IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Малее, сега се сетих, че ти беше пуснал някаква анкета, в която аз попълних дъно - 580. Доста бях сигурен в мнението си
    ето я анкетата от средата на октомври 2018 година

Click image for larger version

Name:	A1.jpg
Views:	1
Size:	47.0 КБ
ID:	3520459

Name:	A2.jpg
Size:	40.5 КБ
ID:	3520460

моя отговор в анкетата беше 500-525 пункта, а във форума не веднъж писах 515 пункта за Софикс ........ тайминга тогава ми показваше Q4-2019, но в анкетата и не веднъж във форума бях писал Q3-2019

да видим какво ще се случи...
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
      Чудех се ,къде да го постна долния коментар и макар, че на пръв поглед не изглежда да е много по темата,за мен си е баш по темата....

25.11.2019
      Работник в производството на акумулатори, ЕЛХИМ-ИСКРА АД
      Месторабота Пазарджик; Постоянна работа; Пълно работно време; Заплата от 900 до 1300 BGN (Бруто)
      Изисквано образование - средно или основно.
      Други изисквания - сръчност, умение за работа в екип, физическа издръжливост.
      Работно време - 7 часа, редовна смяна, петдневна работна седмица.

25.11.2019
      Инженер конструктор, ЕЛХИМ-ИСКРА АД
      Месторабота Пазарджик; Постоянна работа; Пълно работно време; Заплата от 900 до 1000 BGN (Бруто)
      Изисквано образование: Висше - Машинен инженер
      Владеене на AutoCAD, Solid Edge.

Работно време - 8 часа, петдневна работна седмица.

Обърнете внимание на четири основни неща:
      - позиция
      - работна заплата
      - работно време
      - изисквания

Елхим-Искра,както всички знаем е публично дружество на БФБ,мажоритарният собственик е също публично дружество на БФБ..
      След като могат да си позволят това брутално неадекватно поведение в търсенето на кадри,(визирам най-вече втората обява),от които пряко е зависима дейността на дружеството,как да очакваме едно адекватно(каквото и да означава това) поведение на мажоритарите към миноритарните акционери,..?!
      И като имаме предвид,че все пак, това са едни от що-годе най-читавите мажоритари на БФБ...

Обявите може да ги намерите в jobs.bg

Знаех си аз че хич не ми и трябваше това висше образование........

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

По дъното се движехме лятото, сега се движим под дъното
        Грешиш! Не се движим по дъното а към дъното.

Коментар

• Груйче, когато си прав прав си..Интересно е как се замитат нещата под килима в този форум и малките инвеститори излезаха най- виновни за състоянието на Борсата..В нормалните страни правителствата се грижат за капиталовите си пазари и имат за тях специални планове, а тук им се подиграват , че са черешови и се насърчават лъжливите мажоритари..В САЩ капиталовият пазар сваля и качва президенти , тук се крадат банки като КТБ- публично дружество и няма наказани и подсъдими..

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

според мен под дъното се движим от около месец .......... поне тогава излезнахме извън канала

[ATTACH=CONFIG]n3520394[/ATTACH]
            Полки къде разчертаваш Софиксо , да пуснем и аз едни чертички, ама трябва ли да качвам специализиран софтуер или има нещо онлайн.
            Last edited by Todor Sabev; 27.11.2019, 16:11.

Коментар

• Абе то не е беда да не познаеш, но е много просташко да повтаряш глупостите си и да не търпиш мнението на хора , които повече познават от тебе..
              Last edited by Kiro; 27.11.2019, 16:10.

Коментар

• Мислех да пиша пак дълъг пост, но ще се зАпра, а и имам много задачи напоследък, та не смогвам и един телефон да звънна на когото трябва Никове всякакви - един chimney още ми виси едно уиски - не ми е за уискито, важна е идеята. Та тук въпросът има един отговор и той се крие в управляващата партия - каквото и да ви говорят, проблемът винаги е там, в управляващите и тяхната воля и желание да се случи нещо. Щото как беше - и най-слабата държава е по-силна от най-силната мафия. Сменете мафия с мажоритар и нещата заспиват. А нещата са такива, каквито са, защото упраляващите не ги е еня, не гласуват законите, които трябва и не следят за спазването им от "независимите" органи на тяхното подчинение - следствие, разните комисии, прокуратува и съд. Другото е чесане на езици и словоблудство по клавиатурите.

