IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от siko13
    Зависи от гледната точка. Кризата помогна на тези които търсиха върхове и дъна. А любовта към ТИМ акциите идва донякъде и от това, че са ликвидни. Нисколиквидните понякога създават неправилното внушение, че всичко е супер, но при излизане нещата съществено се променят.
    Това е разковничето на нашия пазар. Но дддд дори не се замисля за излизане, защото е убеден, че ще гледа през 2020 г. отново гледания филм от 2007 г. или защото има толкова акции, че дори да иска не може да излезе без да се занули сам себе си. Същият проблем има примерно Батя. Аз се майтапя с него, но от друга страна го разбирам защо е толкова агресивен към хора с различно мнение. Че той се нуждае от бичи тренд и еуфория както рибата от вода.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
      Не става,няма го главният бандит.

Коментар

• Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd
          ...човек трябва да е мнго некадърен за да не успее да изкара 30 процента доходност през 2015 година.
          Успешна търговия.
          При условие на бичи тренд. Според мен трябва да се вметне. Иначе си прав, че при тези възможности всеки уважаващ се трейдър трябва да може да направи едни 30%.

Коментар

• И чи кво кат е предвидим да ве хвана госрод за шлифера

Коментар

• Сега очаквам малко спад, след което около обяд със сигурност ще дойде време за "Шоуто на Батя". Т.е. нивата може да станат атрактивни за влизане, търсенето да се увеличи и ще започнем да четем пароли от типа "страхливите душици продаоха", "ще избием зъбите на мечетата" и "казах, че входа ще е тесен" . Както и никого неинтересуващото уточнение, че е допълнил увеличавайки % в акции до 150, а доходноста не като миналогодишната му от 119%, но поне се е запътила натам.
              Бат Софикс ще удари едно уйно и всичко ще е перфектно. Този форум започва да става доста предвидим.

Коментар

• Поне хубаво че имам къси на западните мошаци че се оядох.ташак там дет си ти такав ур ви чака.глад глад а ние поне тука имаме селу картофи кукошки
                Last edited by the architect; 11.12.2014, 09:54.

Коментар

• Тука всички дето искат българското надолу са агенти на западното разузнаване сиреч мошаци от мусат живеят в чужбина и злорадстват мамка им..аз съм от кагебе контраразузнаване и ще трепя

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                    Тук няма песимисти или оптимисти, има само интересчии. Най - големите оптимисти като продадат стават песимисти и обратно.
                    +1
                    много добре си го казал,сега е момент основно на ослушване и на евентуален лек спад според мен....а иначе за ръста смятам че и на него ще му дойде времето

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                      Тук няма песимисти или оптимисти, има само интересчии. Най - големите оптимисти като продадат стават песимисти и обратно.
                      Абсолютно вярно.

Коментар

• Тук няма песимисти или оптимисти, има само интересчии. Най - големите оптимисти като продадат стават песимисти и обратно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                          Днес ако сме пак надолу по някой любими позиции да не вземете да получите сърцебиене.Да не се окаже ръста отново блян .
                          Вожде,щом си фен на примоциите,дай да дадеш,нас не ни баламосвай.

Коментар

• Днес ако сме пак надолу по някой любими позиции да не вземете да получите сърцебиене.Да не се окаже ръста отново блян .

Коментар

• Мдаа... наистина не изглежда добре... махам ордера за покупка на Софикс и утре ще го мисля
                              Keep going ...

Коментар

• нещата отвъд голямата вода зациклиха леко...дано да е само временен спад,че ако те кихнат ние ще се разболеем
                                http://www.investor.bg/sasht/337/a/i...-nasam-185415/

Коментар

Working...
                                X