Кире, на теб няма угодия бе, брат! Кажи какво да пиша, за да ви хареса? За вас няма значение дали съм бик или мечка, а е важно да има с кого да се заяждате.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеТва ли беше бичата атака? Язък! Аз помислих, че влака тръгва, а то още редят вагоните
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнениеКъде изчезна онова недоразумение Ташунко? Пак ли чака в ниското?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Защо трябва да се набутва кеша тук като се вижда че ликвидността е проблем .
Тук има позиции ако не купува фонда да излезеш с 2-3к си е проблем това не нормално ....
Иначе защо българските банки с рекордни печалби и преминали изпита ще се търгуват на подобни коеф. като Banco Populare, която отчита млрд. загуби ...
Основния проблем е ликвидността и за това си има решения, които започват да се прилагат и да дават резултат.
Някои ще рискуват е ще влизат в началото , когато нещата не са ясни...
Други ще чакат потвърждение на бичи тренд - да скочи с 15-20%...
Народът е казал - пилците се броят на есен .
п.с. Имам чувството, че ниската ликвидност се поддържаше изкуствено от по-големите играчи в комбинация ... Но това е до време ..
Но това няма как да е вярно за БГ където няма нито картели нито монополи ....Last edited by Protokol; 21.02.2017, 11:22.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение........Както каза Гергана Малкоданска за времето по Нова - прекалено бързо тази седмица може да стане прекалено топло!......
Last edited by tony1975; 21.02.2017, 06:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Аз не казвам, че фонда ще е основния купувач. Има много спящ кеш, който рано и/или късно ще се осъзнае на къде духа вятъра
Тук има позиции ако не купува фонда да излезеш с 2-3к си е проблем това не нормално ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Нека да видим първо Кой е инвеститора ,според мен днес вече направиха покупки от сумата ,ще доста глупаво още утре да видим агресивни покупки от фонда ,няма се учудя е ко видим продажби утре
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Не въпроса за милиона, а сигнал, че има сериозен интерес от чужди инвеститори и то преди още да е листнат ЕТФ-а в Лондон...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук много се надъхвате тоз 1 милион ви се струва 1 милиард тъка ,че спокойно няма гаранция ,че утре няма да решат да излязат 2 милиона от фонда
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук много се надъхвате тоз 1 милион ви се струва 1 милиард тъка ,че спокойно няма гаранция ,че утре няма да решат да излязат 2 милиона от фонда
Коментар
Коментар