Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Тъй като сме все още в дълбок рейндж и възможност за още едно потапяне след пробива на 657,8 в края на октомври, а тук се навивате и то от хора като Киро с мечти, и сравнения (недопустими според моят скромен опит) с лудоста на 2007г. В защита на едно свое виждане, споделено в подобна корекция момент от ~ зима/пролет на 2016г;- в коя фаза влиза пазара, а именно - в подобен на 2005/07г. цикъл- споделен от няколко форумни участника, аз контрирах с непретенционно мнение на новак и не изживал този момент участник, че допускат грешка! За мен фазата е в периода 2003/05г. и нива над 906/930 са химера, или форумно умишлена дезоориентация на новопостъпилата публиката,- за която всички в хор препявате, че липсва..... Така че бъдете реалисти , а не манипулатори,- възможноста да видим нива над жадуваната 1000ка е в хоризонта, но не и до края на 2018, че и по на далече в подножието на 20,20 дали не е???
-В този смисъл съм си развил(разбил) и очакваните съпротиви и подкрепи, както и следващите ги височинни импулси, в посоченият диапазон!
УСПЕХ за ВСИЧКИ ! - КОЛЕДАТА ЩЕ Е ВЕСЕЛА !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДобре запомням го..да не се отречеш после..А дано..А кога ще достигнем рейтиг А, както 4Д прогнозира..
ако няма голяма криза на запад!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДобре запомням го..да не се отречеш после..А дано..А кога ще достигнем рейтиг А, както 4Д прогнозира..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПенко, играй си танца със саби и нагъвай суджук..Ти не си инвеститор , а трубадур на БХ и Черешко..Продължавай със спама, че трети месец пак спадате БФБ...Имаш ли прогноза поне, кога СОФИКС ще стане 1000 пункта..Все пак 9-та година е , а само с празни приказки и лъжи не става..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСпоред мен това е първото от серия повишения на рейтинга. Агенциите се движат след събитята и ги актуализират с доста голямо закъснение. Вероятно ще се повтори историята с прогнозите за ръста на икономиката. През последните три години всички прогнози на международни институции се актуализират само нагоре и винаги реалността се е оказвала по-добра. Така погледнато за мен е въпрос на време рейтинга да започва с А. Въпроса е колко време?държавата има амуниции да таргетира поне 5% ръст
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПенко, и без да ни казваш знаем , че си човек и чиновник на БХ и Черешко..Въпроса ми е защо след Големите Ви успехи 9та година Борсата е на една трета от нивото от 2008г..Да не би защото твоите шефове ръководят..Къде са инвеститорите, защо спадат преките инвестиции..Защо 10г. сме най- бедните в ЕС и най- корумпирани..Защо уважаеми не ни приемат в Шенген и Еврозоната..
Жизнен стандарт
Според последния доклад с публикуваните ИЧР на 188 държави в света, страната ни вече е на 59-о място. През 2013 г. България все още е удържала 58-мото място. За сравнение, банановите републики Антигуа и Барбуда и Барбадос днес са пред България по жизнен стандарт - съответно на 57-о и 58-о място.
Това знаеш ли го Пенко..Хайде сега почвай да спамиш и да браниш службиката си..Повишението на рейтинга е много закъсняло, пак заради ВАС с години..От Боклук за 10г. ГЕРБ на по- малък боклук..
- 1 like
Коментар
-
Пенко, и без да ни казваш знаем , че си човек и чиновник на БХ и Черешко..Въпроса ми е защо след Големите Ви успехи 9та година Борсата е на една трета от нивото от 2008г..Да не би защото твоите шефове ръководят..Къде са инвеститорите, защо спадат преките инвестиции..Защо 10г. сме най- бедните в ЕС и най- корумпирани..Защо уважаеми не ни приемат в Шенген и Еврозоната..
Жизнен стандарт
Според последния доклад с публикуваните ИЧР на 188 държави в света, страната ни вече е на 59-о място. През 2013 г. България все още е удържала 58-мото място. За сравнение, банановите републики Антигуа и Барбуда и Барбадос днес са пред България по жизнен стандарт - съответно на 57-о и 58-о място.
Това знаеш ли го Пенко..Хайде сега почвай да спамиш и да браниш службиката си..Повишението на рейтинга е много закъсняло, пак заради ВАС с години..От Боклук за 10г. ГЕРБ на по- малък боклук..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСпоред мен това е първото от серия повишения на рейтинга. Агенциите се движат след събитята и ги актуализират с доста голямо закъснение. Вероятно ще се повтори историята с прогнозите за ръста на икономиката. През последните три години всички прогнози на международни институции се актуализират само нагоре и винаги реалността се е оказвала по-добра. Така погледнато за мен е въпрос на време рейтинга да започва с А. Въпроса е колко време?
Коментар
-
Според мен това е първото от серия повишения на рейтинга. Агенциите се движат след събитята и ги актуализират с доста голямо закъснение. Вероятно ще се повтори историята с прогнозите за ръста на икономиката. През последните три години всички прогнози на международни институции се актуализират само нагоре и винаги реалността се е оказвала по-добра. Така погледнато за мен е въпрос на време рейтинга да започва с А. Въпроса е колко време?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Тоя шит, банките и друтите институционални го презаписват по няколко пъти и свалят доходностите на отрицателна територия. ДЦК-тата на борсата - същата работа. Половината са с отрицателна доходност, а останалите с незначителна. Та така...
Та просто не виждам как паричният поток няма да залее и БФБ. Мечките изкараха късмет със забавянето при ЕТФа и случая със Софарма но това скоро ще мине и ще подновим ралито.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
Ми взимайте дцк-та от борсата. Рейтингът от пълен ш.ит е минал на почти пълен ш.итМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
Коментар