Първоначално изпратено от realista
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеАз си чакам 5 кинта но при определени условия
P.S. За пореден ден това е реалността: DAX - 12,373.31 -401.57 -3.14%Last edited by realista; 27.02.2020, 16:55.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеДнес взех малко под 1,40 и съм много доволен. Дали се напродаваха? Чакаме 3ката с гарнитура.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеСпада тук от 2,35 до 1,40 нагледно показва каква роля на борсата имат институционалните инвеститори , ако бяха на борсата щеше да има прекрасна ликвидност и нови инвеститори, и нямаше некви дребни бройки от доверия да доведат до такива сътресения...…….. надявам се хората от които зависи това да са си извлекли поука за в бъдеще...………. да не мислите че световните лидери примелно във застраховането държат парите на клиентите си наредени в палети във фед …… т.е. те самите си осигуряват ликвидност
Коментар
� -
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеВземи тия на 1,44 щото утре ще ги търсиш там ама нема да ги имаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Спада тук от 2,35 до 1,40 нагледно показва каква роля на борсата имат институционалните инвеститори , ако бяха на борсата щеше да има прекрасна ликвидност и нови инвеститори, и нямаше некви дребни бройки от доверия да доведат до такива сътресения...…….. надявам се хората от които зависи това да са си извлекли поука за в бъдеще...………. да не мислите че световните лидери примелно във застраховането държат парите на клиентите си наредени в палети във фед …… т.е. те самите си осигуряват ликвидност
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Спокойно Груйче,поже пък да те огрее на цена под левчеАко дават дивидент, в което не съм убеден, левче ще е супер, тогава пак ще вкарам някое левче, но предпочитам да се качва де, не не съм мазохист, а още повече не съм с безкрайно дълбока кесия
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОф, айде сипете пак де, три пъти си местя ордера и все не ме огрява - не искам много, още 5К и повече няма да наливам тук, обещавамLast edited by strol; 27.02.2020, 16:21.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеБРАВО на треперещите потни ръчички …… супер сте, колкото повече са продали толкова повече ще искат да купятПоне при мен вече е така,но понеже съм алчно копеле,мисля да изчакам още време
Коментар
� -
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеБРАВО на треперещите потни ръчички …… супер сте, колкото повече са продали толкова повече ще искат да купят
Да му мислят тези с десетки Иляди акции......
Имам малко за да пиша в темата ...!
Коментар
�
Коментар