За това прогнило "корито" нямам надежда. Не съм купувал тук не помня от кога. Всеки гледа как горещия картоф да не остане у него.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеШихани, алигатори, бикове и накрая пак в киреча
Коментар
� -
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнениеАбе какви са тези дебили с покупка на по 1 акция...
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
става ли за глинени куполни къщурки
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the architect
Лошо лошо. Много си некадърен и си мислиш че може да си играеш на борсички с мен както си мислеха и твоите братчеди от израеееееееел. . Сбъркал си адреса ментак че и гледам че се напъваш нещо. Хяхяхяхяхяхяхяхяхя .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз
Напиши си сметката да ти преведа няколко лева, за да си купиш баничка с боза и да не умреш от глад.Last edited by the architect; 15.02.2022, 01:30.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Не смятам така. Посоката е нагоре.
Last edited by the architect; 15.02.2022, 01:30.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз
Прибирай се в пещерата измислено анимационно геройче.Last edited by the architect; 15.02.2022, 01:29.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеТо и Хемингуей умрял ама я виж как се търгуват писмата муНо дано ви се случат нещата де, младостта и времето е пред вас !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Не смятам така. Посоката е нагоре.
Като ги пишеш слагай по един тайминг.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ей сега като тръгне линията за Скопие ще дръпне !Чакаш от умрял писмо ми се струва тук !
Коментар
�
Коментар