IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• da zasto?
    Първоначално изпратено от tandem
    Колеги някой пони ли Йорданка Донкова

Коментар

• Колеги някой пони ли Йорданка Донкова

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
        Първоначално изпратено от prodigal
        Първоначално изпратено от Cash Runner
        Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от Пепи
        Сега малко в каналче и след това потегляме.........хахахаха.....!
        Qvo vadis SOFIX ?
        Quo vadis?
        Къде отиваш?

И пак да го изтриете, правилното обръщение е "Quo Vadis SOF(PH)IXe?"

"Кво" е нещо друго ...

8)
        AfterDark

привет, не съм те засичал отдавна

старите се завръщат банда

по добър индикатор .... здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
          Първоначално изпратено от Cash Runner
          Сега малко в каналче и след това потегляме.........хахахаха.....!
          Qvo vadis SOFIX ?
          Quo vadis?
          Къде отиваш?

И пак да го изтриете, правилното обръщение е "Quo Vadis SOF(PH)IXe?"

"Кво" е нещо друго ...

8)

Коментар

• Купувай тогава , каквото ти падне Софикс,Дакс<дау и накрая само гледай да няма мяууууууу ....... !!!
            Петър Караиванов , не знам как ще коментирате , че освен КМИ... който досега купуваше по доста позиции , друг сериозен продавач нямаше ...да не говорим за Булбанк ,Райфата , БПБ и отрочето и ... така ,че продължавайте да си чешете езиците.....всичко е пас и чака 16 юни ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Първоначално изпратено от tandem
              Споко,

опипване на почвата и следва възстановяване! ;-))
              Купувай тогава , каквото ти падне Софикс,Дакс<дау и накрая само гледай да няма мяууууууу ....... !!!
              Сега ако кажеш че ако сме продали Дау е трябвало да купим Софикс не знам какво да мисля
              Това го казваш Ти - също като в петък ! Забрави ли???
              Нищо не съм забравил напротив тая корелация надолу Вие ни я вменявате сега пък ние ще я гледаме нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                Споко,

Купувай тогава , каквото ти падне Софикс,Дакс<дау и накрая само гледай да няма мяууууууу ....... !!!
                Сега ако кажеш че ако сме продали Дау е трябвало да купим Софикс не знам какво да мисля
                Това го казваш Ти - също като в петък ! Забрави ли???

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  Споко,

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                    Споко,

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                      Споко,

Не , пич вече мога да призная че имаме тренд готин та готин и само надолу.... гледай и да спреме да се самонадухваме...
                      Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Споко,

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                          Мале Петър какво направихте с тоя Дау магия ли пак бе аман
                          Nowina i bum
                          Tuka na Balkanite , nowina i qdec !
                          Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Мале Петър какво направихте с тоя Дау магия ли пак бе аман

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                              Първоначално изпратено от ghettoff
                              Първоначално изпратено от споменЪ
                              люкчо, ти така на бъзик си купи на върха и сега си гризеш ноктите:-), с парите шега не бива, момче. аз никога не съм си позволявал да се бъзикам със сериозни неща. ако си мислиш, че с теб се бъзикам - лъжеш се. искам само да те предпазя, ама като ти е дебела главата и не увира си е твой проблем.
                              гледай сутринта да си измежду първите, че вече много народ следи пазарите и ако всички видяха ко се случи в щатите, може някой рано сутринта да не е поглеждал към азия, пък тя една червена , ама кърваво :-(

Споменчо, нищо лично, но ти за мен си един дървен философ, който като латерна си знае неговото..Аз да те питам: Като си такъв капацитет на БФБ, защо изтърва движението от 1110 до 1250?..Тогава ти говорех, Споменчо, дори на бас исках да се хвана с теб, а ти проспа моето момче...Сега пак ще проспиш някои движения и после пак и пак и пак..Тези които много философстват са им празни джобовете мой...Като на играчите от Берое след Банев...
                              как да не се забавлява човек с вас? ами готин, ти май си пропуснал нещо. върни назад и прочети коментарите ми и виж кой е пропуснал движението :-), дори киф и някои твои съратници ме обвиниха, че съм очаквал 700-750, а съм купувал :-) виж как на 30 май съм написал, че пак излизам, после виж колко беше софикса тогава, после виж колко е днес и тогава говори на батко си споменчо дали ги разбира или не :lol:
                              за злорадството и завистта - как не ви е срам? дайте само един пример, в който аз съм обидил някой. а към мен кво ли не беше - олигофрен, пъпеш, зайо, вафла :-), кво ли не беше? и за какво аз да завиждам? не разменяйте ролите ако обичате.
                              гетоф, виждам, че имаш добри гурута. явно банев ти е нещо като кумир, щом така се кефиш на действията му. както се подигра с Берое, така се подигра и с вас. и не само той, а ред бг мажоритари, които ви напълниха с прескъпите си акции и сега си гледат кефа, а вие си гризете ноктите.
                              вие сте уникални - гледам как при падащ пазар и цени се имате за познавачи, а нас за некадърници, а като леко позеленее, кво чудо настава. тогава писаниците ви нямат нищо общо със злобеене, нали :-)?
                              повярвайте, аз съм най-големия оптимист на бфб, никакъв апокалипсис не виждам. абсолютно нищо няма да се промени като падне софикс на 700-750. и България ще си е същата и въздуха ще се диша, и бирата ще си е бира. е, разумните спекуланти ще спечелим отново, а неразумните ще има да чакате, обаче всеки сам си решава на кой акъл да шета. аз шетам на моя и засега се справям добре. вие си шетайте на своя и не се оплаквайте :-)
                              люкчо - ква банка, кви пари? ти нямаш пукнат лев бе момко. квото си имал, то се е стопило и ще продължава да се стапя. бас държа, че ти няма да продадеш и ще стигнеш дъното на 700-750 с пълна кошничка акции. а за банката кво да ти кажа? ежедневно пристигат кредитни предложения при бати ти споменчо, гледам отчети и нещо все по-кофти ми изглеждат. а се поинтересувах от колеги за лошите кредити - май скоро ще започнат да излизат евтини имоти на пазара. според мен естествено. всичко си е мое лично мнение. абсолютно никаква препоръка.
                              абе, някой случайно да знае колко е днес едномесечния СОФИБОР? аз знам и ще ви кажа 6,550%. айде сега сами си отговорете какво е това и как ще се отрази на бизнеса? щото бизнеса тегли кредити, нъл тъй?
                              Колко си отегчителен комплексЪ.
                              Да, аз няма да продам. Ще започна да продавам, когато Софикс подмине 2800.
                              А с тоя Софикс 700-750 вече и кучетата ти се смеят.
                              А че ти не виждаш по-далече от носа си се вижда от 750 километра.

Коментар

• ...Dow ima6e rast okolo 1.70 posle v petak daldisa, nie ne iztarguvahme rasta i mislia 4e zakonomerno si zatvori borsi4kata dnes
                                .......mnogo tejka sedmica za analiz vodestite ikonomiki pokazvat inflacia
                                ....akcenta otnovo v petak pogledite kym Dow

...........anyway evropa e football, prognozata mi---iak ma4 dove4era Italy-Holland

Коментар

X