IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    Коментирах с приятели, които бачкат в сферата на лизинга и кредититрането. Общо взето сентимента в техния бранш е позитивен и очакват 2011 да е добра за бизнеса. 2010 я отчитат по-скоро като успешна за сметка на 2009, която ги е стресирала мнооого. Въпреки, че в момента продължават да намират 'умрели кучета' заровени къде ли не има съживяване на бизнеса и интерес както от раздаващите мангизи така и от читави клиенти, което ги изпълва с надежди.

Въпреки, че доста конкуренти го чакали евролийза да глътне водица и да потъне...се оказало,че минават само с гълтането на вода, но не потъват

Според мен увеличение на капитала на лийза ще даде мегдан да растат успоредно с пазара, а защо не и повече. Единственото, което ги спираше беше, че за разлика от сериозните конкуертни нямат банка майка, която да ги съпортва с тънък ресурс.

С голям интерес чакам проспекта за увеличението в холда.

поздрави и успех на всички
    Да те питам, ти лично ще участваш ли в увеличението? Щото ако ще "набиваш" няколко бинки, не е ли по-разумно да ги набиеш през бфб, където е по-еФтино? А и защо не изчакаш - всеобщото мнение е, че акцията ще стигне 50 стинки...

ПС
    А виж какво стана с формопласт и етропал - отърваха се от умния мениджмънт на холтчето, (както казва Мастера) и резултатите не закъсняха...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Коментирах с приятели, които бачкат в сферата на лизинга и кредититрането. Общо взето сентимента в техния бранш е позитивен и очакват 2011 да е добра за бизнеса. 2010 я отчитат по-скоро като успешна за сметка на 2009, която ги е стресирала мнооого. Въпреки, че в момента продължават да намират 'умрели кучета' заровени къде ли не има съживяване на бизнеса и интерес както от раздаващите мангизи така и от читави клиенти, което ги изпълва с надежди.

Въпреки, че доста конкуренти го чакали евролийза да глътне водица и да потъне...се оказало,че минават само с гълтането на вода, но не потъват

Според мен увеличение на капитала на лийза ще даде мегдан да растат успоредно с пазара, а защо не и повече. Единственото, което ги спираше беше, че за разлика от сериозните конкуертни нямат банка майка, която да ги съпортва с тънък ресурс.

Че те може цял живот да си набират капитал, под предлог "разразстваме се", какво им пречи, ако има навитаци ?
      Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Коментирах с приятели, които бачкат в сферата на лизинга и кредититрането. Общо взето сентимента в техния бранш е позитивен и очакват 2011 да е добра за бизнеса. 2010 я отчитат по-скоро като успешна за сметка на 2009, която ги е стресирала мнооого. Въпреки, че в момента продължават да намират 'умрели кучета' заровени къде ли не има съживяване на бизнеса и интерес както от раздаващите мангизи така и от читави клиенти, което ги изпълва с надежди.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнение
          http://www.investor.bg/news/article/47631/5.html

Гледах отчетите тогава и сега и не мисля, че нещата са коренно различни. За това смятам емисионната цена за ниска, ... но какво пък - нещата по този начин направени дават привилегии на новите собственици след новото увеличение
          Ти ни върна в детската градина бе форексар

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/47631/5.html

Първоначално изпратено от Vinetu Разгледай мнение
            Forexar, продължавам да твърдя, че търгово не е имало нито на 2,01 нито на 2,03! Не знам къде ги четеш тия неща?!?
            Гледах отчетите тогава и сега и не мисля, че нещата са коренно различни. За това смятам емисионната цена за ниска, ... но какво пък - нещата по този начин направени дават привилегии на новите собственици след новото увеличение
            Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

• Forexar, продължавам да твърдя, че търгово не е имало нито на 2,01 нито на 2,03! Не знам къде ги четеш тия неща?!?

Коментар

...

Ако всички собственици запишат по 1 лв цената изчислена спрямо двете увеличения е (1+3.35)/2 = 2.175 лв
                Имат ли някаква връзка тези два лева и нещо с холдчето?

Коментар

• Дааа ... найстина и емисионната цена изглежда вече е определена и съвпада с емисионната ... пропуснал съм информацията.

А за 2.01? Прав си. Грешка - 2,03 лв. за акция е точната цена .. но вече изглежда без значение след като емисионната цена е 1 лв.

Хубаво нещо е увеличението на капитала, но изглежда старите собственици ще са леко принудени да запишат акции за да защитят инвестицията си от 3.35 лв ... не съм убеден, че това е най-добрият начин за увеличаване на капитала ...

Ако всички собственици запишат по 1 лв цената изчислена спрямо двете увеличения е (1+3.35)/2 = 2.175 лв

Първоначално изпратено от Vinetu Разгледай мнение
                  Forexar, ти ме хвърли в "тъча" пич ))))

Ти представа от БФБ-то имаш ли си?!?

Емисионната е 1 лев, чети преди да пишеш! И търгово на 2,01 не си спомням да е имало )

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Точно така е! И това е абсолютният показател за размиване на капитала, когато новата емисия е на цена под предната емисия. В този случай е на 3 пъти по-ниска цена. Ако това не е класическо размиване на капитала, то не знам какво е?
                    Не се коси, никой освен супорт-групата не знае.
                    В този ред на мисли - чудесно би било да споделят ценните си мнения по въпроса.
                    Last edited by Факушкa; 28.12.2010, 18:43.

Коментар

Миналия път бяха 3.35 лв и бяха изкупени 99.96 %
                      Сега ако бъде обявена по-ниска цена ще бъдат засегнати участниците изкупували на 3.35.
                      Точно така е! И това е абсолютният показател за размиване на капитала, когато новата емисия е на цена под предната емисия. В този случай е на 3 пъти по-ниска цена. Ако това не е класическо размиване на капитала, то не знам какво е?

Share dilution scams

A share dilution scam happens when a company repeatedly issues a massive amount of shares into the market for no reason, considerably devaluing share prices until they become almost worthless, causing huge losses to shareholders.
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Forexar, ти ме хвърли в "тъча" пич ))))

Ти представа от БФБ-то имаш ли си?!?

Емисионната е 1 лев, чети преди да пишеш! И търгово на 2,01 не си спомням да е имало )

Коментар

• Искам само да припомня, че темата е Еврохолд (EUBG) !
                          Бих се радвал на някакви смислени мнения каква може да е емисионната цена на предлаганите акции.
                          Миналия път бяха 3.35 лв и бяха изкупени 99.96 %
                          Сега ако бъде обявена по-ниска цена ще бъдат засегнати участниците изкупували на 3.35.
                          Т.е. би трябвало да има съглашение с тях ако цената ще е по-ниска от 3.35
                          Също така при последното търгово предложение от около 2.01 лв за акция никой не продаде. Следователно цената не би трябвало да е по-малка от 2 лв.

не е препоръка за нищо

Коментар

Нека да спрем със страничните коментари, иначе пак ще ми се скарат че разводнявам темата точно преди разводняването на капитала!

когато си прав, си си прав - две мнения по въпроса няма

Коментар

• Нека да спрем със страничните коментари, иначе пак ще ми се скарат че разводнявам темата точно преди разводняването на капитала!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Какъв е тоя вестник, който цитираш? Някой чете ли го, освен хамериканския посланик де... Тази поп звезда...
                                17.30 часа е --- работното ти време не свърши ли?

аре бегай да си играеш зад блока

Коментар

Working...
                                X