If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пазарчето ни е малко и се знае абсолютно всичко. Stay safe и дано ти излезе инвестицията. Казвам ти го най-искрено.
Ако ще да излиза, живи и здрави да сме. Така съм преценил, така съм я играл. А и за никъде не бързам. И на 40 ст. да отиде, не съм паникьор да продавам. Та, това не пречи после пак да си направя трипъл от нея.
Пък и не ми е само тя в портфейла я. Има - няма 10-тина % само тежи
Успех и на твоите инвестиции!
От читавите форумци си, но малко се надценяваш и даваш прекалено категорични определения - като - Малоумщина е да се инвестира в ЦКБ сега
Но както и да е... разни хора...
Хубаво е да уважаваме мнението и на другите, а всеки да си прави изводите. Колкото по-малко обиди, по-добре. Колко е умствения багаж на човек си личи от отношението му към останалите.
Пазарчето ни е малко и се знае абсолютно всичко. Stay safe и дано ти излезе инвестицията. Казвам ти го най-искрено.
Дори и под вода да е - що брига другия?
Мен лично по ме касае на малкото пазарче, на което сме, та по ме вълнува кой ги плещи в уклон да набълбука другарчетата за своя печалба.
Но това е друга тема, та да се върнем на ЦКБ.
Ако и само хАртиените продават колко останаха според вас?
А спрете се.....
Почти всички имаме акции тук....
Само че различни гледни точки...
Личностните конфликти ,няма да покачи акцията ,само ще изгони и най малкият нов участник ,като види нивото на интелект на притежателите на акции... ТУК!..
Та да се върнем на конструктивния диалог - на 57 ст. айсберга беше техен. Сега пак те наливат по 100-ина хил. Хипотетично ако всичко около 57 е било през тях - кой аджеба има толкова освен заподозрения досега? Вариант същия да ползва няколко посредника? Респективно колко ще да остава? Да не забравяме и ония 74 хил. от петък.
Предположения просто.
Ако си чел по-надолу, оказа се че нямаме читава информация за актуалната акционерна структура за да се ориентираме какви са възможните продавачи.
Акцията обаче за мен е евтина. Не съм врачка за да предвидя кога точно ще свършат надъханите продавачи и ще отскочи. Видя какво стана при Хим. Продавача, даже не е разтоварил всичко, но се отдръпна и ето един 40-50% ръст за нула време. Е, когато очаквам сериозна доходност от дадена акция съм готов да почакам и повечка ако е нужно.
Никой да не тълкува че надъхвам да се купува. Споделям аз какво правя. Може и да е грешка, всеки сам да си преценя. А не после да ми пищят разни мишлета, че нарочно съм ги бил подвел и са се прецакали, а аз съм спечелил на техен гръб! Това са чисто лузърски оправдания!
Коментар