Първоначално изпратено от Minka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Така се говореше и за едни китайски милиарди, а сега разбирам, че инвестициите- 3 милиарда се насочвали към Сърбия и други Балкански страни..Абе нещо се срамуват от БХ. Черешко и Шиши..
Сърбия започна вчера изграждането на финансирана от Китай железопътна линия в опит да подобри инфраструктурата в балканската страна - усилие, което също се очаква да укрепи влиянието на Пекин в Европа, съобщи "Ройтерс", цитирана от БТА.
През май Сърбия взе кредит от 297.6 милиона долара от китайската "Ексим Банк" за модернизиране на отсечка от железопътната линия между Белград и унгарската столица Будапеща.
Пекин вижда в Сърбия, която е кандидат за членство в ЕС, и Унгария, която е членка на ЕС, част от своята инициатива "Един пояс, един път", имаща за цел да отвори нови външнотърговски връзки за китайските фирми.
Високоскоростната железопътна връзка между Белград и Будапеща се очаква да възлезе на 3.2 милиарда евро и да се превърне в главен транспортен път за китайските стоки, които пристигат по море в гръцкото пристанище Пирея до други части в Европа.
На строителната площадка в белградския квартал Земун премиерът Ана Бърнабич заяви, че 30-километровата отсечка на железопътната линия от Белград до Стара Пазова е важна стъпка напред, информира dnevnik.bg.
"Този проект е първият трансграничен проект в рамките на инициативата "16+1"...това е първият проект между Китай и ЕС, включващ Сърбия", каза тя.По-рано вчера на срещата на върха "16+1" на страните от Централна и Източна Европа и Китай Бърнабич разговаря с китайския си колега Ли Къцян и унгарския премиер Виктор Орбан за бъдещото сътрудничество.Изграждането на унгарската част от железопътната линия, на стойност около 2.1 милиарда долара, се очаква да започне през 2020 г., като китайската "Ексим Банк" ще отпусне кредит, покриващ 85% от сумата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЩо си така настроен, не искаш ли да се случат тия неща ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМного сте категорични, но ще видите , когато Пенко познае през 2019г. за СОФИКС 1000, а 4Д познае за рейтинг А НА БЪЛГАРИЯ,,.След танца със сабите ще дойдат арабите с милиардите и тук ще стане рай..
Ще станем като САЩ с рейтинг А
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Само до развития етап......разбираемо, останалото с някои участници и съм споделял!
прогназа 11,03,2016г.458>>SOFIX >526,7 SOFIX -от 467> след 3год. = 782>>SOFIX > 890,7
следследва517<>SOFIX >567,7 557<>SOFIX >615,7+++ след 730 кота съм го казвал вече ...618>>SOFIX >645,7 637<>SOFIX >727,7
Коментар
-
Извън пиара на Правителството..Парите в банките се увеличават и хората ясно показват, че не искат да купуват акции при тази ситуация..Предпазливи са и не рискуват..Купуват се жилища и даже Банките и Фондовете са извън пазара..Остава да чакаме чудо- аз пак питам - освен фонда на Никиту, кой чакаме да купува български акции..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМного сте категорични, но ще видите , когато Пенко познае през 2019г. за СОФИКС 1000, а 4Д познае за рейтинг А НА БЪЛГАРИЯ,,.След танца със сабите ще дойдат арабите с милиардите и тук ще стане рай..
Ще станем като САЩ с рейтинг А
.
-За мен, флексабилност - да, но не и категоричност !
Все пак ... Цар - Пазар Е !
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ммда очакваш потапяне в диапазона 618 до 645
Надценяваш ме, постарай се да съобразиш математиката на "по информираните"(пред които сме като прочетени вестници), която и аз искам да напипам!
пп. - за сега съм в ритъма!Last edited by inta53; 02.12.2017, 18:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Само до развития етап......разбираемо, останалото с някои участници и съм споделял!
прогназа 11,03,2016г.458>>SOFIX >526,7 SOFIX -от 467> след 3год. = 782>>SOFIX > 890,7
следследва517<>SOFIX >567,7 557<>SOFIX >615,7+++ след 730 кота съм го казвал вече ...618>>SOFIX >645,7 637<>SOFIX >727,7
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Би ли публикувал разбивката
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеhttp://www.fsc.bg/bg/novini/resheniy...7-g--8720.html
От -т.3. Издава разрешение на управляващо дружество „Експат Асет Мениджмънт” ЕАД да организира и управлява борсово търгуван фонд .....................
Коментар
-
http://www.fsc.bg/bg/novini/resheniy...7-g--8720.html
От -т.3. Издава разрешение на управляващо дружество „Експат Асет Мениджмънт” ЕАД да организира и управлява борсово търгуван фонд .....................
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар