IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
    доста скъпо ще им излезе рекламата за да налагат втора марка на пазара
    Особено когато още първата не се е наложила на пазара!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
      А то ще може ли здравна и общо застраховане да са една компания. Няма ли да е като живота и общото - задължително да са отделни?
      Няма, ще мине към общото застраховане.
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• А то ще може ли здравна и общо застраховане да са една компания. Няма ли да е като живота и общото - задължително да са отделни?

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
          Много по-вероятно е, отколкото да си правят втори застраховател.
          + 1

доста скъпо ще им излезе рекламата за да налагат втора марка на пазара

---------------------

фашкийката я няма и от миналата година никой не е писал в темата....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            И това е вариант!
            Много по-вероятно е, отколкото да си правят втори застраховател.
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
              Не си разбрал Тони - за мен по-вероятно е да последва вливане на Евроинс ЗО в Евроинс БГ.

Та ще увеличаваме ли капитала на Евроинс БГ в краткосрочен план - Солвенси 2 и тем подобни глупости?
              И това е вариант!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                "Частните здравноосигурителни дружества ще станат застрахователи. Това гласят подготвените от министерствата на здравеопазването и финансите промени в Закона за здравното осигуряване. От следващата година частните здравни фондове ще започнат да работят според изискванията на Кодекса за застраховането. Фондовете ще осъществяват дейността си като предлагат на хората застраховки "Злополука" и "Заболяване". Ако промените бъдат приети от парламента, здравните фондове ще трябва да увеличат капитала си до 4,6 млн. лв., колкото е минималният за общозастрахователно дружество. Сега минималният капитал за здравноосигурителните компании е 2 млн. лв."

Ето една макар и малка причина да се търси свеж ресурс.
                Не си разбрал Тони - за мен по-вероятно е да последва вливане на Евроинс ЗО в Евроинс БГ.

Та ще увеличаваме ли капитала на Евроинс БГ в краткосрочен план - Солвенси 2 и тем подобни глупости?
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• "Частните здравноосигурителни дружества ще станат застрахователи. Това гласят подготвените от министерствата на здравеопазването и финансите промени в Закона за здравното осигуряване. От следващата година частните здравни фондове ще започнат да работят според изискванията на Кодекса за застраховането. Фондовете ще осъществяват дейността си като предлагат на хората застраховки "Злополука" и "Заболяване". Ако промените бъдат приети от парламента, здравните фондове ще трябва да увеличат капитала си до 4,6 млн. лв., колкото е минималният за общозастрахователно дружество. Сега минималният капитал за здравноосигурителните компании е 2 млн. лв."

Ето една макар и малка причина да се търси свеж ресурс.

Коментар

• Грую, гледай малко по-леко на нещата които се пишат тук.
                    За етропал и формопласт - пуснах кукичка някой да се закàчи, но не клъвнаха.

Но пък виж иначе какво става - за феновете всяка новина е положителна - всеобщото мнение че се подготвя размиване на капитала, няма голямо влияние върху тях:

Първоначално изпратено от bertram
                    ...Според мен увеличение на капитала на лийза ще даде мегдан да растат успоредно с пазара, а защо не и повече. Единственото, което ги спираше беше, че за разлика от сериозните конкуертни нямат банка майка, която да ги съпортва с тънък ресурс.
                    При положение че вече берат душа, че цената на акция падна 10 пъти,

Първоначално изпратено от prodigal
                    ...Грую, малко няма нужда да вкарваш внушения неверни. За секторите в които оперират се справят повече от добре, дано да си прав че са яката работа…, секторите
                    A в същото време Мастера даже им го и сдъвка:

Share dilution scams

A share dilution scam happens when a company repeatedly issues a massive amount of shares into the market for no reason, considerably devaluing share prices until they become almost worthless, causing huge losses to shareholders.
                    Пожелавам весело посрещане на Новата година, за всички, и мнооого късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      1, чакам проспекта с интерес защото имам акции в холда и в инса.

2. за форм и етр....мнооого бъркаш пич ама няма да ти отварям сислностиснатите очи.

поздрави и лека
                      Симпатичен си ми, затова си правя труда да ти кажа - що се занимаваш с куци истории, вижа само колко излишна енергия и време ти гълтат. Земи си нещо стойностно и недей се гърчи излишно. Има и такива позиции. Не е препоръка.
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Тука гле'ам от няколко дена се води една дискусия...

