Първоначално изпратено от maverik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениезабелязвате ли, какво стана с оборота, първите 5 дружества правят 75% от него. а останалите 25% са 150-200 хил. лв само, Май баба меца още се ослушва и не е вдигнала белия байряк)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеЗатова съм винаги казвал че субсидиите са вредни за нас, но ме замерят с камъни,,,,,. Наложи се да армирам чадъра..
А то сега всеки вика ми парите са от европата, значи ничии, значи грехота е да не ги откраднем. Проблема е че като свършат прите от европата, крадливите навици си остават...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
Трябва да се вземе предвид ,че много сделки минаваха уговорени и вдигаха оборота.
Ако излъжем някого отвън това, разбира се, няма да има значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Оборота много падна и за мен все още корекцията не е приключила! Може би за преоценки за края на тримесечието но не и връщане на тренда. Другият фактор който може временно да натежи е военен конфликт в Корея който е вече много вероятен.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИзглежда, продавачи няма и консолидацията е в ход..
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеДнес май няма да стигнем оборота на КауфландОбеми, обороти... Както се казва във вица " Харесва ли ти новата ми прическа? отговор: " Абе, важното е да сме живи и здрави!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеизключвайки раздаваните дивиденти, тази булгаристанска борса заприличва с всеки изминал месец все повече на подобие на финансова пирамида
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеЗатова съм винаги казвал че субсидиите са вредни за нас, но ме замерят с камъни,,,,,. Наложи се да армирам чадъра..
А то сега всеки вика ми парите са от европата, значи ничии, значи грехота е да не ги откраднем. Проблема е че като свършат прите от европата, крадливите навици си остават...
Коментар
Коментар