If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Краткосрочната прогноза до 15.07 да тестваме 1,80 - ако са свършили разпродажбите и предвид дивидента.
По дългосрочната, до Септември - задържане в границата 1, 68 - 1,77 предвид отпускарския сезон, проблема с листването на Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF в Лондон.
И прогнозата ми за над 2 лв - може да тестваме след Октомври, ако има добри отчети, а може и повече, ако има добра развръзка с продажбата на ЧЕЗ и развитието около ПИБ ( дали ще влезе инвеститор ) !
Игрите са интересни последните седмици. Важното е всеки да изкара полза и да направи пари, все пак затова сме на борсата. Този с до 800- те лева си има една игра техническите си имат своята игра, а инвеститорите тяхната. Според мен тук влиза сериозен кеш, защото хима незаслужено поизостана от пазара и докато зорлиите на тези нива свършат сме тук после отскок на следващото ниво, което според мен чука на вратата.
Спорна!
Мдаа, и аз така ги виждам нещата. И при ПИБ така се качи, а вероятно и ще продължи да се качва.. Обират се натегачите около някое ниво и после мизата се вдига
Игрите са интересни последните седмици. Важното е всеки да изкара полза и да направи пари, все пак затова сме на борсата. Този с до 800- те лева си има една игра техническите си имат своята игра, а инвеститорите тяхната. Според мен тук влиза сериозен кеш, защото хима незаслужено поизостана от пазара и докато зорлиите на тези нива свършат сме тук после отскок на следващото ниво, което според мен чука на вратата.
Спорна!
Коментар