Първоначално изпратено от Alee
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
Само не знам тази "надута" позиция, при тоя лош отчет, за какво я стискате?!Не знаех че при ръст на приходите се отчита "лош отчет" но щом казвате...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Не смятам да намалям, нека си стои. Когато им дойде времето тогава...“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
- 1 like
Коментар
-
Много е. Пусни надолу малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеНикой ли не иска малко бройки на 41,00лв.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениена този по-долу - бик ли беше - нямам време да ти чета глупостите по темите, за да се заяждам с теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениена 40-42лв още ще купя
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениена 40-42лв още ще купяСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
За Импето не знам, но за мен специално цената вече не е особен фактор. Средната ми е толкова смешно ниска, че и 50 лв не ме плаши като цена за допълване. Стига да видя позитивно развитие и най-вече стартиране на процес по възвръщаемост на румънската инвестиция, която според мен бе направена на подходящия пазар и в подходящия момент. От там ще очаквам да изскочи птичето.
Фактът, че DPD имат 25% е особено важен за мен, те определено знаят какво правят в логистиката. Вчера имах доставка с тях до офис в Англия, префектно обслужване. Сутринта идва мейл, който ти казва: кога да очакваш доставка, име и снимка на куриер. Куриера има 15 доставки за деня, ти си номер 12. Опции за пренасочване, за доставка до съсед, за промяна на часа на доставка. При обновяване на информацията софтуера ти казва: Доставка номер едикой си е направена и при вас ще бъдат в еди колко си...Абе нямам думи.
Писаха, че доставката ще бъде меду 11 и 12 и в 11:15 беше направена.
Дано Спиди се движат по същия път като DPD.
Относно Еконт: нямат доставки до някои страни в Евроа, директно ми отказаха. Спиди, респективно DPD имат офиси навсякъде на континента.
Аз сантименти да си кажа нямам, ако тръгнат в посока, която не ми харесва ще продам. Все пак сме тук по определена причина, а не да се влюбваме.
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да продаваш на определена цена е ОК, особено ако очакваш корекция. Проблемът при този фрифлоат е дали ще има от кого да купиш?! Там е ключът. А Импето вече продаде.
ПС: вчера успях да взема малко.
Коментар
-
Да продаваш на определена цена е ОК, особено ако очакваш корекция. Проблемът при този фрифлоат е дали ще има от кого да купиш?! Там е ключът. А Импето вече продаде.
ПС: вчера успях да взема малко.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
E то всички, които държим тук сме оптимисти и то основно заради сектора... Козовете, които държат куриерските фирми са много сериозни. Зависи кой как ще ги изиграе, но хубавото при "Спиди" е наличието на стратегически партньор/инвеститор в лицето на французите. Така, че поне до 2020 г. и аз не смятам да продавам повече тук. Дори при определени обстоятелства бих купил отново.
ПС: вчера успях да взема малко.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
Коментар