЕ е препоръка, но:
шорт съм на петрола 54.93, малко шорт ДАКС, имам опции call VIX @ 12.50, dont touch gold! its a shit , няма как да шортна BGX-а иначе ела да видиш
Пич, замисли се дали не си от оная порода играчи, дето мрънкат и отричат бичия тренд по целия му път и се решават да купуват току преди върха
Дълго мислих през последните 3-4 сесии и да споделя излизам от всичко!, в т.ч. и на вън. НЕ е препоръка, но:
шорт съм на петрола 54.93, малко шорт ДАКС, имам опции call VIX @ 12.50, dont touch gold! its a shit , няма как да шортна BGX-а иначе ела да видиш
Експозицията ми в момента е 142%. Т.е. 42% заемен ресурс над собствения капитал.
21% спрямо собствения капитал предполагам. Претеглено спрямо инвестирания пак е впечатляващо. Моята сметка към днес е +9% спрямо инвестирания капитал, но time weighted е даже повече, защото този месец вкарах нови 15% и то в позиция, която засега не ми се отблагодарява подобаващо, но пък имам надежди в нея занапред.
Коментар