Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеТази летва от метър и осемдесет се оказа много висока за сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Т.е. казвате ми че тук някой си играе да събира монети пред валяка, така ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
Абсолютно вярно, като му напълнят на бида гугутките и ще изтрие всички тези аскове в очакване на купувач, който да му прибере купените от гугутките с 2-3 стотинки отгоре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
Абсолютно вярно, като му напълнят на бида гугутките и ще изтрие всички тези аскове в очакване на купувач, който да му прибере купените от гугутките с 2-3 стотинки отгоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТо ако досега не сте разбрали отдясно е продавача, дето плаши гугутките да му продават на айсбергите в ляво..
Коментар
-
То ако досега не сте разбрали отдясно е продавача, дето плаши гугутките да му продават на айсбергите в ляво..
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМоА да не ви Аресва ,но има 100 К акции в интервал на 3 стинки....
Ако не излезе купувача ,ще стане мазало и аз с вас....
А за празните приказки имам приятел набил 400 К в лева във зрънчо на 4 лв и сега има 15 пъти по малко....
Много вЕрваше в Хим и завода за биодизел както вас.... е сега нее на това мнение.....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеАе.. Който няма акции на 6C4, редно ли е да спами тук? Монти, имаш ли?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Това как да го разбираме, че преди време по твои съвети от 6 цифрени са станали 4 цифрени ли
Аз му дадох съвет в БСТР и после в БТХ /както и сега по форума/,той не прие защото спечели от ХИМ на 4 лв и продал на 10 лв и реши да ги утрои.......
Коментар
-
МоА да не ви Аресва ,но има 100 К акции в интервал на 3 стинки....
Ако не излезе купувача ,ще стане мазало и аз с вас....
А за празните приказки имам приятел набил 400 К в лева във зрънчо на 4 лв и сега има 15 пъти по малко....
Много вЕрваше в Хим и завода за биодизел както вас.... е сега нее на това мнение.....
Коментар
Коментар