If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абсолютно вярно, като му напълнят на бида гугутките и ще изтрие всички тези аскове в очакване на купувач, който да му прибере купените от гугутките с 2-3 стотинки отгоре.
Т.е. казвате ми че тук някой си играе да събира монети пред валяка, така ли?
Абсолютно вярно, като му напълнят на бида гугутките и ще изтрие всички тези аскове в очакване на купувач, който да му прибере купените от гугутките с 2-3 стотинки отгоре.
Номера ще минава, докато някой по-едър не му обере сложените ордери..
То ако досега не сте разбрали отдясно е продавача, дето плаши гугутките да му продават на айсбергите в ляво..
МоА да не ви Аресва ,но има 100 К акции в интервал на 3 стинки....
Ако не излезе купувача ,ще стане мазало и аз с вас....
А за празните приказки имам приятел набил 400 К в лева във зрънчо на 4 лв и сега има 15 пъти по малко....
Много вЕрваше в Хим и завода за биодизел както вас.... е сега не е на това мнение.....
Това как да го разбираме, че преди време по твои съвети от 6 цифрени са станали 4 цифрени ли
Ти как взимаш решения по форумите и по приказките на жена ти ли...?
Аз му дадох съвет в БСТР и после в БТХ /както и сега по форума/,той не прие защото спечели от ХИМ на 4 лв и продал на 10 лв и реши да ги утрои.......
МоА да не ви Аресва ,но има 100 К акции в интервал на 3 стинки....
Ако не излезе купувача ,ще стане мазало и аз с вас....
А за празните приказки имам приятел набил 400 К в лева във зрънчо на 4 лв и сега има 15 пъти по малко....
Много вЕрваше в Хим и завода за биодизел както вас.... е сега не е на това мнение.....
Така де , говоря си вече 10 години празни приказки....
Само че аз съм бил с тези хора който сега са се отдръпнали от борсата и от време на време ме питат да продаваме ли и ще се качва ли...
А те имаха портфеили за времето си по 5 и 6 цифрени докарани до 4 цифрени.... от качествените акции....
Това как да го разбираме, че преди време по твои съвети от 6 цифрени са станали 4 цифрени ли
А вие да не би да си мислите че някой дава обяснение на Монти на какви цени ще продава?! Човека просто си говори празни приказки
Така де , говоря си вече 10 години празни приказки....
Само че аз съм бил с тези хора който сега са се отдръпнали от борсата и от време на време ме питат да продаваме ли и ще се качва ли...
А те имаха портфеили за времето си по 5 и 6 цифрени докарани до 4 цифрени.... от качествените акции....
Тези предполагаеми разпродажби на 2-2,20 ще се случат без да се търси доходност от 2014 г. ???
Както в ЗХБГ се чуват приказки ,само да направи лефче и бягам така а тези от 4 и не мислят за тази цена и тук много искат да си избият загубите и да напуснат тази позиция...
Все пак на 4 лв е продажбата на акциите през 2006 г. а на 2 и нещо се прави набиране на прив.акции...
Коментар