If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чудя се коя мечка първа ще напише как е купила на абсолютното дъно и е в акции.
9 месеца се чудиш защо пада БФБ след като всичко е прекрасно .......... и още не си измислил причина ........... а сега следващите 9 месеца ще се чудиш: "кой ли ще си купи акции"?
Американският президент Доналд Тръмп възобнови заплахите да наложи нови мита върху вноса на коли в САЩ. Причина за това е новината от тази седмица, че американският автомобилен производител General Motors ще съкрати 15 хил. служители и ще затвори седем завода, четири от които в САЩ – два в щата Мичиган, един в Мериленд и един в Охайо ...
Срещата на лидерите на Г-20 е на 30 ноември и 1 декември. Търговската война между САЩ и Китай е сред най-важните въпроси в програмата. САЩ разглежда всички възможни средства за увеличаване на американските мита върху китайските автомобили до 40%, колкото са китайските налози върху произведени в САЩ коли. Доналд Тръмп отново засегна темата за увеличаване на митата върху всички внесени автомобили на 25%. Организацията на страните износителки на петрол и държави извън картела ще се срещнат във Виена на 6 декември, за да обсъдят нова потенциална квотна сделка за намаляване на добива. Договора за Брексит ще се разглежда в Парламента на 11.12.2018г ... БФБ е в корелация със западните борси само при спад.
Днес се усети някакъв "свеж" полъх... Само да не ни издуха...
И аз усетих нещо такова , но като че ли е прекалено рано за някакви изводи. Всички позиции да са ми в зелено е много добре, а и цвета успокоява някакси !
Увеличението там по-скоро освобождава кеш за останалите, не виждам кой освен ПФ ще участва в него, а те тези пари не биха ги прехвърляли по другите позиции.
Аз мисля че първо парите ще се насочат към KZ но в очакване и. Там. Да стане 1лв поради някакви незнайни причини.
очаквам парите от свилоза да се влеят на бфб също от евентуални коледни преоценки и изкупувания на мажоритари ,ПФ и ВФ.
както и малко. Кеш от увеличението на Сирма.
.. тука бъркаш - спекултивният капитал, който играе с PKB и KZ изобщо не го вълнува бг акции в момента (и обратното е вярно).
Ако останат тези пари, по-скоро ще се насочат към KZ/GKZ,
Аз мисля че първо парите ще се насочат към KZ но в очакване и. Там. Да стане 1лв поради някакви незнайни причини.
очаквам парите от свилоза да се влеят на бфб също от евентуални коледни преоценки и изкупувания на мажоритари ,ПФ и ВФ.
както и малко. Кеш от увеличението на Сирма.
Очаквам освободените от ПКБ пари да останат на борсата в сини чипове
.. тука бъркаш - спекултивният капитал, който играе с PKB и KZ изобщо не го вълнува бг акции в момента (и обратното е вярно).
Ако останат тези пари, по-скоро ще се насочат към KZ/GKZ,
ПКБ стана 1 лв ( и то при сериозен обем) ... честито на продавачите за добрата печалба.!!! Такава цена май последно беше при сделката на БТК?
Интересно тези, които купуват систематично от доста време KZ дали го правят заради арбитража или знаят, че най-накрая ще може KZ да се ползва като PKB (поне така е по закон)
Очаквам освободените от ПКБ пари да останат на борсата в сини чипове
Коментар