Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
В ХИМ винаги има огромно текучество....
Ако продължава така търсенето 1,80 ще се мине много скоро ,дажи може и днес , може да има откат до 2 лв но няма да се задържи там положението заради многото влизане на тези цени преди две години ..
2.00-2,2 в ...там ще са масови продажбите....
нека да мине записването на кухите хим дружества и ще отскочи...
не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМине ли 1,80 отива на 2,40, а след това на 4,00.
ИмамПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Мине ли 1,80 отива на 2,40, а след това на 4,00.
Това ми говорят звездите и подредбата на картите в пасианса.Last edited by Три без коз; 21.06.2017, 02:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Грешиш! В петък на аукцион се продадоха 50000бр. на 1.768 лв. Вчера се прехвърлиха ( продадоха, купиха) 120000бр. на 1.77 лв. За днес това, което видях за кратко е, че имаше явни купувачи с около 55 000 бр., а пък на аукциона се отвори скрит аисберг купува 50000бр., т.е. един скрит купувач + няколко нервни и явни купувачи 55000бр. Според мен се търсят доста бройки, но както казва "Батя",пружината до сега само се натяга. Сами преценете кога ще отплесне? Използвах данните от сключените сделки. Не препоръчвам нищо, а само разсъждавах на глас. Лека и с пожелание утре да прескочим най-сетне 1.8лв. Моля някой от техничарите да ми подскаже 1.77лв. ли беше ключово ниво?Ако е то, ние вече го минахме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Търсеха се 50к,вчера на а аукциона му ги дадоха но днес ..... Ще гледаме следващите дниАко е то, ние вече го минахме!
Last edited by radon222a; 20.06.2017, 23:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеЗа мен някой събира количество без да помпи цена . Изчаква да увиснат продавачи с по- сериозни бройки и обира... и така до следващия път . Вие на негово място нямаше ли точно така да направите , особено ако бройката за събиране не е малка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБатя няма ли да каже какви ги въртят тук каролци?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Когато пазара върви на горе , отпускарския период не го спира щото и предлагането намалява ....та ако мине 1,80 що пък да не тества 2,00 до 31,08,2017
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
0.1 ст.?!
- 1 like
Коментар
Коментар