IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
    Привет, моята прогноза бе:

По дългосрочната, до Септември - задържане в границата 1, 68 - 1,77 предвид отпускарския сезон
    Когато пазара върви на горе , отпускарския период не го спира щото и предлагането намалява ....та ако мине 1,80 що пък да не тества 2,00 до 31,08,2017
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

Йес.
      0.1 ст.?!

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
        Днес ще прескочим ли 1.8лв с това търсене?
        Йес.

Коментар

• Днес ще прескочим ли 1.8лв с това търсене?

Коментар

• Привет, моята прогноза бе:

Краткосрочната прогноза до 15.07 да тестваме 1,80 - ако са свършили разпродажбите и предвид дивидента.
            По дългосрочната, до Септември - задържане в границата 1, 68 - 1,77 предвид отпускарския сезон, проблема с листването на Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF в Лондон.
            И прогнозата ми за над 2 лв - може да тестваме след Октомври, ако има добри отчети, а може и повече, ако има добра развръзка с продажбата на ЧЕЗ и развитието около ПИБ ( дали ще влезе инвеститор ) !

Коментар

• Пак захранка май се пуска. Дано греша, но последно време като че ли не е много трудно да се предвиди.

Коментар

• Колегата wallbanger го каза много точно:
                "Докато падне 1.80 ще има много любовна игра ..."

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
                  Игрите са интересни последните седмици. Важното е всеки да изкара полза и да направи пари, все пак затова сме на борсата. Този с до 800- те лева си има една игра техническите си имат своята игра, а инвеститорите тяхната. Според мен тук влиза сериозен кеш, защото хима незаслужено поизостана от пазара и докато зорлиите на тези нива свършат сме тук после отскок на следващото ниво, което според мен чука на вратата.
                  Спорна!
                  Мдаа, и аз така ги виждам нещата. И при ПИБ така се качи, а вероятно и ще продължи да се качва.. Обират се натегачите около някое ниво и после мизата се вдига

Коментар

• Игрите са интересни последните седмици. Важното е всеки да изкара полза и да направи пари, все пак затова сме на борсата. Този с до 800- те лева си има една игра техническите си имат своята игра, а инвеститорите тяхната. Според мен тук влиза сериозен кеш, защото хима незаслужено поизостана от пазара и докато зорлиите на тези нива свършат сме тук после отскок на следващото ниво, което според мен чука на вратата.
                    Спорна!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Много философски казано,само че не ми върши никаква работа.Каква е твоята прогноза за мача?
                      Ти мнение нямаш ли?
                      Моята прогноза е над 2лв след като свършат игрите...
                      Не е препоръка за нищо.

Коментар

Да бе къде се изгуби тоя вуду магьосник,повелителя на великата мечка?
                        Падна във ...... мечи капан

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Вярвай на себе си да няма после други виновни.
                          Много философски казано,само че не ми върши никаква работа.Каква е твоята прогноза за мача?

Коментар

Колегата Димитър 1978 друго каза,на кого да вярва чоловек?
                            Вярвай на себе си да няма после други виновни.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

абе тоя драскач къде изчезна някой да има информация че го търся . хяхяхяхяхяхяхя
                              Да бе къде се изгуби тоя вуду магьосник,повелителя на великата мечка?

Коментар

Колегата Димитър 1978 друго каза,на кого да вярва чоловек?
                                На мен разбира се

Коментар

Working...
                                X