Първоначално изпратено от strol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Last edited by Ташунко със сапа; 03.10.2018, 06:57.
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Без заяждане и с най-добри намерения искам да ти кажа,че така както разсъждаваш ще загубиш парите си.Добронамерено ти казвам да четеш поеече и да не вярваш в дядо Коледа.На борсата има много мъка и ти трябва да я изживееш за да знаеш как да пазиш парите си.
Бачкай, че шти требват кинти за артии.
И недей слуша дрогирания ученик Тролчо!Обречен е.
Last edited by Три без коз; 03.10.2018, 01:07.
Коментар
-
Без заяждане и с най-добри намерения искам да ти кажа,че така както разсъждаваш ще загубиш парите си.Добронамерено ти казвам да четеш поеече и да не вярваш в дядо Коледа.На борсата има много мъка и ти трябва да я изживееш за да знаеш как да пазиш парите си.Иначе не е лошо момче,но в инвестициите хич го няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ще ти махам от совалката, докато бършеш сополи и чакаш на перона.
Не драматизирай, кво като немаш артии. Ще го преживееш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ще ти махам от совалката, докато бършеш сополи и чакаш на перона.
Коментар
-
Няма шанс тая артия да върви скоро нагоре.Предстоящите световни събития ще я запратят отново на дъното.Сега е време да се заеме отбранителна позиция и да се изчаква.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМного плахо се пипа с повечето бройки на бида, не смее никой да да ги нахрани. А ако го направи и вземат, че се появят някъде около двата лева отново, съвсем ще заспи търговията ми се струва. Това, разбира се при настоящата конюнктура - слаба ликвидност, дори за стандартите на БФБ.
- 1 like
Коментар
-
Много плахо се пипа с повечето бройки на бида, не смее никой да да ги нахрани. А ако го направи и вземат, че се появят някъде около двата лева отново, съвсем ще заспи търговията ми се струва. Това, разбира се при настоящата конюнктура - слаба ликвидност, дори за стандартите на БФБ.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Какво общо има цитата ти с някакъв "Козлик"? Пишете си ги на лични тия подмятания и именца. Ако нямаш тук (а ти нямаш), не пречи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Много тъжно тук,тъжно и скучно като в гробищен паркЩо така бе хора? Уж кандидат купувачи много а оборот "0"
Даже вече и на Козлик му е ясно какво предстои да се случи
а както всички знаем той не се слави с изключителен интелект
The strongest stand last.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеСледварително всеки може да прави житейски анализи на ценни книжа......Що така бе хора? Уж кандидат купувачи много а оборот "0"
Даже вече и на Козлик му е ясно какво предстои да се случи
а както всички знаем той не се слави с изключителен интелект
Last edited by strol; 28.09.2018, 13:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеЕх мечти,мечтиНа този етап обаче се подготвяй психически за цена доста под 2 лв
Това мен не ме интересува изобщо, разбира се.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеаз имам друг сценарии за "горещ картоф" - като артията скочи на 17 и ти продамНа този етап обаче се подготвяй психически за цена доста под 2 лв
Коментар
Коментар