IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    02-12-2013 - Съобщение от БФБ-София (Съобщение от БФБ-София)

БФБ-София уведомява, че поради технически проблем в ежедневния бюлетин от 29.11.2013 г. не са генерирани най-добрите оферти купува/продава на всички финансови инструменти, допуснато до търговия на пазарите, организирани от БФБ-София.
    След отсраняване на проблема, коригираният бюлетин ще бъде достъпен на уебстраницата на БФБ-София.
    Оставка !

Коментар

• ако не съсечем гнидите няма път нагоре. нормално е гнидите смучат от нашата кръв

Коментар

• 02-12-2013 - Съобщение от БФБ-София (Съобщение от БФБ-София)

БФБ-София уведомява, че поради технически проблем в ежедневния бюлетин от 29.11.2013 г. не са генерирани най-добрите оферти купува/продава на всички финансови инструменти, допуснато до търговия на пазарите, организирани от БФБ-София.
        След отсраняване на проблема, коригираният бюлетин ще бъде достъпен на уебстраницата на БФБ-София.

Коментар

• И в моето легло е спано и са ми яли от супата

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            При мен тръгна
            и при мен.......

Коментар

• При мен тръгна

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                моя си работи все още
                работеше

Коментар

• моя си работи все още

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    На мен, преди второто кифте в петрол издъхна
                    ипри мен е така някакфо инфо

Коментар

На някой да не му работи кобос-а?
                      На мен, преди второто кифте в петрол издъхна

Коментар

• На някой да не му работи кобос-а?

Коментар

Пак ли технически проблем? Бахти и некадърната работа!
                          Типично по български, по-точно по столичански, събота и неделя не се решава проблема, защото са почивни. Очакваше се.

Коментар

• Пак ли технически проблем? Бахти и некадърната работа!

Коментар

• "Държавата възражда "Химко" с 50 млн.", извежда на първа страница в. "Стандарт"
                              Торовият завод "Химко" ще заработи отново. Това ще стане с инвестиция от страна на държавата във врачанското предприятие в размер на 50 млн. лв., стана ясно от думите на министъра на икономиката Драгомир Стойнев. "Не съм привърженик на приватизацията и целта ни е да реиндустриалираме българската икономика. Предприехме действия в тази посока и вече е изготвен финансов модел за възраждането на "Химко", за да гарантираме работни места в региона", заяви той. Вероятно точно този проект визира и финансовият министър Петър Чобанов, който вчера заяви, че през 2014 г. държавата ще инвестира в два големи проекта. Той обаче отказа да посочи точно какви са те и препрати въпроса към колегата си Стойнев. Чобанов каза само, че не става дума за инвестиции в енергетиката. "Стартирането на един голям проект, какъвто е "Южен поток", раздвижва инвестиционната среда у нас", коментира още финансовият министър в Боровец. Допълнителните приходи в хазната, които ще донесе стартирането на проекта за газопровода, ще послужат за буфер в бюджета за 2014 г., посочи Чобанов. Същата функция ще имат и постъпленията от новата такса от 20% върху приходите на ВЕИ-тата.

Коментар

• Хайде ЧРД на инвестиционния гуру на форума - Импе-то!!!
                                Успешен декември на всички и Софикс поне 550!!!

Коментар

Working...
                                X