IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Хайде сега. Не е хубаво да демонстрираш, колко злобен и завистлив емигрант си.
    За кое да ти завиждам бе младеж?Аз притежавам милиони а ти няколко хиляди лева в артии на бфб.Опомни се!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Не е ли време за лягане в щатите?
      Не съм в Щатите а на едни прекрасни за сърф плажове в Латинска Америка.На едно място където българи не ходят.

Коментар

• Два ПФ продават а тук витае оптимизъм ,че мажо купува .....

Да му мислят дребните който помагат на купувача.....и се радват на ефтините акции , а на кой Те с мажо ще продадат купените тапети......
        Надеждата ми беше че ще направят вътрешни сделки но Алианц бяга всичките си тежести от БГ акции чрез маркета ,значи няма желаещи .....ами Емка , Неохим ,Албенка що ще я правят....?
        Да ,Мажо купува , и аз ще купувам смята Батя и сие и повлече един тон балъци.......
        Времето е само за гледане ,а продаването беше преди две години....сега само спекула....

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
          А деня почна с толкова много оптимизъм ! Ако някой все още не е разбрал, от нас дребните нищо не зависи на борсата !
          Мечка "задигна" кола в американски град и катастрофира

https://www.obekti.bg/zemya/mechka-z...i-katastrofira

Коментар

• А деня почна с толкова много оптимизъм ! Ако някой все още не е разбрал, от нас дребните нищо не зависи на борсата !

Коментар

• Прилича ми на Декемврийско ребалансиране на SOFIX. Интересно ми е каква доходност ще извадят от ПОК "Доверие" за тази година?! Няма да се учудя ако е отрицателна...

Коментар

• Изглеждаше като "неочаквано добра комбинация":
                акции - много
                времето на продавача - малко
                парите - чужди

дотук добре ...както казал падащият от 18-ия етаж

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                  Кой изсипа в края ?
                  Предполагам този, който си ги получи миналата седмица от ETF-а!

Коментар

• Кой изсипа в края ?

Коментар

• Днес грандиозен финал!

Коментар

• Един нотариус в София прави повече сделки и на по голяма стойност отколкото всички 15 ли колко са компаниите в Софикс !?!
                        Кви ралита сънувате?
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

Е то по тази логика и софарма е в дълбока дрямка. Айде да се събуждат, ама не щат.
                          мисля че г-н Донев хвърли 1млн на този дето се е застопорил на 3,45 и не дърпа нагоре. Прави каквото може човека Ако и моряците освен да претакат зелето(с "онези" акции) раздвижат и ЦКБ и Хим би било друго, но... не искат да пият кафе с акционерите - не им знам плановете.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

за да изостава тряба да се движи нагоре, а той просто е в дълбок сън...
                            Е то по тази логика и софарма е в дълбока дрямка. Айде да се събуждат, ама не щат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

Химът изостава...Ако подскочи, може и да видим стабилни над 560 за деня
                              за да изостава тряба да се движи нагоре, а той просто е в дълбок сън...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                ... 559,90
                                Химът изостава...Ако подскочи, може и да видим стабилни над 560 за деня
                                Шиханът ... се излага, както стана вече прието да се нарича
                                Last edited by Dio; 20.12.2019, 15:22.

Коментар

Working...
                                X