А ве, някой от вас одил ли е на ОСА?

Щото ще проверя не е трудно
                        A вe добър въпрос, поздрави за което!

Факи, времето и енергията които хабят някои хора, за да убеждават как дадена позиция не струва, също будят недоумение, на пръв поглед.

Грую, малко няма нужда да вкарваш внушения неверни. За секторите в които оперират се справят повече от добре, дано да си прав че са яката работа…, секторите

Поздрави, и весели празници на всички!
                        Last edited by prodigal; 31.12.2010, 06:11.

Коментар

• Тука гле'ам от няколко дена се води една дискусия...

А ве, някой от вас одил ли е на ОСА?

Щото ще проверя не е трудно

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                            Да те питам, ти лично ще участваш ли в увеличението? Щото ако ще "набиваш" няколко бинки, не е ли по-разумно да ги набиеш през бфб, където е по-еФтино? А и защо не изчакаш - всеобщото мнение е, че акцията ще стигне 50 стинки...

ПС
                            А виж какво стана с формопласт и етропал - отърваха се от умния мениджмънт на холтчето, (както казва Мастера) и резултатите не закъсняха...
                            факи, тук вече стана прекалено елементарен с тези сравнения за Етропал и Формопласт - дори и на идиотите, към които ти твърдия, че не спадаш, разбраха, че това се прави, за да се оправят портфейли и да се извадят данни, които ще важат за цялата година. Понякога си мисля, че си чорбар - вместо да харесаш някоя инвестиция (каквато и да е - дори и депозит) и да обясняваш как си направил правилния избор, а след време, ако си прав, всички да кажат - Браво, Факи е велик, ти си се съсредоточил да плюеш холда за щяло и нещяло. Ти си Анти–Холд настроен с някаква особено злоба, която наистина е излишна.

Аз също критикувам Холда, даже бях пуснал едно интерсно интервю с Фесчиев, от което се разбира, че се нямат много с властта и че няма да правят сериозни покупки повече, но формните тролове го пратиха доста назад и не стана дискусия (и ти имаш заслуга). Това,ч е критикувам, не значи, че акцията не ми е интерсна - напротив, даже ми е много интересна и ако беше паднала на 60 стинки, щях да си купя, ама мажоритаря ме изпраевар с пакети на Ландес, но нищо - времето е пред мен, поне това съм научил: да не тичам след акция, винаги ще се появи друга Холда бачкат в доста интересен сектор и този сектор има огромен потенциал - ако не фалира (което искрено се надявам да не стане) и не направят 5-6 глупави и ненужни (щото за мен това увеличение на капиталае доста лош знак, освен ако не искат не купят Булстрад) увеличения и разводнявания на капитала, мога да се хвана с теб на бас, че до 3 години цената тук ще е поне 3 лв. на акция (хайде, за да е по-точно, капитализацията на Холда, измерена чрез борсата ще е поне 200 милки левчета или 100 милки евро, което те кефи повече)

Нямам акции тук, но като падне на 60 стинки и надолу след минаването на увеличението може и да си купя. Апропо, разрешен ли е Холда за къси, за да го скъся след "успешното увеличение". Успех на всички по позицията
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Определено на холда му трябва Кеш и всички чакат обяснение от мениджмънта ЗАЩО?

Ами, ако решим да вкараме пари в касата като продадем например N-тата автомобилна марка, за да "концентрираме ресурс и развиваме" останалите N-1 автомобилни марки..................

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Да те питам, ти лично ще участваш ли в увеличението? Щото ако ще "набиваш" няколко бинки, не е ли по-разумно да ги набиеш през бфб, където е по-еФтино? А и защо не изчакаш - всеобщото мнение е, че акцията ще стигне 50 стинки...

ПС
                                А виж какво стана с формопласт и етропал - отърваха се от умния мениджмънт на холтчето, (както казва Мастера) и резултатите не закъсняха...
                                1, чакам проспекта с интерес защото имам акции в холда и в инса.

2. за форм и етр....мнооого бъркаш пич ама няма да ти отварям сислностиснатите очи.

поздрави и лека
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X