IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Агентите на БХ и Черешови следят..
    Last edited by Kiro; 16.08.2018, 17:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Абе, не му се връзваме ние, защото всъщност не на него говорим, но някой му приши още три нашивки в последните минути и това е факт. Преди малко бяха две, а вече са пет!?
      Явно наистина е от управляващите!? Какво направихме!... "Господа, тук се пръскат революционни идеи против държавата на негово величество султана. Аз не мога да остана тука и излазям".
      Last edited by Спящият бик; 16.08.2018, 17:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Дейва, умни хора, а се връзвате на откровен трол, при това дори не е герберастки, а от трибуквените депесарски!. Оффф, осъзнайте се и престанете да храните трола!
        Абе, не му се връзваме ние, защото всъщност не на него говорим, но някой му приши още три нашивки в последните минути и това е факт. Преди малко бяха две, а вече са пет!?

Коментар

• Първоначално изпратено от das Разгледай мнение
          Хич не обичам да споря с опозиционни торлове, но не ми харесва и толкова некоректно да се поднася информация. Защо опозицията все мисли че има какво да се прилапва, не че те червените не са свикнали само да прилапват де? Цената на ГО беше свръхниска последните години и беше редно да се стигне до повишаването, защото иначе застрахователите няма как да работят само едната слава. Все пак има и инфлация, има и увеличаване на покритието и обезщетенията, нормално е да расте и цената, така както растат и заплатите в странта ни. А за гаранционния фонд, той е направен за да акумулира ресурс, а не да плаща.
          Ти Монти го остави - той никога не е крил, че е червен - но мен да наречеш червен, трябва да си яко далтонист! Това го знаят всички в инвестора, включително и вие, боядисаните със син химически молив от ГЕРБ, но не ви изнася! Просто не обичам, когато ме лъжат и крадат, едновременно да се опитват и да ме пращат за зелен хайвер!... Управлявайте си, както си можете и докато можете - това си е ваше право... Но... не се заблуждавайте, че ви вярваме!
          Last edited by Спящият бик; 17.08.2018, 00:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Дейва, умни хора, а се връзвате на откровен трол, при това дори не е герберастки, а от трибуквените депесарски!. Оффф, осъзнайте се и престанете да храните трола!
            Не се връзваме , боли решенията на регулаторните органи който са в полза на картелите и монополите а не на правдата...
            Никои не писа а колко е Каското ,нали знаеш че то е вързано със заемите .....
            Погледнах ,мойте застраховки са към Дженерали....ами те са същите ....?

Коментар

• Дейва, умни хора, а се връзвате на откровен трол, при това дори не е герберастки, а от трибуквените депесарски!. Оффф, осъзнайте се и престанете да храните трола!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Що се правиш на дръж ми шапката?
                Гаранционният фонд няма отношение по случая, тук няма как да вземе пари. Ясно е, че като нямаш валидна застраховка ГО, то следва да си направиш. Няма безплатни неща, всичко се плаща. Всичко се каза ясно за да знаят хората, но все ще се намери някой червен да плюе и да се прави на неразбрал.
                Приятелю застраховател, нито сме червени, нито сме зелени, още по малко пък Герберпед*расти ! За какви безплатни неща говориш след като хората са имали платени валидни застраховки ! По колко пъти трябва да се плаща една застраховка ? Относно КаФеНето, което също защитаваш, че нищо не можели да направят, защото Олимпик били чужд застраховател ! Ами като са им дали правото да събират парите на хората в България и да предлагат застраховки ще намерят начин и да ги контролират ! Никаква институция не работи нормално тук ! Фалира КТБ, но всичко е наред ! Фалира застраховател, клиентите са виновни май според теб ! Фалира туристическа агенция, но всичко е точно нали, да са гледали туристите ! Не знам как имаш очи да пишеш тук глупости ! Хайде със здраве ! Нямало безплатни неща, лапате от гарантиран от държавата пазар, че и по два пъти искате да плащат хората !
                п.с. Само да подчертая, че не съм от изгорелите в Олимпик, просто изразявам лично мнение.

Коментар

• Остава сега да ни обясниш с колко процента са се повишили заплатите и пенсиите и с колко застраховки те. .Можеш да обясниш и защо 2 милиона българи са под линията на бедност.
                  Комунистите ние ги знаем кои са и кои от БКП сега са в ГЕРБ и кои са внуци на ЦК на БКП..Що се отнася до прилапването и корупцията,моля прочети пак докладите на ЕС.
                  Last edited by Kiro; 16.08.2018, 16:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Браво.......
                    Да живеят всички тикви по всички земни кълбета....
                    ?
                    Това пък какво трябва да значи?

