IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ... 559,90

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ти гледай като загубиш парите си да не ти се спука жлъчката от смях,че тогава за всички ще е голям смях.
      Хайде сега. Не е хубаво да демонстрираш, колко злобен и завистлив емигрант си.

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

От 2 години съм тук и съм 24к назад. Как точно го направиха?
        Ти добре ли си??
        За 2 години си с 24 000 на минус и още киснеш в онова блато наречено бфб? При положение, че наоколо имаше други печеливши варианти? И докога ще ги държиш тези губещи позиции, докато натрупаш 50к загуба, тогава ли ще ги закриеш? Явно имаш голяма вяра в тиквономиката на боко - банкянският идиот.
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

За него виртуално щом играе с виртуални пари .
          Не е ли време за лягане в щатите?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение

Брутално - нереалното,
            или брутално - виртуалното?
            За него виртуално щом играе с виртуални пари .

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз

Ти сега и на доктор взе да се правиш.
              Ама я си карай камионетката и не дрънкай много, че ще ме спукаш от смях.
              Ти гледай като загубиш парите си да не ти се спука жлъчката от смях,че тогава за всички ще е голям смях.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

нали в съседната тема писа, че си продал стара планина + щерки , а си купил пилета
                Само купих пилета. Стара мц и хес ги стискам на загуба. Имам още кеш и в момента вися на ниско за още адванс елана фниб и сфарм имоти. Ако някоя пенсия реши да разтовари предколедно.
                Last edited by hamorphis; 20.12.2019, 05:33.

Коментар

Еми колкото толкова. Гледах само дивидентни да купувам та затова спадът е по малък от Софикс. Само Спидито ми е на яко плюс.

Не съм продал и 1 акция от нищо. Та както казват за печалбата че била виртуална е и загубата за сега е виртуална. Не бързам.
                  нали в съседната тема писа, че си продал стара планина + щерки , а си купил пилета
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

справяш се добре ...... за две години софка е 24% назад, а ти за същото време си с 50% по-добре...

затова те питам за % защото може да се ползва бенчмарк и да се сравни ..... иначе като обявиш някакви левове за "загубени" не може да се прецени къде си...
                    Еми колкото толкова. Гледах само дивидентни да купувам та затова спадът е по малък от Софикс. Само Спидито ми е на яко плюс.

Не съм продал и 1 акция от нищо. Та както казват за печалбата че била виртуална е и загубата за сега е виртуална. Не бързам.
                    Last edited by hamorphis; 20.12.2019, 05:16.

Коментар

12%
                      справяш се добре ...... за две години софка е 24% назад, а ти за същото време си с 50% по-добре...

затова те питам за % защото може да се ползва бенчмарк и да се сравни ..... иначе като обявиш някакви левове за "загубени" не може да се прецени къде си...

Коментар

никой не го интересува с колко кинти си назад ...... повечето се интересуват колко % от парите си си загубил за двете години тук?
                        12%

Коментар

• S&P 500 мина за първи път 3 200 пункта

И процедурата по импийчмънт не спря Wall Street по пътя към нови рекорди

Коментар

никой не го интересува с колко кинти си назад ...... повечето се интересуват колко % от парите си си загубил за двете години тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                              Повечето ми приятели тази седмица направиха all time high на портфейлите си на БФБ. Не е нещо кой знае колко над върховете от август 2017 г. но поне въпроса с "избиването на загуби" е разрешен. В общи линии са стъпили здраво на краката си и гледат с оптимизъм към бъдещето.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
                                такъв каруцарски език е непристоен за истински бик!
                                Така се играе недостоен театър, - да се прехвърли картофа в празната "кофа"
                                С общи приказки и песни да "направим" профитите лесни.
                                Малко вербализми, малко лакърдии, а накрая цялата игра ще приключи в месец-два.
                                Сал ден година храни при "баламурници" и при "шарани"...

Ще кажете обаче, "борса е това", -
                                затова разчитайте на онова, което носите над свойте рамена!

пс. из 131-ви У.Ш. сонет...
                                доста поетична мечка се е пръкнала в това форумче ...... харесва ми

Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                                Не знаех, че избиването на загуби се нарича “правене на кинти”. На нашата борса останаха най-упоритите спекуланти. Ама упорити до глупост (не искам да обидя никой конкретно) И аз съм сред тези хора. От някакъв див мазохизъм следя пазара. Носталгия някаква. Но определено не отделям толкова време, колкото преди. Но дори и това време е загубено. Като усетя, че мога да направя някой лев, пак бих се метнал. For the good old times. Но големи пари да се направят няма изгледи засега. Нито можеш да вкараш кой знае какви кинти. Всъщност, като се замисля, можеш да ги вкараш, ама не може после да ги изкараш. Затова и тези, които останаха, повечето са с портфейли, колкото един по-приличен Опел “нов внос”. Винаги има изключения, ама те са тук, защото са се набили и не “продават на загуба”. Откровената тъпотия. НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА ПРОДАДЕШ НЯКОЙ ШИТ. Днешните дъна са утрешните върхове.
                                ХАРЕСВА МИ И ТОВА мнение

всъщност макар, че не съм съгласен с написаното в тях, ми харесва това, че все повече гласове събират техните мнения ..... смятам че липсват още няколко подобни мнения които да събират по 7-8-9 лайка за да бъда сигурен, че това е дъното ....... надявам се скоро и това да се случи

давайте все така ...... харесвате ми ...... препоръка е!!!
                                Last edited by polki; 20.12.2019, 03:57.

Коментар

Working...
                                X