Това, за което може да бъде обвинен народът, в частни шамтките като нас, е овчето бездушие и липса на протести, като "гениите" тук избират още по-"гениално" решение - да били гласували с краката си - Терминал 1 и 2 и други борси. Ма бюлетинката и работа, работа, работа решават всичко...
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

сещаш ли се кой беше този герой??? ....... нарочно му скрих името ........ но ще ти подскажа, че цяло лято месеци наред целия форум му обясняваше как ще получи дивидента си от атерата, а той не можеше да вдене какво му се обяснява ............ и в края на октомври и в началото на ноември 2018 взе да ни учи къде било дъното и как нямало да падне софикса под 600 пункта
                  Малее, сега се сетих, че ти беше пуснал някаква анкета, в която аз попълних дъно - 580. Доста бях сигурен в мнението си
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Чудех се ,къде да го постна долния коментар и макар, че на пръв поглед не изглежда да е много по темата,за мен си е баш по темата....

25.11.2019
                    Работник в производството на акумулатори, ЕЛХИМ-ИСКРА АД
                    Месторабота Пазарджик; Постоянна работа; Пълно работно време; Заплата от 900 до 1300 BGN (Бруто)
                    Изисквано образование - средно или основно.
                    Други изисквания - сръчност, умение за работа в екип, физическа издръжливост.
                    Работно време - 7 часа, редовна смяна, петдневна работна седмица.

25.11.2019
                    Инженер конструктор, ЕЛХИМ-ИСКРА АД
                    Месторабота Пазарджик; Постоянна работа; Пълно работно време; Заплата от 900 до 1000 BGN (Бруто)
                    Изисквано образование: Висше - Машинен инженер
                    Владеене на AutoCAD, Solid Edge.

Работно време - 8 часа, петдневна работна седмица.

Обърнете внимание на четири основни неща:
                    - позиция
                    - работна заплата
                    - работно време
                    - изисквания

Елхим-Искра,както всички знаем е публично дружество на БФБ,мажоритарният собственик е също публично дружество на БФБ..
                    След като могат да си позволят това брутално неадекватно поведение в търсенето на кадри,(визирам най-вече втората обява),от които пряко е зависима дейността на дружеството,как да очакваме едно адекватно(каквото и да означава това) поведение на мажоритарите към миноритарните акционери,..?!
                    И като имаме предвид,че все пак, това са едни от що-годе най-читавите мажоритари на БФБ...

Обявите може да ги намерите в jobs.bg

Коментар

според мен под дъното се движим от около месец .......... поне тогава излезнахме извън канала

Name:	2019-11-27_sofix.jpg
Size:	37.0 КБ
ID:	3520394

Коментар

Вече и от късият фонд май няма смисъл.

Коментар

• малко усмивки от старите ленти ......... писаното е от началото на ноември 2018 год. ....... а героя вече е сменил ника или го няма

Name:	007-0.jpg
Size:	39.0 КБ
ID:	3520385

Name:	007-2.jpg
Size:	61.6 КБ
ID:	3520387

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                            С риск да се изложа, мисля, че се движим по дъното.
                            Това си е мое мнение и не е никаква препоръка!

Коментар

• С риск да се изложа, мисля, че се движим по дъното.
                              Това си е мое мнение и не е никаква препоръка!

Коментар

• докторе, открий десетте разлики

Name:	2019-11-27_124609.jpg
Views:	2
Size:	70.9 КБ
ID:	3520345

и

Name:	2019-11-27_124655.jpg
Views:	2
Size:	94.9 КБ
ID:	3520350

Last edited by polki; 27.11.2019, 14:04.

Коментар

Working...
                                X