IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Е ти намери кой да цитираш Най-голямото "страшилище" на БФБ
    страшилището беше редно да напише има ли търгово или няма в БТН... и защо е така....
    А не да ни плаши с мечки или пачки.... ....

Коментар

• Е ти намери кой да цитираш Най-голямото "страшилище" на БФБ
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Я съм си хвърлил въдичките и си чакам. Вчера бая улов направих
        нещо много рибари а малко шарани...
        да не стане обратното....
        ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

18/06/2014

Във връзка с твърдения и коментари, разпространени от и чрез медии, по отношение на публичните дружества „Корпоративна търговска банка” АД и „Булгартабак – холдинг” АД, Комисията за финансов надзор (КФН) заявява категоричната си позиция, че разпространяването чрез средствата за масово осведомяване, включително и чрез интернет, или по какъвто и да е начин на информация, която създава или може да създаде невярна или подвеждаща представа, включително изразяването на манипулативно мнение, разпространяването на слухове и неверни или заблуждаващи новини относно публичните дружества представлява пазарна манипулация съгласно Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти. КФН стриктно следи и ще санкционира всяко незаконосъобразно поведение, което може да повлияе негативно на капиталовия пазар и вреди на финансовата стабилност на страната. КФН е независим регулатор и като такъв се ръководи единствено от закона и защитата на инвеститорите и обществения интерес и е напълно безпристрастна при вземането на решения, налагането на принудителни административни мерки и налагането на санкции. В практиката си КФН винаги е била и остава над конюнктурните конфликти между участници на капиталовия пазар и българския бизнес.

Във връзка с друга актуална за медиите тема, КФН категорично опровергава информацията в някои медийни публикации за наличието на сигнал от институцията или нейни представляващи до български или международни органи, в който да е намесен президентът на Република България г-н Росен Плевнелиев. Определяме замесването на президента на страната и КФН в подобни спекулации като вредно и неспомагащо по никакъв начин за правилното функциониране на институциите в държавата и защитата интересите на гражданите. Припомняме, че по повод продажбата на публично дружество „Каолин” АД, КФН е предприела поредица от проверки, наложени са принудителни мерки, сезирани са компетентните разследващи органи и се водят съдебни дела във връзка със съмнения за ощетяване на миноритарните акционери чрез сделката. Заместник-председателят на КФН, ръководещ управление „Надзор на инвестиционната дейност”, е приложил принудителна административна мярка спрямо „Алфа Финанс Холдинг” АД за предоставяне на договора за продажбата на акциите на „Каолин” АД в цялост и пълнота, която мярка бе обжалвана от „Алфа Финанс Холдинг” АД и е окончателно потвърдена от Върховния административен съд. Въпреки че принудителната мярка е влязла в сила през април тази година, „Алфа Финанс Холдинг” АД продължава да не я изпълнява, независимо от съдебните решения и техните мотиви, с което застрашава интереса на миноритарните акционери и възпрепятства надзорните действия и правоприлагането.

Комисията за финансов надзор е стриктна в отстояването на правовия ред и защитата на държавния интерес, и категорично заявява, че няма да се поддава на натиск чрез медийни публикации от какъвто и да е характер, при изпълнението на задълженията си като гарант на финансовата стабилност в България.

Коментар

• Я съм си хвърлил въдичките и си чакам. Вчера бая улов направих
          Last edited by SOFIX; 19.06.2014, 13:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
            Така е затова се надявам да издържим над 500 че иначе кой знае какво може да стане. Мисля че е въпрос на време да падне 550 но да видим.

