Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБе нека и между 14 и 20 пъти повече да струва, само че кажи защо?
Ако е защото така ти се иска - ОК!
няма да споря.
Не виждам друга причина де...
ПС
Бертрам, кажи според теб има ли още репа по таз позиция?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеФакушка, компанията струва между 7 и 10 пъти повече от моментната и капитализация, като искаш така го смятай.(От днес пак си имам и подобна международна, апропо.)
...................................
Хич нищо не съветвам, съвсем сериозно го казвам, може и да бъркам, може и друг да държи да е прав, та умната с инвестициите по принцип, и винаги подцененият фундамент, ако ще се набърквате в киреча
Бе нека и между 14 и 20 пъти повече да струва, само че кажи защо?
Ако е защото така ти се иска - ОК!
няма да споря.
Не виждам друга причина де...
ПС
Бертрам, кажи според теб има ли още репа по таз позиция?Last edited by Факушкa; 23.07.2010, 22:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеАбе лошото е че повечето колеги се насочиха към международните аналози на БГ компаниите и част от проблема е това .....То и аз си купих една Commodity международна компанийка ама нейният аналог тука е плачевен и затова
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ да не би еубг да е някаква извънземна компания която няма нищо общо с държавата?!?
Всичко което се случва с еубг е следствие от незавидното положение на икономиката.
в момента имат
марж на печалбата - 0,44%
п/е - 39
Как би го свързал с изстрелването на хартиите дето държите?!?
Това горното означава, че в момента се работи единствено за обслужване на Търговски и други задължения
Щом това те кефи - ОК, демокрация е все пак,
но ако погледнеш откъде все пак ще дойдат впечатляващи печалби, ето таргета - средна заплата в БГ - 400 лева.
Сравни с цената на еФтина мазда и пресмятай колко ще продадат.
(стана на въпрос за това по-назад, и количествата автомобили по прогноза не вещаят според мен излитане, а обикновен полет... надолу...)(От днес пак си имам и подобна международна, апропо.)
Единственото неизвестно, което респективно е трудно за анализиране, е поведението на Мажоритаря. Много са умни, няма спор, ако са и относително добронамерени в което очевидно вярвам, няма да имат грижи акционерите, според мен.
Хич нищо не съветвам, съвсем сериозно го казвам, може и да бъркам, може и друг да държи да е прав, та умната с инвестициите по принцип, и винаги подцененият фундамент, ако ще се набърквате в киречаLast edited by prodigal; 23.07.2010, 21:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеа тази глупост откъде я измисли?
еубг е в софикс, но не е софикс!
Всичко което се случва с еубг е следствие от незавидното положение на икономиката.
в момента имат
марж на печалбата - 0,44%
п/е - 39
Как би го свързал с изстрелването на хартиите дето държите?!?
Това горното означава, че в момента се работи единствено за обслужване на Търговски и други задължения
Щом това те кефи - ОК, демокрация е все пак,
но ако погледнеш откъде все пак ще дойдат впечатляващи печалби, ето таргета - средна заплата в БГ - 400 лева.
Сравни с цената на еФтина мазда и пресмятай колко ще продадат.
(стана на въпрос за това по-назад, и количествата автомобили по прогноза не вещаят според мен излитане, а обикновен полет... надолу...)
Коментар
-
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеА 2 кинта... означава софикс 700-800.
еубг е в софикс, но не е софикс!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеПрогнозата на Елана ВИЖ за края на годината ...ако познаят ..то това означава нива на SOFIX 700-800 към Май догодина
Не е насочено персонално, но са елана може нещо да се каже:
Гладна кокошка просо сънува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНе си мисля нищо.
Истината е, че има доста дългосрочни, но по принуда...
А 2 кинта... означава софикс 700-800.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеТука не си мисли че като не е влезнал дългият ...няма други дълги .....според мене има доста такива тука ....аз лично чакам таргет 2 кинта ..и бягам ...дори няма чакам "розовите" за някой нива от 6 кинта
Истината е, че има доста дългосрочни, но по принуда...
А 2 кинта... означава софикс 700-800.Last edited by Факушкa; 23.07.2010, 17:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТо хубаво че мислиш така, но каква ще да е причината за невероятния ръст който очакваш?
Дългосрочно (много) - да, става. Но пък кой от пишещите тук залага на това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениефаки,
много си черноглед. То винаги може да чакаме и цена от 10ст., но ако дойдат тези цени.. по-добре да не идват, защото всичко ще е мазало.
цените под левче тук ще ги има още известно време, но не прекалено дълго.
успех
Дългосрочно (много) - да, става. Но пък кой от пишещите тук залага на това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениефаки,
много си черноглед. То винаги може да чакаме и цена от 10ст., но ако дойдат тези цени.. по-добре да не идват, защото всичко ще е мазало.
цените под левче тук ще ги има още известно време, но не прекалено дълго.
успех
Коментар
Коментар