Коментар

Хич не обичам да споря с опозиционни торлове, но не ми харесва и толкова некоректно да се поднася информация. Защо опозицията все мисли че има какво да се прилапва, не че те червените не са свикнали само да прилапват де? Цената на ГО беше свръхниска последните години и беше редно да се стигне до повишаването, защото иначе застрахователите няма как да работят само едната слава. Все пак има и инфлация, има и увеличаване на покритието и обезщетенията, нормално е да расте и цената, така както растат и заплатите в странта ни. А за гаранционния фонд, той е направен за да акумулира ресурс, а не да плаща.
                      Браво.......
                      Да живеят всички тикви по всички земни кълбета....

Коментар

Ако не можете да ми отговорите, щото така разкрачени на амбразурата не се чувствате много комфортно - да ви отговоря аз. Ще ги прилапат останалите на пазара застрахователи. Не, не чиновниците от КФН и нагоре - пази, Боже! На тях им стига, че си получават заплатите без да правят нищо смислено. Ще ги прилапа картелът на застрахователите, който на два пъти през тази година вече вдигна застраховките с по 25% (сложна лихва 56,25%) без да е вдигнал, както се вижда, качеството и с 1%!

Коментар

• Ами ако стане произшествия в чужбина и Тамошния герб ли няма да глобява и съди ...
                          Просто се чудя що не се скрият ами даже и акъл дават.. тези от КФН и управляващите
                          Какво толкова е станало ....

Коментар

Няма да ги обезщетява, само ще плаща вместо тях, ако се наложи. Нали затова е гаранционен - да гарантира, че има кой да плаща!?... Другото са адвокатски въртели за 16 милиончета. Интересно КОЙ точно ще ги прилапа, след като те явно няма да бъдат използвани по предназначение?... М-да, въпрос за 16 млн.!
                            Ако не можете да ми отговорите, щото така разкрачени на амбразурата не се чувствате много комфортно - да ви отговоря аз. Ще ги прилапат останалите на пазара застрахователи. Не, не чиновниците от КФН и нагоре - пази, Боже! На тях им стига, че си получават заплатите без да правят нищо смислено. Ще ги прилапа картелът на застрахователите, който на два пъти през тази година вече вдигна застраховките с по 25% (сложна лихва 56,25%) без да е вдигнал, както се вижда, качеството и с 1%!
                            Last edited by Спящият бик; 16.08.2018, 16:29.

Коментар

Аз четох за по-скоро 250к застраховки, отделно едва ли са на средна стойност 350лв., по-скоро за около 200лв., така че сумата грубо би трябвало да е 50 млн. лв. Отделно като се отчете, че е минало време от сключването им и е останал по-малък срок, значи проблемът не е голям и се отнася за може би 20 млн.лв. Така и не се разбора какво толкова са се паникьосали хората, каза им се какво да правят и че няма да ги наказват и глобяват. Но явно опозицията постоянно гледа да цапа положението.
                              Сбърках не си агент на КФН ,ти си на герб.......
                              Първо се удря върху собствениците на 200К който са направили застраховка върху милиони левове ...
                              Второ собствениците докато се ориентират и намерят пари да си платят новата ГО стават подсъдни за всичко ....ами ако има смъртен случай ..
                              Трето Застрахователния маркет на ГО става манипулиран и ГО скача със 100-150 % за дни за собствениците на ГО със свалена застраховка *
                              Четвърто ГО скача за всички собствениците заради играта на КФН и правителството ...

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                                Гаранционния фонд покрива щети на пострадалия от ПТП и има регрес към виновния който не е застрахован . Няма задължение при фалит да обезщетява клиентите на Олимпик
                                Няма да ги обезщетява, само ще плаща вместо тях, ако се наложи. Нали затова е гаранционен - да гарантира, че има кой да плаща!?... Другото са адвокатски въртели за 16 милиончета. Интересно КОЙ точно ще ги прилапа, след като те явно няма да бъдат използвани по предназначение?... М-да, въпрос за 16 млн.!
                                Last edited by Спящият бик; 16.08.2018, 16:07.

Коментар

Working...
                                X