If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ще са интересни ЦКБ сила , Бъдеще , Съгласие и другите не са стока....
Ще гледате пак 400 с радост.....
Напротив, ще видим кухи сделки , както и гоУлеми кюфтета... В крайна сметка ще увеличат ликвидността ... И тогава ще се включат чужденците ... Но не бързайте - изчакайте да направи 20% up за да е ясен бичия тренд ...
Всеки трябеа да си отговори на
въпроса - преди или след чужденците иска да се нареди
Това е все едно някой да докаже, че Пеевски е свързан с КТБ ..... или, че новия закон трябва да засегне Техномаркет, БТК/НУРТС, Булгартабак, печатницата и имотите на Бисер Лазов .....
Който ми докаже, че групата около Тексимбанк е свързана с групата около ЦКБ, ще му дам половин царство и ръката на принцесата ... Пак хубава и принципна идея ще я съсипят.
Хаха трудна работа примерно централите на ПФ Съгласие и ТексимБанк са в една сграда
Който ми докаже, че групата около Тексимбанк е свързана с групата около ЦКБ, ще му дам половин царство и ръката на принцесата ... Пак хубава и принципна идея ще я съсипят.
дали по този начин няма да се получи сриване на борсата, което е точно обратното от желанието управляващите ?
Определено тази промяна крие рискове краткосрочно! За по стриктен контрол за свързани лица се говори от известно време та предстои да видим как ще се отрази на някой дружества.
Ето ти тогава една още по-добра: Аз съм на 106% в БГ акции, с тенденция да ги направя 130% Хайде смей се на воля сега
Не ти много смешно Батя, кофти ситуация Но пък ако пак се вдигне скоро индекса на 730 ще станат и тези 130% - сега некеширани, но дано стане, че да ги кешираш, нале!? Всички искаме 730 в такъв случай сме оптимисти. Ама и само с шитове като бордчета елтосчета ... май не става играта, нале!? И сега ако са 106 ще има ли ново репо за оферта при фармата !?))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар