If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знаеш ли, чудя се само едно нещо и ще те помоля да ми отговориш. Ако, и при положение, че толкова го разбираш пазара и хващаш посоката по мое скромно мнение би трябвало да си отдавна милионер и то с няколко милиона, така ли е ? Ако е така те признавам за играч и познавач !
Благодаря за молбата! Ноооо..., ако искаш бог да ти се смее..., сподели идеите, намеренията и състоянието си! Поздрави и успех!
Знаеш ли, чудя се само едно нещо и ще те помоля да ми отговориш. Ако, и при положение, че толкова го разбираш пазара и хващаш посоката по мое скромно мнение би трябвало да си отдавна милионер и то с няколко милиона, така ли е ? Ако е така те признавам за играч и познавач !
Милионерите нямат време да се плюнчат по форумите по цял ден и то дни наред.. времето им е ценен ресурс - правят пари!
Като приключи месеца..., за да напомпат едни показатели... и в деня на будителите..., ще видим колко кеш дебне... ?!?
За малките гари..., има 2 посоки...
На пазара има доста кеш който дебне за покупки! Още не е минала развръзката при Софарма и нетърпението взе да се проявява.. Познайте какво ще стане ако се натисне спусъка там... 730 го подминаваме като малка гара
+1
Докато се плюмчат тук псевдо-мечките, предлагането оредя и се дръпна доста нагоре...
На пазара има доста кеш който дебне за покупки! Още не е минала развръзката при Софарма и нетърпението взе да се проявява.. Познайте какво ще стане ако се натисне спусъка там... 730 го подминаваме като малка гара
Като приключи месеца..., за да напомпат едни показатели... и в деня на будителите..., ще видим колко кеш дебне... ?!?
За малките гари..., има 2 посоки...
Не ми трябват... очила..., за да видя това..., което предстои... Гледам си..., как ше се засилите в... пропастта...
Зелени сте още...
Едно нещо не разбирам. От един-два месеца всяка тема която отворя е пълна с твои мнения.Явно нямаш акции,апокалиптик си, и защо от сутрин до вечер пишеш? Това е голяма загуба на време.
Който ми докаже, че групата около Тексимбанк е свързана с групата около ЦКБ, ще му дам половин царство и ръката на принцесата ... Пак хубава и принципна идея ще я съсипят.
Напиши на гугъл "Тексим банк собсвеник" и прочети Втория и Петия линк!
Петият е по интересен щото някак си се вързва със статията за спасяване на банки с "парите" на Сребърния фод!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
ще са интересни ЦКБ сила , Бъдеще , Съгласие и другите не са стока....
Ще гледате пак 400 с радост.....
Напротив, ще видим кухи сделки , както и гоУлеми кюфтета... В крайна сметка ще увеличат ликвидността ... И тогава ще се включат чужденците ... Но не бързайте - изчакайте да направи 20% up за да е ясен бичия тренд ...
Всеки трябеа да си отговори на
въпроса - преди или след чужденците иска да се нареди
Това е все едно някой да докаже, че Пеевски е свързан с КТБ ..... или, че новия закон трябва да засегне Техномаркет, БТК/НУРТС, Булгартабак, печатницата и имотите на Бисер Лазов .....
Коментар