IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    След продължителен период на тормоз, жертвата /разбирайте Аз/ се привързва към насилника /разбирайте артиите на БФБ-то/, а в някои случая това нараства до любов!

Don't fall in love with a stock, no matter how sexy it is

Коментар

• Днес похарчих някое и друго левче - просто не се сдържам като гледам каква паника цари. При спад от още 10% при моите си позиции, оставам с кеш 0, което май за първи път ще ми се случи. Докато купувах обаче с ясното съзнание, че най-вероятно ще падат още изпитах голямо удоволствие, което ме накара да се сетя за една теория, която съм чел от криминалистиката и която гласеше нещо от сорта:

След продължителен период на тормоз, жертвата /разбирайте Аз/ се привързва към насилника /разбирайте артиите на БФБ-то/, а в някои случаи това нараства и до любов!
      Last edited by 15%; 18.06.2014, 19:05.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• За песимистите сякаш борсата предвижда връщане на власт на Борисов... за мен тази вероятност е близка до нула. Затова след като продадох 1/4 от портфолиото си на почти максимални цени ще ряздвижа някои позиции съжсем скоро когато имам 2-3 часа плътно да кеся пред компютъра.

Другото което кара продавачите да продават е че никакъв хедж исторически не проработи последните 5 години на БФБ, което отдръпва най-големите пари -тези с милиардите.... тези с милионите обаче и те не са малко

Коментар

• Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнение
          Нямат опит и се подвеждат по прекалените оптимисти.Борсите обаче вървят и надолу не само нагоре.
          И каква е драмата? Ако цените бяха продължили нагоре пишещите за спад ли щяха да са виновни?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
            Хе-хе,сега купуват младите и нетърпеливи мечета....и те ще се научат....
            Нямат опит и се подвеждат по прекалените оптимисти.Борсите обаче вървят и надолу не само нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Не, не мисля.Това с зам.шефа на БНБ е само елемент от войната ...
              може и да си прав...
              но днес устискахме 550 ,но в петък.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                дали тези разпродажби не са заради шефа в БНБ.....поне някой...
                Не, не мисля.Това с зам.шефа на БНБ е само елемент от войната ...
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                  Да е честита корекцията на всички мечки! И да ви се връща!
                  Хе-хе,сега купуват младите и нетърпеливи мечета....и те ще се научат....

Коментар

• Да е честита корекцията на всички мечки! И да ви се връща!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Най-неприятния възможен сценарии на цялата тази война ще е ако целта е пълна дестабилизация на България. За момента може да приписваме действията на прокуратурата и на Пеевски на лична амбиция и неразбиране на рисковете. Но какво става ако всъщност разбират рисковете и искат точно това. Малко по малко унищожение на икономиката и от там и на държавността в България
                      То и без туй не им трябва много и на икономиката и на държавността ни - в оскъдни количества са останали и двете.

Коментар

• Най-неприятния възможен сценарии на цялата тази война ще е ако целта е пълна дестабилизация на България. За момента може да приписваме действията на прокуратурата и на Пеевски на лична амбиция и неразбиране на рисковете. Но какво става ако всъщност разбират рисковете и искат точно това. Малко по малко унищожение на икономиката и от там и на държавността в България

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...kemvri,174516/

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Просто Монти от време на време го удря мазохизма ..... както всички нас,де ..... Гледаме и си викаме"Ей сега ше продам тука и ше купя там..." ... Ама като видиш до къде ще продадеш и ти си изправя косата ...
                            дали тези разпродажби не са заради шефа в БНБ.....поне някой...

В момента , когато се види ,че ти играят номера...
                            власи плуват по Дунава ....
                            И почва да ти идва повече....

Коментар

• пука ми софка . другаде е играта

Коментар

• най интересно е че като напишат в инвестора разпродажби на бфб и то веднага обръща . същите артефакти съм наблюдавал и в яху финанс

Коментар

Working...
                                X