Първоначално изпратено от mechka 429
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от MaseratiSUV Разгледай мнение
Може първата длъжност да излага работника на опасни въздействия на различни вещества (оловни пари, киселини, др.)
пропусна и това:
Фирмата разполага със собствен стол за хранене на работещите.
Осигурени са бани и пране на работното облекло на всички работещи.
Ежемесечно всеки работещ получава ваучер за храна. Всеки месец се изплащат бонуси в зависимост от постигнатия резултат.
Мисля че точно вие бяхте споменали, че само у нас шофьорите са си виновни ако не са си свалили чистачките, помня го защото ви поставих плюсLast edited by mechka 429; 28.11.2019, 01:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
Ма моля ти се, тук от няколко дни се тиражира основното твърдение, че миноритарите са си виновни! Конкретно по втората обява - единствено виновен си е приелият офертата на мажоритаря, Затоваа инженерът там да бачка и да не ръмжи, докато се гаврят с него, дори трябва да е щастлив, че и пари му дават. Виновно е неговото лично отношение към събитията - така илиза според мисълта на dddd
пропусна и това:
Фирмата разполага със собствен стол за хранене на работещите.
Осигурени са бани и пране на работното облекло на всички работещи.
Ежемесечно всеки работещ получава ваучер за храна. Всеки месец се изплащат бонуси в зависимост от постигнатия резултат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЧудех се ,къде да го постна долния коментар и макар, че на пръв поглед не изглежда да е много по темата,за мен си е баш по темата....Изисквано образование - средно или основно.25.11.2019 Работник в производството на акумулатори, ЕЛХИМ-ИСКРА АД Месторабота Пазарджик; Постоянна работа; Пълно работно време; Заплата от 900 до 1300 BGN (Бруто)
Други изисквания - сръчност, умение за работа в екип, физическа издръжливост.
Работно време - 7 часа, редовна смяна, петдневна работна седмица.
Изисквано образование: Висше - Машинен инженер25.11.2019 Инженер конструктор, ЕЛХИМ-ИСКРА АД Месторабота Пазарджик; Постоянна работа; Пълно работно време; Заплата от 900 до 1000 BGN (Бруто)
Владеене на AutoCAD, Solid Edge.
Работно време - 8 часа, петдневна работна седмица.
Обърнете внимание на четири основни неща:
- позиция
- работна заплата
- работно време
- изисквания
Елхим-Искра,както всички знаем е публично дружество на БФБ,мажоритарният собственик е също публично дружество на БФБ..
След като могат да си позволят това брутално неадекватно поведение в търсенето на кадри,(визирам най-вече втората обява),от които пряко е зависима дейността на дружеството,как да очакваме едно адекватно(каквото и да означава това) поведение на мажоритарите към миноритарните акционери,..?!
И като имаме предвид,че все пак, това са едни от що-годе най-читавите мажоритари на БФБ...
Обявите може да ги намерите в jobs.bg
Last edited by mechka 429; 28.11.2019, 01:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
По дъното се движехме лятото, сега се движим под дъното
Пак се движим по дъното, само, че дъното е по-отдолу. И все надолу се местиРадост за мечите очи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТук от няколко месеца разни ''специалисти'' и ''разбирачи'' обясняваха как сме стържели по дънотоТа имам въпрос към тях. Кое дъно всъщност стържем???
https://giphy.com/gifs/earth-times-A...Y24/fullscreen
Със или без БХ - това си е. А при дедо Дони - друга бира
https://tenor.com/view/nasa-nasa-gif...et-gif-9399351
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТук от няколко месеца разни ''специалисти'' и ''разбирачи'' обясняваха как сме стържели по дънотоТа имам въпрос към тях. Кое дъно всъщност стържем???
давай, опръскай ни със знание
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
За пробивът на 560 се стигна заради ребалансирането на Софикс плюс спадът при Еврохолд и Холдинг Варна. По тези две позиции странно мажовците свалиха подкрепата а там реалният фрий флоут е много малък.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
изобщо не съм близо ....... бяга ми както прогнозата, така и тайминга ...... изобщо не съм доволен от себе си
като някакво успокоение приемам факта, че основните ми позиции не са Софикс като цяло (макар да имам софикс-лонг с тежест 2% от портфейла ми), а отделни акции от софикс на които средната на придобиване са около настоящата цена
както и да е ......... аз не съм изобщо важен, че да пиша толкова много за мен...
по-важното е, че според мен беше изпуснат момента при втората десетдневка на септември когато пазара проби низходящият тренд и излезе от канала (оранжевото кръгче), но после много бързо слезе пак под горната черта на канала ....... просто не ни стигнаха силите да пробием стабилно 580 пункта която беше много силна подкрепа дълго време, а занапред ще се явява много силна съпротива преди да се отправим към следващото ниво при 625 пункта
[ATTACH=CONFIG]n3520472[/ATTACH]
събираме сили за следваща атака на 580 пункта и това е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Само дъното да не излезе продънено
верно е, че сега няма обеми, а само единични сделки, но дъртия зад водата тръгне ли да корегира тогава е възможно и тук да се появи спад придружен от големи пакети...
не е препоръка ....... просто размисли без страсти...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Според мен бфб-ту е в клинична смърт, а гербавите тъпанари и угоеният им тъповат лидер Мухобойко вече са изчерпани откъм нови идеи и визия за развитие. Очертава се поне още десетина години софиксът да стърже по дъното.
Слава Богу, че в началото на годината не се подлъгах да се нашия в потъващото бфб, сега портфейлът ми е на ~ +5% за което съм предоволен.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Достатъчно близо сиБраво! Моите сметки бяха за до около 540 което ми излизаше по Елиът но след двойното дъно на 560 си мислех че е свършило падането. Както и да е близо сме до дъното. Въпроса е кога ще обърне тренда и ще видим подобаващ бичи цикъл
като някакво успокоение приемам факта, че основните ми позиции не са Софикс като цяло (макар да имам софикс-лонг с тежест 2% от портфейла ми), а отделни акции от софикс на които средната на придобиване са около настоящата цена
както и да е ......... аз не съм изобщо важен, че да пиша толкова много за мен...
по-важното е, че според мен беше изпуснат момента при втората десетдневка на септември когато пазара проби низходящият тренд и излезе от канала (оранжевото кръгче), но после много бързо слезе пак под горната черта на канала ....... просто не ни стигнаха силите да пробием стабилно 580 пункта която беше много силна подкрепа дълго време, а занапред ще се явява много силна съпротива преди да се отправим към следващото ниво при 625 пункта
събираме сили за следваща атака на 580 пункта и това е...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Достатъчно близо сиБраво! Моите сметки бяха за до около 540 което ми излизаше по Елиът но след двойното дъно на 560 си мислех че е свършило падането. Както и да е близо сме до дъното. Въпроса е кога ще обърне тренда и ще видим подобаващ бичи цикъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ето я анкетата от средата на октомври 2018 година
[ATTACH=CONFIG]n3520459[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n3520460[/ATTACH]
моя отговор в анкетата беше 500-525 пункта, а във форума не веднъж писах 515 пункта за Софикс ........ тайминга тогава ми показваше Q4-2019, но в анкетата и не веднъж във форума бях писал Q3-2019
да видим какво ще се случи...Браво! Моите сметки бяха за до около 540 което ми излизаше по Елиът но след двойното дъно на 560 си мислех че е свършило падането. Както и да е близо сме до дъното. Въпроса е кога ще обърне тренда и ще видим подобаващ бичи цикъл
Коментар
Коментар