Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Когато формираме отношения с или към определени персонажи, често се стига до ситуации, при които се активира някакъв специфичен механизъм, който води до отказ, нежелание да общуваме, да се опитаме да чуем и разберем.
Понякога причините се дължат на рационални основания, понякога на емоционални или пък на сложна смес от двете.
Не поставям на съмнение личното ти отношение към Хари Дент, но
възрастният господин - Д-р Лейси Хънт формулира посланията си и подбира думите по един впечатляващо убедително , че и дори малко обезкуражаващ начин.
Със сигурност ще го изгледам на спокойствие поне още веднъж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Само като видях Хари и нататък не съм челГледал съм Дент много пъти , общо взето всяка година очаква криза и това поне от 6 години го приказва
Понякога причините се дължат на рационални основания, понякога на емоционални или пък на сложна смес от двете.
Не поставям на съмнение личното ти отношение към Хари Дент, но
възрастният господин - Д-р Лейси Хънт формулира посланията си и подбира думите по един впечатляващо убедително , че и дори малко обезкуражаващ начин.
Със сигурност ще го изгледам на спокойствие поне още веднъж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеГледал съм Дент много пъти , общо взето всяка година очаква криза и това поне от 6 години го приказва
Коментар
-
Ха..хаа..Не , че не е ставало..Когато кризата дойде миналия път комуниста приятел на БХ..Станишев твърдеше , че нямало страшно и криза нямало..После знаем какво станаЗа полувремето съм съгласен..
Онзи ден Босна поведе на Англия с 1-0 и после мача завърши 5-3..Може и да направят постановка да почнат изкупуване за да увлекат и набутат цацата, но кризата си идва..
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
На БФБ-то може да си има балони, но можеш спокойно да залагаш и на полувремето, когато мача вече е ясен, и то на хубав коефициент. Лошото е, че е малко като на световните и европейските първенства- трябва да залагаш по веднъж на 4 години..
Тъпото на всичко е, че имаме реални алтернативи на това у нас, де е набалончено и лустросано, на много развити борси - има и доста по-евтини банки, и доста по-добри фармации, и всякакви преработващи или добивни, от коеф на които на Хайдут Вельо с тантиемите и чеверме ще му се отще. Но пък тук, за разлика от там, което е голям минус и голям плюс, зависи от тайминга, нямаме никакъв пазар и зависим изцяло от един Експат и няколко ПФ-та - както могат да се изстрелят всякакви безсмислени акции, така могат да бъдат крепени всякакви шитове, а може и да се оставят да ги сринат... Самият факт, че един Еверест се ебава както си иска със Суфлекса и на никого не му дреме, е повече от показателен, но да не се отплесвам.
П.С. От залози от началото на годината съм на по-голям плюс, отколкото от акциите ми (онази, плюс депозита във флагмана, дето си отлежава) - весело, нали, щото залозите си ги цъкам за удоволствие, а тук уж инвестирамДобре че е златцето да ме дръпне нагоре...
П.П.С. Упс, че забравих да окна с пълна гърло - не е препоръкЪNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
А като цъкащ и на китайското първенство понякога, да ти кажа, че там редовно си излизат мачовете, че и корнерите им излизат и въобще са си лесно предвидими, за разлика от БФБ-то, в което много неща са си супер балон, поне за мен, който счита, че тук всичко следва да е със стабилен дискаун, но това са си мои мисли. Успехи!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение„За индустрията въпросът дали идва криза не стои – всъщност кризата дойде“, заяви пред БНР председателят на Асоциацията на индустриалния капитал Васил Велев.
https://www.bnr.bg/post/101165359/va...-krizata-doide
Хубаво е, че някои тук прогнозират ръст на БФБ от 40-50%, а Никиту скромните 25%, но други не мислят така..
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/novini-i-ana...meseca-289135/
Докато екс-патаджиите летят в облаците на оптимизма, в Щатите се готвят за рецесия от 2020-та. Кой ще познае, ще видим.
https://www.youtube.com/watch?v=p3lbXWoMc3A
https://www.youtube.com/results?sear...2020+recession
Last edited by Frosty; 12.09.2019, 14:20.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз съм оптимист , ноооо ...голям хитрец си братле...или се шегуваш ...
По-голяма вероятност има да уцеля 8 от 15 мача в китайското първенство, отколкото да пия уиски от тебИскам само 8 да пробият тези нива, не искам 15, така че давам хендикап. А и не държа към 15.09.2020 да са на тези нива, а поне веднъжд а ги пробият с поне 10 000 лева на акция - направо си е fair bet
П.С. А като цъкащ и на китайското първенство понякога, да ти кажа, че там редовно си излизат мачовете, че и корнерите им излизат и въобще са си лесно предвидими, за разлика от БФБ-то, в което много неща са си супер балон, поне за мен, който счита, че тук всичко следва да е със стабилен дискаун, но това са си мои мисли. Успехи!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
„За индустрията въпросът дали идва криза не стои – всъщност кризата дойде“, заяви пред БНР председателят на Асоциацията на индустриалния капитал Васил Велев.
https://www.bnr.bg/post/101165359/va...-krizata-doide
Хубаво е, че някои тук прогнозират ръст на БФБ от 40-50%, а Никиту скромните 25%, но други не мислят така..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПонеже обичам басовете, а подобни неща ми звучат уау като изказ, пък и обичам да говоря с конкретни числа, то ако 8 дружества от Софикс, които след една година ще са подрипнали с 50% - нарочно ви искам само 8, щото съм ларж, независимо че разни Сирми войводи и Холдинги Одесос, Азияхолд и Недоверие хич даже не ги броя за нещо друго, освен за прасе-касичка, а за банките съм с много особено мнение, но то мен да мине - и ако 8 в някакъв момент пробият със сделки за поне 10 000 лв зададените нива по-долу, черпя хубаво уиски по избор. Ако ли не пробият поне 8, вие черпите. Ей ви ги сметките на ангро:
1. Евана - на 1,60
2. Флагмана - на 2,50
3. Атера - 3 лева
4. Градус - 2,50
5. На чичи Мумията - 5 кинта
6. Йовковата героиня - 65 кинта
7. Мунчо Бобока - 10 кинта
8. Ония, дъхтящите брефове - 3 кинта
9. Сирма войвода - леФче-кефче (тая ви я давам с хендикап, щото съм ларж, че всички да я пишете)
10. Азияхолд - тройка без гарнитура
11. Недоверие - петичка
12. Холдингът, дето е до Галата (ама без сарай) - 60-ка
13. Иншалах Бг, така де ИХЛБЛ - 1,50
14. ЦеКаСе, така де ЦКБ, или иначе речено - перлата в корона - 2,50
15. От на Каролев любимото, или най-бг банката на Цеко и Иво - петичка
Та 8 от тези, ако до 15 септември догодина включително пробият зададените нива - черпя хубаво уиски по избор, ако ли не - отсрещната страна черпи. Ъ? Оптимисти има ли?
По-голяма вероятност има да уцеля 8 от 15 мача в китайското първенство, отколкото да пия уиски от теб
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
Коментар