IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• +1

Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Принципно си прав, но този път има една разлика. На пазара ще има много пари. Скоро ще мине ликвидацията на ЕЛАРГ, чакаме търгово при Каолин и дивидент при АТЕРА. Това са огромни пари на фона на текущата ликвидност. Според мен вероятността да влезем в цикъл на спадаща ликвидност и цени е малко веротяна. Аз също мисля че периода на луд растеж, без значение от фундамента, приключи. От тук нататък пазара ще продължи да расте бавно, почти без корекции. Всички положителни новини ще бъдат отигравани. Тези, които разчитат на дълбоки корекции на пазара ще бъдат неприятно изненадани.
    Абсолютно!
    Консолидация - може, с леки ръстове вероятно, с ръст тип избухване както през 2004/2005, 2006/2007 най-вероятно, но път надолу на Софикс под 400 - няма такъв, поне аз не виждам с тоя кеш който се очертава и перспективите по западните фронтове
    Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      И къде ще влезем в ТИМ от Каолин/ продадох една хилядарка и останалите на всеки 10 стотинки/ и Еларг ....
      Дебнем ,но не тях....
      Ако разпродадат Енерго Про до 130 лв , ЧЕЗ до 1300 ще има вход за кеша...Стара планина , МиС ,Алкомет и чакам вече края на Ралито да си купя следващата ракета.....Жалкото че почна голям да купува там....
      Вече съм 50 % в кеш.....
      Успехи на всички....
      Интересното е, като станете доста хора с кеш, а цените на падат, какво ще правите
      Last edited by dex; 13.02.2013, 18:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Принципно си прав, но този път има една разлика. На пазара ще има много пари. Скоро ще мине ликвидацията на ЕЛАРГ, чакаме търгово при Каолин и дивидент при АТЕРА. Това са огромни пари на фона на текущата ликвидност. Според мен вероятността да влезем в цикъл на спадаща ликвидност и цени е малко веротяна. Аз също мисля че периода на луд растеж, без значение от фундамента, приключи. От тук нататък пазара ще продължи да расте бавно, почти без корекции. Всички положителни новини ще бъдат отигравани. Тези, които разчитат на дълбоки корекции на пазара ще бъдат неприятно изненадани.
        И къде ще влезем в ТИМ от Каолин/ продадох една хилядарка и останалите на всеки 10 стотинки/ и Еларг ....
        Дебнем ,но не тях....
        Ако разпродадат Енерго Про до 130 лв , ЧЕЗ до 1300 ще има вход за кеша...Стара планина , МиС ,Алкомет и чакам вече края на Ралито да си купя следващата ракета.....Жалкото че почна голям да купува там....
        Вече съм 50 % в кеш.....
        Успехи на всички....

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
          Разправят че през януари 2013 от Елана балансиран долар фонд и от Елана балансиран евро фонд и от Елана високодоходен фонд са увеличили експозицията си към БФБ като са купували акции на БФБ. Добре де ако те купуват то за нас дето чакаме в ниското какво ще остане да купим. Лошава работа - кво си беше хубаво при по-ниските цени.
          На три пъти им продавах ССВ/само те вдигнаха ССВ на 80 ст/: и какво от това....Не могат да купуват вечно. а напоследък спряха информациите кой купува ..Защо?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Така е, но това означава че тези които ги имат тези пакети вече са склонни да се разделят с тях на тези цени, а тези които ги купуват тези пакети са склонни да ги купуват на тези цени, но не и като обират от пазара. Т.е. към момента вече имаме равновесие между оптимисти и песимисти. А при всяко равновесие следва най-малкото затишие. За нашия пазар, ако не се появи нов голям купувач направо си следва спад.

Разбира се може някой все още да търси големи пакети - няма как да знам - но с тези кюфтета от последните месец два и особено разнообразието при кюфтетата от последните дни нищо чудно да следва почивка до следващото ядене.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
              Честито.

След днешният ръст изпреварихме Виетнам и вече сме

НАЙ–ПОВИШАВАЩИЯТ се индекс в СВЕТА за 2013 г.
              A стига бе, и това само с 4-5 артии в помпащ режим. Кaжете на оня карък от фармата, да спре да шити хартиите си, че да се усети и при другите из индекса

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Не си прав. В момента гледаме филмът Матрицата: Презареждане, тепърва ще започва 3-та серия.
                Не е препоръка.
                Ще видим. Да не стане до сега да сме гледали "Нова Надежда" и да следва "Империята отвръща на удара"

Коментар

• Честито.

След днешният ръст изпреварихме Виетнам и вече сме

НАЙ–ПОВИШАВАЩИЯТ се индекс в СВЕТА за 2013 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Така е, но това означава че тези които ги имат тези пакети вече са склонни да се разделят с тях на тези цени, а тези които ги купуват тези пакети са склонни да ги купуват на тези цени, но не и като обират от пазара.
                    Не си прав. В момента гледаме филмът Матрицата: Презареждане, тепърва ще започва 3-та серия.
                    Не е препоръка.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Суууупер...А после казвате,че не си подкрепяли акциите.Е това е Мажо,покрай него всички станахме ПО-БОГАТИ...ама и още може.
                      А з лично не си спомням да съм правил такъв скок на портфейла ,за толкова кратко време.
                      Направил си го само ако си го кеширал. Иначе си го направил ама не в кеш а в хартия

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Не мисля, че пакетчетата са сигнал за надолу. Такива сделки се правят по уговорка. Звъни се и се пита за наличност, и съответно се минава пакета. В тоя ред на мисли винаги има едни количества за продан, но само при заявен интерес минават пакетите.
                        Не е препоръка.
                        Така е, но това означава че тези които ги имат тези пакети вече са склонни да се разделят с тях на тези цени, а тези които ги купуват тези пакети са склонни да ги купуват на тези цени, но не и като обират от пазара. Т.е. към момента вече имаме равновесие между оптимисти и песимисти. А при всяко равновесие следва най-малкото затишие. За нашия пазар, ако не се появи нов голям купувач направо си следва спад.

Разбира се може някой все още да търси големи пакети - няма как да знам - но с тези кюфтета от последните месец два и особено разнообразието при кюфтетата от последните дни нищо чудно да следва почивка до следващото ядене.

Коментар

• Не мисля, че пакетчетата са сигнал за надолу. Такива сделки се правят по уговорка. Звъни се и се пита за наличност, и съответно се минава пакета. В тоя ред на мисли винаги има едни количества за продан, но само при заявен интерес минават пакетите.
                          Не е препоръка.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Да ще купуват, ама когато му до... времето.Засега само ТИМ си купуват своите акции
                            Суууупер...А после казвате,че не си подкрепяли акциите.Е това е Мажо,покрай него всички станахме ПО-БОГАТИ...ама и още може.
                            А з лично не си спомням да съм правил такъв скок на портфейла ,за толкова кратко време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Тези, които продават сега, но на друга цена - стана ли ти ясно
                              Това са митове. Никой не продава такива обеми с цел да се върне на пазара веднага, и да се върне ще е след месеци и години. Въпроса е до тогава кой ще купува. Защото на мен ми изглежда че този свръх импулс от началото на годината вече взе доста да се изчерпва пък не се появяват нови навитаци да бутат нагоре цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Да ще купуват, ама когато му до... времето.Засега само ТИМ си купуват своите акции
                                Няма да купуват чуждите я, за кво им са ?

Коментар

Working...
                                X