IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Last edited by prodigal; 24.07.2010, 08:55.

Коментар

• Според мене РАПАРИ не останаха ...само СИПЪРИ ...некой и ДРУГ ...ама вече и те зеха да се замислят дали да сипват или не ..щото сегашната цена е смешна .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Бе нека и между 14 и 20 пъти повече да струва, само че кажи защо?
        Ако е защото така ти се иска - ОК!
        няма да споря.
        Не виждам друга причина де...

ПС
        Бертрам, кажи според теб има ли още репа по таз позиция?
        100% има репа, но мисля сериозните обеми изгърмяха 2008,2009 и тази година
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Факушка, компанията струва между 7 и 10 пъти повече от моментната и капитализация, като искаш така го смятай. (От днес пак си имам и подобна международна, апропо.)

...................................

Хич нищо не съветвам, съвсем сериозно го казвам, може и да бъркам, може и друг да държи да е прав, та умната с инвестициите по принцип, и винаги подцененият фундамент, ако ще се набърквате в киреча

Бе нека и между 14 и 20 пъти повече да струва, само че кажи защо?
          Ако е защото така ти се иска - ОК!
          няма да споря.
          Не виждам друга причина де...

ПС
          Бертрам, кажи според теб има ли още репа по таз позиция?
          Last edited by Факушкa; 23.07.2010, 22:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
            Абе лошото е че повечето колеги се насочиха към международните аналози на БГ компаниите и част от проблема е това ..... То и аз си купих една Commodity международна компанийка ама нейният аналог тука е плачевен и затова
            Всичко е относително колега. Ако всички бяха на линия с кеша (ПФ,едри,дребни.. ДФ ги пиша умрели) то цените нямаше да са такива. При това развитие на нещата мераклиите за акции на холда, а и на останалите дружества от БФБ можем само да сме доволни. С 20 бона сега взимаш 25 000 акции - бройка немислима преди 2 години. Въпроса е да ти стиска и да имаш поглед напред, а на колеги като факушката ще им кажа - когато акциите станат апетитни за вас и решите, че си струва да влезете - продавача ще бъда аз и компания, а цената ...цената ще е като за компания с печалба и потенциал.

успех

Коментар

• Абе лошото е че повечето колеги се насочиха към международните аналози на БГ компаниите и част от проблема е това ..... То и аз си купих една Commodity международна компанийка ама нейният аналог тука е плачевен и затова

Коментар

Е да не би еубг да е някаква извънземна компания която няма нищо общо с държавата?!?

Всичко което се случва с еубг е следствие от незавидното положение на икономиката.
                в момента имат
                марж на печалбата - 0,44%
                п/е - 39

Как би го свързал с изстрелването на хартиите дето държите?!?
                Това горното означава, че в момента се работи единствено за обслужване на Търговски и други задължения

Щом това те кефи - ОК, демокрация е все пак,

но ако погледнеш откъде все пак ще дойдат впечатляващи печалби, ето таргета - средна заплата в БГ - 400 лева.
                Сравни с цената на еФтина мазда и пресмятай колко ще продадат.
                (стана на въпрос за това по-назад, и количествата автомобили по прогноза не вещаят според мен излитане, а обикновен полет... надолу...)
                Факушка, компанията струва между 7 и 10 пъти повече от моментната и капитализация, като искаш така го смятай. (От днес пак си имам и подобна международна, апропо.)

Единственото неизвестно, което респективно е трудно за анализиране, е поведението на Мажоритаря. Много са умни, няма спор, ако са и относително добронамерени в което очевидно вярвам, няма да имат грижи акционерите, според мен.

Хич нищо не съветвам, съвсем сериозно го казвам, може и да бъркам, може и друг да държи да е прав, та умната с инвестициите по принцип, и винаги подцененият фундамент, ако ще се набърквате в киреча
                Last edited by prodigal; 23.07.2010, 21:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  а тази глупост откъде я измисли?
                  еубг е в софикс, но не е софикс!
                  Е да не би еубг да е някаква извънземна компания която няма нищо общо с държавата?!?

Всичко което се случва с еубг е следствие от незавидното положение на икономиката.
                  в момента имат
                  марж на печалбата - 0,44%
                  п/е - 39

Как би го свързал с изстрелването на хартиите дето държите?!?
                  Това горното означава, че в момента се работи единствено за обслужване на Търговски и други задължения

Щом това те кефи - ОК, демокрация е все пак,

но ако погледнеш откъде все пак ще дойдат впечатляващи печалби, ето таргета - средна заплата в БГ - 400 лева.
                  Сравни с цената на еФтина мазда и пресмятай колко ще продадат.
                  (стана на въпрос за това по-назад, и количествата автомобили по прогноза не вещаят според мен излитане, а обикновен полет... надолу...)

Коментар

• Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    А 2 кинта... означава софикс 700-800.
                    а тази глупост откъде я измисли?
                    еубг е в софикс, но не е софикс!

Коментар

Прогнозата на Елана ВИЖ за края на годината ...ако познаят ..то това означава нива на SOFIX 700-800 към Май догодина

Не е насочено персонално, но са елана може нещо да се каже:
                      Гладна кокошка просо сънува.

Коментар

Не си мисля нищо.
                        Истината е, че има доста дългосрочни, но по принуда...

Прогнозата на Елана ВИЖ за края на годината ...ако познаят ..то това означава нива на SOFIX 700-800 към Май догодина

Коментар

Тука не си мисли че като не е влезнал дългият ...няма други дълги .....според мене има доста такива тука ....аз лично чакам таргет 2 кинта ..и бягам ...дори няма чакам "розовите" за някой нива от 6 кинта
                          Не си мисля нищо.
                          Истината е, че има доста дългосрочни, но по принуда...

Last edited by Факушкa; 23.07.2010, 17:21.

Коментар

То хубаво че мислиш така, но каква ще да е причината за невероятния ръст който очакваш?
                            Дългосрочно (много) - да, става. Но пък кой от пишещите тук залага на това?
                            Тука не си мисли че като не е влезнал дългият ...няма други дълги .....според мене има доста такива тука ....аз лично чакам таргет 2 кинта ..и бягам ...дори няма чакам "розовите" за някой нива от 6 кинта

Коментар

факи,
                              много си черноглед. То винаги може да чакаме и цена от 10ст., но ако дойдат тези цени.. по-добре да не идват, защото всичко ще е мазало.

цените под левче тук ще ги има още известно време, но не прекалено дълго.

успех
                              То хубаво че мислиш така, но каква ще да е причината за невероятния ръст който очакваш?
                              Дългосрочно (много) - да, става. Но пък кой от пишещите тук залага на това?

Коментар

факи,
                                много си черноглед. То винаги може да чакаме и цена от 10ст., но ако дойдат тези цени.. по-добре да не идват, защото всичко ще е мазало.

цените под левче тук ще ги има още известно време, но не прекалено дълго.

успех
                                А дали наистина всичко би било мазало ако еврохолд 10 стинки ??? хахаха. Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X