IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Колко е допълнителен спад и нереализиран ръст на софикс, дължаст се на начина на промяна в индекса. Спада на излизащите се отчита, но не и възхода на влизащите.Мислите ли , че всяка промяна изяжда процент.

    Коментар


    • Само да попитам , а защо не се покачи в изминалите 9г. по този начин... И аз бих се радвал да стане и го допускам в мечтите си, но не виждам фактори и причини това да стане.Бих се радвал в близките 5 години поне да стане 1200-1500 и то , ако се промени икономическата среда и се проведат реформи..

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Кои неща за СОФИКС 1000 или за 1800
        Софикс се качи от 100 до 1900 пункта за 7 години, защо сега да не се покачи от 700 до 1800 за 5?
        Събитията не винаги отговарят на очакванията!

        Коментар


        • Кои неща за СОФИКС 1000 или за 1800

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Това, че това е само една година за изминалите 9.Можеш ли да сметнеш, ако не за всеки 9години , а за всеки 7 скачаме с 30% процента, колко време ни трябва за да достигнем нивото от 2008гНещо много са слабички темповете на растеж за период от 9 години...Моля дай прогноза кога очакваш СОФИКС 1000 и СОФИКС 1800
            Според мен за 5 години е напълно възможно да се получат нещата.
            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

            Коментар


            • Говориш много пожелателно и мечтателно..Засега няма факти за такива инвеститори..Даже няма наченки..Напротив в последните години има голям спад на такива инвеститори..Ръста през последната година се дължи до голяма степен на фонда на Н.Василев.Имаш ли теория защо точно тук ще дойдат при сегашните условия и икономика стотиците милиони долари- евра, а не в нашите конкуренти, които засега ни изпреварват по всички показатели..

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Ами то някои са доволни и на малко , а други и на много не са доволни.Ти може и да си доволен на 3-4%, а другите да искат 10-12%... Щом не те интересува нивото от 2008г. какви големи инвеститори чакаш и кога..Можеш ли да ни обясниш защо все още не идват големите инвеститори , а в Румъния, Чехия и Словакия ходят..Явно големите инвеститори имат различни критерии от твоите и не са доволни от БФБ и не си влагат парите тук..Кога точно ги чакаш..
                Инвеститори от запад ще дойдат скоро през ЕТФа но очаквам да започнат по консервативено което ще ни даде време за търговия. Влязат ли стотици милиони евра за кратко време ще се набалончи пазара и ще е време за почивка.

                Коментар


                • Това, че това е само една година за изминалите 9.Можеш ли да сметнеш, ако не за всеки 9години , а за всеки 7 скачаме с 30% процента, колко време ни трябва за да достигнем нивото от 2008гНещо много са слабички темповете на растеж за период от 9 години...Моля дай прогноза кога очакваш СОФИКС 1000 и СОФИКС 1800

                  Коментар


                  • Кире, виж с колко % се е повишил Софикс за последната 1 година и от началото на тази година. Теб какво те кара да смяташ, че няма да има подобни ръстове в следващите години?
                    Събитията не винаги отговарят на очакванията!

                    Коментар


                    • Ами то някои са доволни и на малко , а други и на много не са доволни.Ти може и да си доволен на 3-4%, а другите да искат 10-12%... Щом не те интересува нивото от 2008г. какви големи инвеститори чакаш и кога..Можеш ли да ни обясниш защо все още не идват големите инвеститори , а в Румъния, Чехия и Словакия ходят..Явно големите инвеститори имат различни критерии от твоите и не са доволни от БФБ и не си влагат парите тук..Кога точно ги чакаш..
                      Last edited by Kiro; 08.09.2017, 09:48.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Тази година да, а изминалите преди нея 8 колко беше ръста..И ти ли прогнозираш по 30% годишно вече всяка година.. Другите пазари, отдавна наваксаха и подминаха нивата си от преди кризата, а ние се питаме веднъж на 9 години доволни ли сме..
                        Киро аз се интересувам от БФБ от 2012та и за този период съм МНОГО доволен. За мен не е краяна цел да стигнем предишните върхове а да изкарам добра доходност преди да се набалончи пазара което ще стане при влизане на големи обеми от запад. Трябва да знаеш вече че пазара е на цикли и е много важен тайминга.

                        Коментар


                        • Тази година да, а изминалите преди нея 8 колко беше ръста..И ти ли прогнозираш по 30% годишно вече всяка година.. Другите пазари, отдавна наваксаха и подминаха нивата си от преди кризата, а ние се питаме веднъж на 9 години доволни ли сме.. Тази твоя прогноза ще я запомня за СОФИКС 1000 и защо догодина , а не тази.., а дано ама надали..

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Нещо в последните 9 години са ни много лоши сценариите - дано се оправят в бъдеще..
                            Лека нощ..
                            Тая година 30% ръст на Софикс пак ли не си доволен? На депозит щеше 1% да изкараш та стига с тези оплаквания!
                            Софикс 1,000 да стигнем до края 2018та пък след това пак ще го мислим. Централните банкери не бързат да увеличават лихвите и печатането на пари та и риска от криза е малък засега.

                            Коментар


                            • Момче, можеш ли да ми посочиш през колко от изминалите 9години СОФИКС е правил по 30% годишно, че си позволяваш да даваш такива смешни модели..Къде са големите инвеститори за да се правят тези проценти..Живота не е демо, където ти си майстор..Бъди реалист и чети вместо да си фантазираш..

                              Коментар


                              • Кире, не извъртай нещата! Задал съм ти въпрос и чакам отговор.
                                Събитията не винаги отговарят на очакванията!

                                Коментар

                                Working...
                                X