Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениеабе не продават те... всички знаем че продавача е ПФБК , т.е. американците...мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТова да не е дивидента от ЦКБ които ще дават тази година бе
Щото ако е така ... ИМАМ АКЦИИИИ !
Е, няма да я върна, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Щото ако е така ... ИМАМ АКЦИИИИ !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеP.S. Това Nikki Benz нов модел на Мерцедес ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениебобчо, гледай си чашката и не ми казвай аз какво да правя, че си още много малък за да го правиш...Както и да е......
Възрастта не е гаранция за успех или самодоказване.Имам приятели,на моите години,които са много "напред" в развитие и кариера.И въпреки това ,като се видим си говорим.....и естествено е "на чашка"......
....Но не си мисли,че те съветвам....просто изказах мое мнение ,за отношението ти към колеги тук.Иначе си прав,че можеш да си правиш каквото и скойто си искаш
Наздраве....и може дане ми отговаряш...
Поздрави и Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеот теб нищо не съм прочел до сега...
има една категория хора които се отъждествявате с акциите които имате и почвате да се чувствате собственици на темата за акциите .............................. иначе вечер като спите сънувате, че и банки имате .................... това ясно се вижда...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДал съм.Чети.
И полки ако имах "моя" банка сега нямаше да пиша в тоя форум
има една категория хора които се отъждествявате с акциите които имате и почвате да се чувствате собственици на темата за акциите .............................. иначе вечер като спите сънувате, че и банки имате .................... това ясно се вижда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеами ти си най-компетентния на темата хайтърство ......................... от 18 500 мнения не съм срещал нито едно полезно освен в темите "бисери и вицове" и "спорт"
я си прегледай от 20-те поста през последния час дали си дал някакво инфо за ЦКБ, че искаш от мен същото в съседната тема в която попитах дали имате някакъв по-нов анализ .............................. ти не даваш да попитам дали в "твоята" банка имате някакъв по-нов анализ от този на мисирката който ползвам
ех, греъмчо, греъмчо...
Поздрави и лека нощ.
И полки ако имах "моя" банка сега нямаше да пиша в тоя форумLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПолки,не е нужно да се заяждаш с всеки.Няма смисъл...пък и най-малкото.не е колегиално.Всеки има моменти на "фанфари".и на "траурна музика"......Никой не е застрахован от грешки.
Понякога е по-добре да се поучиш от грешките,дали са твои ,или на другите ,няма значение........
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКолкото до хейтърството ... не съм компетентен да споря с теб на тази тема
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПиши, бе полки, пиши.Ама за банката а не за личните ви взаимоотношения с Монти,мечецвети или който и да е било.Ако имаш инфо за банката казвай.Би ми било ценно.
ех, греъмчо, греъмчо...
Коментар
Коментар