Първоначално изпратено от ghettoff
за злорадството и завистта - как не ви е срам? дайте само един пример, в който аз съм обидил някой. а към мен кво ли не беше - олигофрен, пъпеш, зайо, вафла :-), кво ли не беше? и за какво аз да завиждам? не разменяйте ролите ако обичате.
гетоф, виждам, че имаш добри гурута. явно банев ти е нещо като кумир, щом така се кефиш на действията му. както се подигра с Берое, така се подигра и с вас. и не само той, а ред бг мажоритари, които ви напълниха с прескъпите си акции и сега си гледат кефа, а вие си гризете ноктите.
вие сте уникални - гледам как при падащ пазар и цени се имате за познавачи, а нас за некадърници, а като леко позеленее, кво чудо настава. тогава писаниците ви нямат нищо общо със злобеене, нали :-)?
повярвайте, аз съм най-големия оптимист на бфб, никакъв апокалипсис не виждам. абсолютно нищо няма да се промени като падне софикс на 700-750. и България ще си е същата и въздуха ще се диша, и бирата ще си е бира. е, разумните спекуланти ще спечелим отново, а неразумните ще има да чакате, обаче всеки сам си решава на кой акъл да шета. аз шетам на моя и засега се справям добре. вие си шетайте на своя и не се оплаквайте :-)
люкчо - ква банка, кви пари? ти нямаш пукнат лев бе момко. квото си имал, то се е стопило и ще продължава да се стапя. бас държа, че ти няма да продадеш и ще стигнеш дъното на 700-750 с пълна кошничка акции. а за банката кво да ти кажа? ежедневно пристигат кредитни предложения при бати ти споменчо, гледам отчети и нещо все по-кофти ми изглеждат. а се поинтересувах от колеги за лошите кредити - май скоро ще започнат да излизат евтини имоти на пазара. според мен естествено. всичко си е мое лично мнение. абсолютно никаква препоръка.
абе, някой случайно да знае колко е днес едномесечния СОФИБОР? аз знам и ще ви кажа 6,550%. айде сега сами си отговорете какво е това и как ще се отрази на бизнеса? щото бизнеса тегли кредити, нъл тъй?
Коментар