Светла му памет на “Киро”... какво нещо е живота днес те има утре те няма...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дъното Разгледай мнение
Бог да го прости Огито! Една от първите борсови птички
!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Борсата е място на което различните участници имат различни оценки за компаниите и развитието им..На базата на тези оценки-едни купуват , а други продават..Разбира се всяка оценка е субективна и носи риск..
Бог да го прости Огито! Една от първите борсови птички
!
Last edited by Дъното; 11.10.2022, 22:45.Аз винаги купувам на върха и продавам на дъното!!!!!!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеДано Айшето е девствена, ама надали, инерцията е голяма работа..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЧетвъртък може да има голяма промяна в сантимента ,след данните за инфлацията в Америка
Ако е ниска,лъч оптимизъм ще освети и нашата борсаа може да свети и до Нова година
- 2 Харесвания
Коментар
-
3400-3500 е потенциална зона за отскок при СП500.Края на тази или следваща седмица
Това е булиш сценария
https://tvc-invdn-com.investing.com/...dc15d61d20.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеДа да то и тогава имаше ко вид истерия света свършваше... и листва ето в Германия беше лъжа.... пък като гледам “тъпите”немци реагират на чудесните резултати на алтерко и плавно ще изкупуват акцииките на българите...но това си е процес...изисква време!
Напред и нагоре като хвърчило
Дано се откъсне от сянката успешно
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Кой е казал ,че трябва да купуваме и то високо- рискови мечти като дрона ??? Целия проект понамирисва за мен.Постват се поръчкови новини ,които винаги са в бъдещо пожелателно време и един "инвеститор" обикаля по темите да събира балъци.И модерацията е впрегната като трие неудобните истини,а в същото време се оставят обиди,лъжи,спам.
Също като в Агро балона.И там бяха УЖ много големи фундаменти,Маджо бил прекрасен (че продава горе на балъците) ,компанията била желязна,60лв били само въпрос на време и какви ли не глупости и сега половината инвеститори ще носят загуби месеци ,а е възможно и години наред.
Като им изядеш попарата един път на такива "проекти",после ставаш много внимателен. А аз съм ял много попари
Нагоре-надолу казвате, ОК,но когато се намираме на върха на голям цикъл ,може и да няма нагоре много дълго време.А и човека който цитирах вече се доказа като доста лабилен ,даже и при леки спадове,затова така беше адресиран и поста ми.
Относно върха на цикъла да така е, но той е в страни от нашата борса. Да спадът навън влияе и тук, но си мисля, че ще има компании, които няма да се движат с останалите. Някои ще си имат свой собствен път и би било добре да сме с тях в джоба.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеБезкрайно сте прав, но ако не очакваме дадена компания да върви напред, защо изобщо ги купуваме.. Нагоре и надолу, това е част от играта. Ако знаем, че това е нормално, няма причина за притеснение за психическото здраве!
Също като в Агро балона.И там бяха УЖ много големи фундаменти,Маджо бил прекрасен (че продава горе на балъците) ,компанията била желязна,60лв били само въпрос на време и какви ли не глупости и сега половината инвеститори ще носят загуби месеци ,а е възможно и години наред.
Като им изядеш попарата един път на такива "проекти",после ставаш много внимателен .А аз съм ял много попари
Нагоре-надолу казвате, ОК,но когато се намираме на върха на голям цикъл ,може и да няма нагоре много дълго време.А и човека който цитирах вече се доказа като доста лабилен ,даже и при леки спадове,затова така беше адресиран и поста ми.Last edited by petrg5s; 08.10.2022, 07:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Мечтите са безплатни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеДа да то и тогава имаше ко вид истерия света свършваше... и листва ето в Германия беше лъжа.... пък като гледам “тъпите”немци реагират на чудесните резултати на алтерко и плавно ще изкупуват акцииките на българите...но това си е процес...изисква време!
Дано да си психически здрав и издържлив на напрежение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеДа да то и тогава имаше ко вид истерия света свършваше... и листва ето в Германия беше лъжа.... пък като гледам “тъпите”немци реагират на чудесните резултати на алтерко и плавно ще изкупуват акцииките на българите...но това си е процес...изисква време!Аз имам едни дето съм ги зарекъл да ги продам, когато стане левов еднорог
Коментар
Коментар