Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
https://www.banker.bg/finansov-dnevn...S7yYSDcmRg0cgU
Въвеждането на еврото изисква доближаване на доходите в България до средните за ЕС
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
След като ти не искаш да кажеш за лимонките нека аз да посоча някои:Планината,Хидравлика,Доверие,Еврохолд..... и дори и Албенката
За първите мажо знае играта за Ски банката ще си е късмет дали стомната ще издържи 3 пътLast edited by X_Y; 03.10.2019, 09:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Всеки сам си прави изводите ,аз лично гледам рекламите на кредити в Испания и според мен им остава не повече от година.
Томас кук - тук светва червената лампа имам представа какво е за хотелите както и за летищата плащаха с 2 месеца закъснение
Всеки сам си държи лимонките
Между другото по отношение на кредитите като че ли в БГ се дисциплинираха леко......
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНе съм като някои колеги ветерани тук и съм сравнително отскоро ,но много добре си спомням примерно 2014г когато правих някои опити на NYSE как масово говореха че всеки момент се очаква срив.....От тогава минаха някои корекции но все още пазарите се държат,така че имайки предвид че винаги някой говори за кризи,рецесии и катаклизми няма как вече такива приказки да се вземат насериозно......което не означава че в някой момент няма да се случи де.А за тесния изход да мислят хората с големи портфейли....аз нямам претенции за такъв
Томас кук - тук светва червената лампа имам представа какво е за хотелите както и за летищата плащаха с 2 месеца закъснение
Всеки сам си държи лимонките
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Хубав ник имаш трябва да си най м час
Все по често на вън се говори за рецесия а тук както знаем изхода е тесен
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Що....ти кои лимонки очакваш да ти гръмнат в ръката....предполагам това визираш?
Все по често на вън се говори за рецесия а тук както знаем изхода е тесен
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКак е пичове държите ли лимонките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Не...свърши единичен електрон
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеEtf-а ли се изтръсква?
Коментар
-
Автомобилен концерн Volkswagen AG регистрира дружество в западния турски град Маниса, показва информация от търговския регистър в страната, цитирана от Bloomberg,
https://www.dunavmost.com/novini/tur...-za-volkswagen
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеЕУБГ наистина е много тънка от към подкрепа, но да видим. Зависи как ще се развие кризата този път, дали пак ще има затишие при нас както предния или вече и ние ще сме в кюпа. Като гледам колко зависими станахме от експорта, защото всички само за експорт работят, поради липсата на вътрешно потребление заради символичните доходи на хората, хич няма да се учудя този път да го усетим още в началото.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ за последно ..
Като гледам каламбурите на Еврофинанс , Доверие , ЕУБГ и холдинг Варна са първите акции който ще разпродам ако видя че почва Паниката ...имам от последните две ама втората няма подкрепа до 1,70...а и надолЕ.
Не е препоръка.
Коментар
Коментар