IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Martingale
    Първоначално изпратено от pesho777
    Първоначално изпратено от Martingale
    Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
    Според мен за ся с оптимизма не требва се бърза.Ранко е още.Има време до есента
    ние не сме алчни по 10% на месец си е екстра, тъй че и сега си пазаруваме
    Chudia se kakuv kapital imate. Ot noemvri vseki si kupuva evtino, a to vzema che stava vse po-evtino.
    купуваш ,продаваш и по 10 к все си напред
    Tova protivorechi na zakonite na mehanikata.

moga da ti dam pone dvaisetina primera

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
      Chudia se kakuv kapital imate. Ot noemvri vseki si kupuva evtino, a to vzema che stava vse po-evtino.
      Tova protivorechi na zakonite na mehanikata.

Коментар

Ухаааааааааа сопри се ва бледолики Аз познавам ора дет са я писали таз борса и те не моат се похвалат с печалби по 10 к на месец от спекула По -полечка викам

Коментар

• FED opravi finansovata sistema, no s cenata na inflacia i otravqne na kruvonosnata sistema. Adjustvaneto nqma da e kratko. Edna interesna knijka za inflaciata, koiato moje da e polezna:

http://www.questia.com/PM.qst?a=o&d=23309569

Situaciata e druga i inflaciata e ot drug tip, no ima polezni elementi. Bezplaten urok za ovcharite.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                  И с какво есента е по-хубава от лятото.
                  Кое е предимството на есента.

Коментар

• Според мен за ся с оптимизма не требва се бърза.Ранко е още.Има време до есента

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                      voda, трябваше да продаваш миналата и по-миналата седмица Сега по-скоро идва времето на покупките но не се безпокой, с времето ще се научиш

Първоначално изпратено от voda
                      Абе хубаво колегите, по-долу ги гласят нещата, ама тоя Дау след трите процента очаквах днес да възвърне малко. Много лоши новини дго таковам.
                      Днес продадох малко. Ама май започвам да се чудя що не продадох много. А дано утре по-добро представяе.
                      СпоненЪ, не мисля, че разбираш нещо от реална икономика и финансови пазари. Просто си хванал вълната и спамиш ли спамиш. Ако разбираше нещо, нямаше да цвилиш непрекъснато едно и също за кризата, а щеше да виждаш уникалните възможности. Сигурно обаче си много зает да се любуваш сам на себе си.
                      Не се хаби, няма смисъл.
                      СпамерЪ е неспособен да разбере, какво му се говори.

Коментар

• eх, ако бях като пишурката
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Valuator kak misli6...kakav report za inflaciata ste pokajat golemite taia sedmica ..?

Коментар

• voda, трябваше да продаваш миналата и по-миналата седмица Сега по-скоро идва времето на покупките но не се безпокой, с времето ще се научиш

Първоначално изпратено от voda
                            Абе хубаво колегите, по-долу ги гласят нещата, ама тоя Дау след трите процента очаквах днес да възвърне малко. Много лоши новини дго таковам.
                            Днес продадох малко. Ама май започвам да се чудя що не продадох много. А дано утре по-добро представяе.
                            СпоненЪ, не мисля, че разбираш нещо от реална икономика и финансови пазари. Просто си хванал вълната и спамиш ли спамиш. Ако разбираше нещо, нямаше да цвилиш непрекъснато едно и също за кризата, а щеше да виждаш уникалните възможности. Сигурно обаче си много зает да се любуваш сам на себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                              Първоначално изпратено от Valuator
                              От днешното интервю на Димана Ранкова във в-к Пари:

Първоначално изпратено от в-к Пари
                              Според вас краят на низходящия тренд на БФБ близо ли е?

Сред повечето участници на пазара битува усещането, че към есента нещата ще се пооправят, като казват “чужденците ще почнат да се връщат”. Обективно кешовата част на портфейлите на големите наши институционални инвеститори се увеличи значително и продължава да се увеличава, а тези пари трябва да бъдат инвестирани някъде, за да носят доход, включително и на гражданите - например на осигурените в различните фондове лица. След като в българската икономика нещата са добре, на мен ми се иска да съм оптимист и да споделя тези конкретни очаквания. Донякъде е парадоксално, че тези големи инвеститори все още изчакват положителни сигнали за обръщане на тренда, вместо сами да създадат тези сигнали. Докато други, не толкова големи инвеститори, тихо си купуват на сегашните нива, за които иначе всички смятат, че са много добри за “влизане”.
                              тук някой постави магарето пред каруцата, не мислите ли? няма да гледаме сигналите от реалната икономика - нашата и западната от която зависим, ами сами да си търсим повод да скачаме - нищо, че всички сигнали са за влошаване на показателите :-(
                              и тяхната не е лесна - знаят че само вербалната интервенция им е останала като оръжие срещу срива, ама като от 5-6 месеца повтаряш как края на низходящия тренд се вижда, а то все надолу се свлича борсата, как очакват номера да мине :-)?
                              Ама за една седмица се неутрализира падането в цената през последните 4-5 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                                От днешното интервю на Димана Ранкова във в-к Пари:

Първоначално изпратено от в-к Пари
                                Според вас краят на низходящия тренд на БФБ близо ли е?

Сред повечето участници на пазара битува усещането, че към есента нещата ще се пооправят, като казват “чужденците ще почнат да се връщат”. Обективно кешовата част на портфейлите на големите наши институционални инвеститори се увеличи значително и продължава да се увеличава, а тези пари трябва да бъдат инвестирани някъде, за да носят доход, включително и на гражданите - например на осигурените в различните фондове лица. След като в българската икономика нещата са добре, на мен ми се иска да съм оптимист и да споделя тези конкретни очаквания. Донякъде е парадоксално, че тези големи инвеститори все още изчакват положителни сигнали за обръщане на тренда, вместо сами да създадат тези сигнали. Докато други, не толкова големи инвеститори, тихо си купуват на сегашните нива, за които иначе всички смятат, че са много добри за “влизане”.
                                тук някой постави каруцата пред магарето, не мислите ли? няма да гледаме сигналите от реалната икономика - нашата и западната от която зависим, ами сами да си търсим повод да скачаме - нищо, че всички сигнали са за влошаване на показателите :-(
                                и тяхната не е лесна - знаят че само вербалната интервенция им е останала като оръжие срещу срива, ама като от 5-6 месеца повтаряш как края на низходящия тренд се вижда, а то все надолу се свлича борсата, как очакват номера да мине :-)?

Коментар

Working...
                                X