If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Купувай тогава , каквото ти падне Софикс,Дакс<дау и накрая само гледай да няма мяууууууу ....... !!!
Петър Караиванов , не знам как ще коментирате , че освен КМИ... който досега купуваше по доста позиции , друг сериозен продавач нямаше ...да не говорим за Булбанк ,Райфата , БПБ и отрочето и ... така ,че продължавайте да си чешете езиците.....всичко е пас и чака 16 юни ....
люкчо, ти така на бъзик си купи на върха и сега си гризеш ноктите:-), с парите шега не бива, момче. аз никога не съм си позволявал да се бъзикам със сериозни неща. ако си мислиш, че с теб се бъзикам - лъжеш се. искам само да те предпазя, ама като ти е дебела главата и не увира си е твой проблем.
гледай сутринта да си измежду първите, че вече много народ следи пазарите и ако всички видяха ко се случи в щатите, може някой рано сутринта да не е поглеждал към азия, пък тя една червена , ама кърваво :-(
Споменчо, нищо лично, но ти за мен си един дървен философ, който като латерна си знае неговото..Аз да те питам: Като си такъв капацитет на БФБ, защо изтърва движението от 1110 до 1250?..Тогава ти говорех, Споменчо, дори на бас исках да се хвана с теб, а ти проспа моето момче...Сега пак ще проспиш някои движения и после пак и пак и пак..Тези които много философстват са им празни джобовете мой...Като на играчите от Берое след Банев...
как да не се забавлява човек с вас? ами готин, ти май си пропуснал нещо. върни назад и прочети коментарите ми и виж кой е пропуснал движението :-), дори киф и някои твои съратници ме обвиниха, че съм очаквал 700-750, а съм купувал :-) виж как на 30 май съм написал, че пак излизам, после виж колко беше софикса тогава, после виж колко е днес и тогава говори на батко си споменчо дали ги разбира или не :lol:
за злорадството и завистта - как не ви е срам? дайте само един пример, в който аз съм обидил някой. а към мен кво ли не беше - олигофрен, пъпеш, зайо, вафла :-), кво ли не беше? и за какво аз да завиждам? не разменяйте ролите ако обичате.
гетоф, виждам, че имаш добри гурута. явно банев ти е нещо като кумир, щом така се кефиш на действията му. както се подигра с Берое, така се подигра и с вас. и не само той, а ред бг мажоритари, които ви напълниха с прескъпите си акции и сега си гледат кефа, а вие си гризете ноктите.
вие сте уникални - гледам как при падащ пазар и цени се имате за познавачи, а нас за некадърници, а като леко позеленее, кво чудо настава. тогава писаниците ви нямат нищо общо със злобеене, нали :-)?
повярвайте, аз съм най-големия оптимист на бфб, никакъв апокалипсис не виждам. абсолютно нищо няма да се промени като падне софикс на 700-750. и България ще си е същата и въздуха ще се диша, и бирата ще си е бира. е, разумните спекуланти ще спечелим отново, а неразумните ще има да чакате, обаче всеки сам си решава на кой акъл да шета. аз шетам на моя и засега се справям добре. вие си шетайте на своя и не се оплаквайте :-)
люкчо - ква банка, кви пари? ти нямаш пукнат лев бе момко. квото си имал, то се е стопило и ще продължава да се стапя. бас държа, че ти няма да продадеш и ще стигнеш дъното на 700-750 с пълна кошничка акции. а за банката кво да ти кажа? ежедневно пристигат кредитни предложения при бати ти споменчо, гледам отчети и нещо все по-кофти ми изглеждат. а се поинтересувах от колеги за лошите кредити - май скоро ще започнат да излизат евтини имоти на пазара. според мен естествено. всичко си е мое лично мнение. абсолютно никаква препоръка.
абе, някой случайно да знае колко е днес едномесечния СОФИБОР? аз знам и ще ви кажа 6,550%. айде сега сами си отговорете какво е това и как ще се отрази на бизнеса? щото бизнеса тегли кредити, нъл тъй?
Колко си отегчителен комплексЪ.
Да, аз няма да продам. Ще започна да продавам, когато Софикс подмине 2800.
А с тоя Софикс 700-750 вече и кучетата ти се смеят.
А че ти не виждаш по-далече от носа си се вижда от 750 километра.
...Dow ima6e rast okolo 1.70 posle v petak daldisa, nie ne iztarguvahme rasta i mislia 4e zakonomerno si zatvori borsi4kata dnes
.......mnogo tejka sedmica za analiz vodestite ikonomiki pokazvat inflacia
....akcenta otnovo v petak pogledite kym Dow
...........anyway evropa e football, prognozata mi---iak ma4 dove4era Italy-Holland
Коментар