Първоначално изпратено от realista
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеStandard & Poor's потвърди кредитния ни рейтингПаричните условия в България продължавали да се подобряват. https://www.dnes.bg/politika/2018/12...reiting.395275
- 1 like
Коментар
-
Standard & Poor's потвърди кредитния ни рейтингПаричните условия в България продължавали да се подобряват. https://www.dnes.bg/politika/2018/12...reiting.395275
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Скоро ще гледаш с изблещени очи как парите ти се стопяват и се зануляваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Гладен индианец евтини артии сънува.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Появи се и се изцвъка набързо по актуалните теми! Всеки си носи кръста Ташунка, който го е страх от мечки не ходи в гората !
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
аз не съм ви виновен, че станахте подвластни на синдрома "сварената жаба", но в името на оптимизма беше хубаво днес сесията да завърши с 4-5 пункта нагоре, но задължително условие беше да не завършва с повече от +6 пункта спрямо вчера
вече няма значение ..... всичко е история ..... гледаме напред...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Надявал се бил.
Че ти довчера пишеше рецепти и ни наричаше сварени жаби.
Ще видим впоследствие кой, какъв е.
Всичко е документирано.
аз не съм ви виновен, че станахте подвластни на синдрома "сварената жаба", но в името на оптимизма беше хубаво днес сесията да завърши с 4-5 пункта нагоре, но задължително условие беше да не завършва с повече от +6 пункта спрямо вчера
вече няма значение ..... всичко е история ..... гледаме напред...
fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
и аз се надявах на малко повече оптимизъм за да може Софикс да се качи с 4-5 пункта, но за съжаление "не стана работата" ........ няма значение ........ гледаме напред...
Че ти довчера пишеше рецепти и ни наричаше сварени жаби.
Ще видим впоследствие кой, какъв е.
Всичко е документирано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеУсещате ли как оптимизма напълно изчезва и как страх и несигурност обхваща вярващите в чудо играчи.Last edited by Три без коз; 01.12.2018, 00:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BojidarKT Разгледай мнениебре бре бре, с 1200 лева в последните минути Софикса излезе на +fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеУсещате ли как оптимизма напълно изчезва и как страх и несигурност обхваща вярващите в чудо играчи.! Всеки си носи кръста Ташунка, който го е страх от мечки не ходи в гората !
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар