IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Поздравления Монти, че казваш кога и на какви цени влизаш, а не като почти всички останали да говорят как едно време са продали на върха или купили на дъното.

Петрол не е сред любимците ми, но въпреки това ти желая успех!
    здравей,
    петрол го въртя от пет години...спекулативно...сега вече не...
    бях поизлезнал към 4,40 на 60 % и сега пак влизам но май беше много рано......
    като гледам какъв страх почна да се заформя....в някой позиции...
    нещо подобно на твойто влизане в ХИМ на 2,05 ....уж много добро ,но не чак толкова....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      тези дни се набутах яко в ПЕТРОЛ над 4-4,2 .....
      И сега си викам, шаран такъв голям...нали щеше да влизаш под 4......
      колкото пъти съм си вдигал таргета толкова пъти съм сбъркал.....
      Ама излизам в отпуска и това ме подведе.....
      не е препоръка....
      Абе и твойта не е лесна с тез мажоритари,ама всеки по реда си,така е на БФБ.

Коментар

не е препоръка....
        Поздравления Монти, че казваш кога и на какви цени влизаш, а не като почти всички останали да говорят как едно време са продали на върха или купили на дъното.

Петрол не е сред любимците ми, но въпреки това ти желая успех!
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

не е препоръка....
          Отпуск от форума ли?

Шегичка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Монти ти на нас акъл даваш ,а си 80 процента в акции.Гледай къде отива Булгар-
            Ахмак Холдинг.Кой ще крепи цената?
            не е препоръка....

Коментар

нито съм оптимистичен ,нито вярвам ,че нещата ще се оправят в близките месеци...
              най доброто е реиндж между 480-520 скоро......
              качването е в момента ... на излизане на част от продавачите ,заради ниските цени а не защото се готвим за скок...
              в момента съм на 80 % в акции.....
              Не е препоръка....
              Монти ти на нас акъл даваш ,а си 80 процента в акции.Гледай къде отива Булгар-
              Ахмак Холдинг.Кой ще крепи цената?

Коментар

• Няма фундамент за спадане към 500-520 (софикс индекса). Компаниите работят, със леко покачващи се продажби и печалби. Дори малкия и среден бизнес заработва.
                Единствено на пазара у нас тегне политическата неразбория, създавана от шайка политически крадци, която върти, суче, чуди се как и откъде да открадне.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                  Батя, ти ли ми изкупуваш акциите на Хим-а, а?

Моето мнение е, че 2/3 или дори 3/4 от корекцията вече е свършила, но има още път надолу. Съвсемо нормално е индексите да върнат малко нагоре, но аз лично мисля, че ще последва ново падане (след ден, седмица, месец...), макар и не дълбоко.

Въпреки това съм силно оптимистично настроен, особено за някои от акциите, които въобще не усетиха що е то корекция и има ли тя почва у нас. Тези акции при формиране на ново правителство ще литнат до небесата!

P.S. Хайде сега КФН да разтълкуват дали извършвам пазарна манипулация с това мое мнение!
                  нито съм оптимистичен ,нито вярвам ,че нещата ще се оправят в близките месеци...
                  най доброто е реиндж между 480-520 скоро......
                  качването е в момента ... на излизане на част от продавачите ,заради ниските цени а не защото се готвим за скок...
                  в момента съм на 80 % в акции.....
                  Не е препоръка....

Коментар

• Много маймуни ,много маймунджълъци само дето свободни клони не останаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Падане под 550 според мен не е особено показателно за по-дълбоко последващо такова. При тия разкрачени спредове, чукване с дребни бройки по бидовете на Софарма и БТХ само и си готов. Какво фундаментално обаче има в това!?
                      Според мен надали ще върнем чак до 500. Може би тук някъде ще минем в консолидация около тия или малко по-ниски нива и така ще кютаме някой друг месец, преди полит. картина да се поизбистри и да почнем да катерим - отначало по-кротко, а после и пак на юруш
                      Има доста пари дебнещи удобен момент да влязат на пазара.. а не знам дали има толкова акции в лабилягите
                      Аз лично вчера имам доста сериозни покупки.. днес пак пощипвам когато се намери останал мераклия да сипва на бида
                      Батя, ти ли ми изкупуваш акциите на Хим-а, а?

Моето мнение е, че 2/3 или дори 3/4 от корекцията вече е свършила, но има още път надолу. Съвсемо нормално е индексите да върнат малко нагоре, но аз лично мисля, че ще последва ново падане (след ден, седмица, месец...), макар и не дълбоко.

Въпреки това съм силно оптимистично настроен, особено за някои от акциите, които въобще не усетиха що е то корекция и има ли тя почва у нас. Тези акции при формиране на ново правителство ще литнат до небесата!

P.S. Хайде сега КФН да разтълкуват дали извършвам пазарна манипулация с това мое мнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                        Ти от кои си
                        Играл съм и в двата отбора. Ама предполагам че с всички играчи е така

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                          Ти от кои си
                          В момента съм от рибите......
                          Ама хубавото си е че си го знам......

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Монти, на борсите винаги е имало и рибари и риби Само ролите сме сменят по някога
                            Ти от кои си
                            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

страшилището беше редно да напише има ли търгово или няма в БТН... и защо е така....
                              А не да ни плаши с мечки или пачки.... ....
                              Е именно де.Да си вършат работата а не да пиарстват
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Монти, на борсите винаги е имало и рибари и риби Само ролите се сменят понякога
                                Last edited by SOFIX; 19.06.2014, 14:23.

Коментар

Working...
                                X