IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе аз съм лаик все още, ама и аз го виждам вече тренда стартиращ.

Коментар

• Чисто технимески ако не бием 535 ще е силен позитивен сигнал
      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
        Ако сега си кеш 100% си ги направил, иначе просто си мислиш, че си ги направил.
        Това е колкото вярно толкова и илюзия. Наистина е така докато не влезеш пак на борсата. Купиш ли пак носиш същият риск със 100% от парите си. Следователно ако някой е направил 20 процента а аз 40 то за времето когато сме на борсата и двамата носим еднакъв риск а за времето когато той е на кеш а аз на борсата риска е при мен. Всеки си преценява уменията и склонността да носи риск. За мен дългосрочните изменения са по-лесно предвидими от това какво ще стане утре.

Коментар

• Напродадоха ли се тарикатите?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Това е схемата при която се возиш по сентимента. Аз разчитам на фундамента и не излизам от акции а само преструктурирам портфейла си. Всяка схема може да бъде успешна.
            Аз знам един начин на преструктуриране продаваш/излизаш/ едни и купуваш/влизаш/ други. Тогава макар и за кратко разбираш реално къде си.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
              Кой, че се Убърках вече
              Оня дето се фукаше,че България била негова,той дал туй,той направил онуй.

Коментар

Това е схемата при която се возиш по сентимента. Аз разчитам на фундамента и не излизам от акции а само преструктурирам портфейла си. Всяка схема може да бъде успешна.
                И двете могат да са успешни, разбира се. Аз не разчитам на фундамент, защото поголовно на БФБ фундамент няма, а там където такъв съществува, той вече е доста скъп. Да, не бях заинтересован от Софарма на 2 лв., та на 4 лв. ли да я купувам? Е, там може би сгреших в преценката си, но ме разбираш какво имам предвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Не става,няма го главният бандит.
                  Кой, че се Убърках вече
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                    +1. Това също е вярно.

Коментар

При всякакъв тренд. След като според песимистите съм неадекватен във възгледите си а съм направил 41 процента от нова година насам, то всеки който е по-зле от глупак е ... От там спокойно можем да определим 30 процента като граница за некадърност.
                      Не си съвсем адекватен от гледна точка реална икономическа обстановка и реални средносрочни перспективи пред нея. Но отново повтарям, че това няма нищо общо с борсовата търговия. 41 % е съвсем прилично и достижимо постижение за 2014 г. При мечи пазар на БФБ обаче ти гарантирам, че няма да успееш 30%. Точно ти просто няма да продадеш навреме. Затова тази граница за некадърност (което между другото е силно понятие) е само при условие на бичи пазар, на който се радваме от няколко години.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Ако имаш смелостта да продаваш любими акции, то тези 30 % се правят лесно. Имахме на практика 2 ралита тази година. Едното по-продължително след януари и едно кратко след фиаското на КТБ. Който се възползва от тях, а между тях е бил смел да продаде, той има дори доста повече от 30%. Не е трудно, но трябва да се усеща сентимента и да се хвърля респ. купува при смяната му. Акциите, особено тези на БФБ, не са нищо друго освен инструмент да се лъжем за пари.

Коментар

Ако имаш смелостта да продаваш любими акции, то тези 30 % се правят лесно. Имахме на практика 2 ралита тази година. Едното по-продължително след януари и едно кратко след фиаското на КТБ. Който се възползва от тях, а между тях е бил смел да продаде, той има дори доста повече от 30%. Не е трудно, но трябва да се усеща сентимента и да се хвърля респ. купува при смяната му. Акциите, особено тези на БФБ, не са нищо друго освен инструмент да се лъжем за пари.
                          Подкрепям , няма фундамент има сентимент. Зависи от нагласите или всичко се купува или продава. Сега сме в позиция "хем ми се иска, хем не ми стиска"

Коментар

При всякакъв тренд. След като според песимистите съм неадекватен във възгледите си а съм направил 41 процента от нова година насам, то всеки който е по-зле от глупак е ... От там спокойно можем да определим 30 процента като граница за некадърност.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope
                              3) Това как не е проблем да направиш 30% .. NO COMMENT! Понякога си мисля че много от вас ги смятат тези проценти както си смятат разхода на гориво на колата ( 300 коня - 6/100)

Коментар

При условие на бичи тренд. Според мен трябва да се вметне. Иначе си прав, че при тези възможности всеки уважаващ се трейдър трябва да може да направи едни 30%.

Коментар

Working...
                                X