Не е препоръка! Успех на всички бикове!!!
            Падане под 550 според мен не е особено показателно за по-дълбоко последващо такова. При тия разкрачени спредове, чукване с дребни бройки по бидовете на Софарма и БТХ само и си готов. Какво фундаментално обаче има в това!?
            Според мен надали ще върнем чак до 500. Може би тук някъде ще минем в консолидация около тия или малко по-ниски нива и така ще кютаме някой друг месец, преди полит. картина да се поизбистри и да почнем да катерим - отначало по-кротко, а после и пак на юруш
            Има доста пари дебнещи удобен момент да влязат на пазара.. а не знам дали има толкова акции в лабилягите
            Аз лично вчера имам доста сериозни покупки.. днес пак пощипвам когато се намери останал мераклия да сипва на бида

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Така на 1 700 Софикс си викахме една група - ще върне.
              После на 1400 - време е, на 1 200 - няма къде да иде, на 700 - накъде повече, чукна под 300 да го ева. Та корелацията някак ни е само при спад в последните години, виждаш техния ръст и нашия...зор заман.
              Така е затова се надявам да издържим над 500 че иначе кой знае какво може да стане. Мисля че е въпрос на време да падне 550 но да видим.

Не е препоръка! Успех на всички бикове!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                Малко по-различно мнение имам. Като се набалончат западните артии, инвеститорите ще търсят други алтернативи/пазари - подценени на ниски стойности, като Занзибар, Того, Американска Самоа....а там някъде и България. И когато Дау и Дакс падат ние ще растем. Но ще трябва още малко време да мине...примерно Фейсбук да стане 130 долара
                Така на 1 700 Софикс си викахме една група - ще върне.
                После на 1400 - време е, на 1 200 - няма къде да иде, на 700 - накъде повече, чукна под 300 да го ева. Та корелацията някак ни е само при спад в последните години, виждаш техния ръст и нашия...зор заман.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Еми нормално. Виждат навън що става, фед мед, ецб, едно друго.
                  Време е за лека корекция на корекцията
                  Ма като вземат на запад скоро да консолидират ол тайм висините си - пак ще се обърне и тук палачинката към още по здрави разпродажби.
                  Вероятно ще преодолеем 550 от 2-рия път си мисля...ала да видим
                  Малко по-различно мнение имам. Като се набалончат западните артии, инвеститорите ще търсят други алтернативи/пазари - подценени на ниски стойности, като Занзибар, Того, Американска Самоа....а там някъде и България. И когато Дау и Дакс падат ние ще растем. Но ще трябва още малко време да мине...примерно Фейсбук да стане 130 долара
                  Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Върви ли играта?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Днес похарчих някое и друго левче - просто не се сдържам като гледам каква паника цари. При спад от още 10% при моите си позиции, оставам с кеш 0, което май за първи път ще ми се случи. Докато купувах обаче с ясното съзнание, че най-вероятно ще падат още изпитах голямо удоволствие, което ме накара да се сетя за една теория, която съм чел от криминалистиката и която гласеше нещо от сорта:

След продължителен период на тормоз, жертвата /разбирайте Аз/ се привързва към насилника /разбирайте артиите на БФБ-то/, а в някои случаи това нараства и до любов!
                      Нарича се стокхолмски синдром

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                        Те пък взеха, че спряха да продават. Нещо обърнаха палачинката.
                        Еми нормално. Виждат навън що става, фед мед, ецб, едно друго.
                        Време е за лека корекция на корекцията
                        Ма като вземат на запад скоро да консолидират ол тайм висините си - пак ще се обърне и тук палачинката към още по здрави разпродажби.
                        Вероятно ще преодолеем 550 от 2-рия път си мисля...ала да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                          Засега виждам само паникьори да продават. Всичко по-тънко пуснато, веднага изчезва
                          Те пък взеха, че спряха да продават. Нещо обърнаха палачинката.

Коментар

• Засега виждам само паникьори да продават. Всичко по-тънко пуснато, веднага изчезва

Коментар

• Каква е целта днес? Очевидно има желание за бутане на цените на долу. Трябват пари за море.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Don't fall in love with a stock, no matter how sexy it is
                                Така де, ама явно малко шамари съм ял още, та да проумея цитата
                                Нищо, никога не е късно
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X