IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Козлик е безнадежден случай ,няма смисъл да си губиш времето с него, глупав е многоИначе не е лошо момче,но в инвестициите хич го няма
    Аз го виждам,че е глупав и ,че нищо не вдява от борса обаче си викам хайде да го предпазя,че с тия ниски доходи в БГ трудно ще преживее загубите.Той обаче се показва като тъп,но упорит.Ами да си чупи главата тогава.
    Last edited by Ташунко със сапа; 03.10.2018, 06:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Без заяждане и с най-добри намерения искам да ти кажа,че така както разсъждаваш ще загубиш парите си.Добронамерено ти казвам да четеш поеече и да не вярваш в дядо Коледа.На борсата има много мъка и ти трябва да я изживееш за да знаеш как да пазиш парите си.
      На борсата съм от 2005, така че нема нужда от празни приказки.
      Бачкай, че шти требват кинти за артии.
      И недей слуша дрогирания ученик Тролчо! Обречен е.
      Last edited by Три без коз; 03.10.2018, 01:07.

Коментар

Без заяждане и с най-добри намерения искам да ти кажа,че така както разсъждаваш ще загубиш парите си.Добронамерено ти казвам да четеш поеече и да не вярваш в дядо Коледа.На борсата има много мъка и ти трябва да я изживееш за да знаеш как да пазиш парите си.
        Козлик е безнадежден случай ,няма смисъл да си губиш времето с него, глупав е многоИначе не е лошо момче,но в инвестициите хич го няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ще ти махам от совалката, докато бършеш сополи и чакаш на перона.
          Не драматизирай, кво като немаш артии. Ще го преживееш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ще махаш но за помощ от потъващия кораб,а това,че няма трайно обезценяващи се артии може само да го радва

Коментар

Няма шанс тая артия да върви скоро нагоре.Предстоящите световни събития ще я запратят отново на дъното.Сега е време да се заеме отбранителна позиция и да се изчаква.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Много плахо се пипа с повечето бройки на бида, не смее никой да да ги нахрани. А ако го направи и вземат, че се появят някъде около двата лева отново, съвсем ще заспи търговията ми се струва. Това, разбира се при настоящата конюнктура - слаба ликвидност, дори за стандартите на БФБ.
                Няма шанс тая артия да върви скоро нагоре.Предстоящите световни събития ще я запратят отново на дъното.Сега е време да се заеме отбранителна позиция и да се изчаква.

Коментар

• Много плахо се пипа с повечето бройки на бида, не смее никой да да ги нахрани. А ако го направи и вземат, че се появят някъде около двата лева отново, съвсем ще заспи търговията ми се струва. Това, разбира се при настоящата конюнктура - слаба ликвидност, дори за стандартите на БФБ.
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Какво общо има цитата ти с някакъв "Козлик"? Пишете си ги на лични тия подмятания и именца. Ако нямаш тук (а ти нямаш), не пречи.
                    На крива ракета космоса и пречи

Коментар

Много тъжно тук,тъжно и скучно като в гробищен паркЩо така бе хора? Уж кандидат купувачи много а оборот "0"Даже вече и на Козлик му е ясно какво предстои да се случиа както всички знаем той не се слави с изключителен интелект
                      Какво общо има цитата ти с някакъв "Козлик"? Пишете си ги на лични тия подмятания и именца. Ако нямаш тук (а ти нямаш), не пречи.
                      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        Следварително всеки може да прави житейски анализи на ценни книжа......
                        Много тъжно тук,тъжно и скучно като в гробищен паркЩо така бе хора? Уж кандидат купувачи много а оборот "0"Даже вече и на Козлик му е ясно какво предстои да се случиа както всички знаем той не се слави с изключителен интелект
                        Last edited by strol; 28.09.2018, 13:14.

Коментар

• Следварително всеки може да прави житейски анализи на ценни книжа......
                          The strongest stand last.

Коментар

Ех мечти,мечти На този етап обаче се подготвяй психически за цена доста под 2 лв
                            Защо ни занимаваш с нестабилната си детска психика.
                            Това мен не ме интересува изобщо, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                              аз имам друг сценарии за "горещ картоф" - като артията скочи на 17 и ти продам
                              Ех мечти,мечти На този етап обаче се подготвяй психически за цена доста под 2 лв

Коментар

• аз имам друг сценарии за "горещ картоф" - като артията скочи на 17 и ти продам

Коментар

Working...
                                X