IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
    Има и трети вид ,като не достигнат целта се взривяват ....
    Това беше шегичка ... но и с малко истина Зимата на 2008 г. капацитети който уважавам /сега не са се появявали от две години/ми дадоха съвет на мечи пазар с малка печалба с малко количество и винаги на бутона за излизане с малка загуба ако не мога без борсата /а тя е адреналин за мен /...
    Поздрави!
    нямаш го ти проблема на големия кеш
    затова ти е широко около врата

поздрави и успех
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      мече има 2 вида ракети

едните са за инвестиране с възможност за развитие

а другите са за спекулиране с 'МАЛЪК ОБЕМ'

обесни ми ако искам да налея 1 милион в дружество, което искам да има ръст във времето - какво да би ми препоръчал..

дружества като петрол не влизат в сметките защото там 20 хиляди акции могат на направят панаир.

аз лично ще съм доволен ако акции купени през 2010 ми носят 20% доходност годишно в следващите 5 години с нужната ликвидност да мога да изляза при необходимост без да потапям цената с 40%

поздрави
      Има и трети вид ,като не достигнат целта се взривяват ....
      Това беше шегичка ... но и с малко истина Зимата на 2008 г. капацитети който уважавам /сега не са се появявали от две години/ми дадоха съвет на мечи пазар с малка печалба с малко количество и винаги на бутона за излизане с малка загуба ако не мога без борсата /а тя е адреналин за мен /...
      Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        Така е силно преувеличени , но и скорошното излитане на ракетата се отлага поради липса на достатъчно гориво...
        мече има 2 вида ракети

едните са за инвестиране с възможност за развитие

а другите са за спекулиране с 'МАЛЪК ОБЕМ'

обесни ми ако искам да налея 1 милион в дружество, което искам да има ръст във времето - какво да би ми препоръчал..

дружества като петрол не влизат в сметките защото там 20 хиляди акции могат на направят панаир.

аз лично ще съм доволен ако акции купени през 2010 ми носят 20% доходност годишно в следващите 5 години с нужната ликвидност да мога да изляза при необходимост без да потапям цената с 40%

поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          както е казал Марк Твен

" Слуховете за моята смърт са силно преувеличени. "
          Така е силно преувеличени , но и скорошното излитане на ракетата се отлага поради липса на достатъчно гориво...

Коментар

• както е казал Марк Твен

" Слуховете за моята смърт са силно преувеличени. "

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              К. Бошов: Увеличението на капитала вече е гарантирано
              3. Има ли договорка с голям, външен инвеститор да влезе като акционер в Холдинга и кой е той?

На настоящия етап мога да потвърдя, че имаме заявен интерес за участие в увеличението на капитала от по-големите чуждестранни миноритарни акционери.

Това ми е достатъчно в близко време да не спекулирам.... тук. Записването няма да е на 100 % и няма да има нов голям инвеститор...
              Много късмет на имащите акции...!

Коментар

• К. Бошов: Увеличението на капитала вече е гарантирано
                Last edited by dex; 10.01.2011, 14:57.

Коментар

• Видове застраховки по справките на КФН - общо застраховане

ЗЛОПОЛУКА
                  В т.ч. ПО ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЗАСТРАХОВКА "ЗЛОПОЛУКА" НА ПЪТНИЦИТЕ В СРЕДСТВАТА ЗА ОБЩАСТВЕН ТРАНСПОРТ

ЗАБОЛЯВАНЕ

СУХОПЪТНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, БЕЗ РЕЛСОВИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

РЕЛСОВИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

ЛЕТАТЕЛНИ АПАРАТИ

ПЛАВАТЕЛНИ СЪДОВЕ

ТОВАРИ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕВОЗ

ПОЖАР И ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ

ДРУГИ ЩЕТИ НА ИМУЩЕСТВО

ГО, СВЪРЗАНА С ПРИТЕЖАВАНЕТО И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА МПС
                  В т.ч. "ГО НА АВТОМОБИЛИСТИТЕ"
                  В т.ч. "ЗЕЛЕНА КАРТА"
                  В т.ч. ГРАНИЧНА

ЗАСТРАХОВКА "ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ"
                  В т.ч. "ГО НА ПРЕВОЗВАЧА"

ГО, СВЪРЗАНА С ПРИТЕЖАВАНЕТО И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЛЕТАТЕЛНИ АПАРАТИ

ГО, СВЪРЗАНА С ПРИТЕЖАВАНЕТО И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПЛАВАТЕЛНИ СЪДОВЕ

ОБЩА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ

КРЕДИТИ

ГАРАНЦИИ

РАЗНИ ФИНАНСОВИ ЗАГУБИ

ПРАВНИ РАЗНОСКИ

ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                    А ти като си го прочел (още в началото на есента) какво ти стана ясно?

Съгласно КЗ, капиталът на ЗД зависи от дейностите, които извършва. В кодекса е записано още, че здравните застраховки попадат в една и съща група с тези "Живот" (с най-високи капиталови изисквания) и, логично погледнато, не виждам причина да не бъдат отделени от общото застраховане с предстоящите промени.

Ако си разбрал друго нещо от така описаните намерения на КФН, ще се радвам да споделиш.

Принципът и на двете дейности е поемането и покриването на
                    рискове.
                    Застрахователите, които извършват дейност по общо застрахованемогат да покриват всички рискове, които подлежат на застраховане, така както са определени в Приложение № 1 към КЗ, като не съществуват пречки
                    застраховател да поиска и да получи лиценз само за покриване на здравни
                    рискове (по застраховка „Заболяване”, съгласно т. 2 на буква „А” от Раздел ІІ
                    на Приложение № 1 към КЗ).
                    Здравноосигурителните дружества от своя страна поемат рискове,
                    които са свързани с финансовото обезпечаване на здравни услуги и стоки.
                    Разликата между рисковете, поемани при двете дейности, е ограничена
                    до това, че здравноосигурителните дружества могат да покриват само здравни
                    рискове, докато застрахователите могат да покриват всички рискове, присъщи
                    за дейността по общо застраховане, включително здравни рискове
                    .
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                      http://www.fsc.bg/media_center/files...strahovane.pdf

Ето да четеш - да не се излагаш друг път.
                      Инфото беше ясно от началото на есента.
                      Който търси - намира, нали така беше.
                      А ти като си го прочел (още в началото на есента) какво ти стана ясно?

Съгласно КЗ, капиталът на ЗД зависи от дейностите, които извършва. В кодекса е записано още, че здравните застраховки попадат в една и съща група с тези "Живот" (с най-високи капиталови изисквания) и, логично погледнато, не виждам причина да не бъдат отделени от общото застраховане с предстоящите промени.

Ако си разбрал друго нещо от така описаните намерения на КФН, ще се радвам да споделиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0rki Разгледай мнение
                        още не е засъхнало мастилото с което й написах името преди малко и многоуважаемата фашкийка се появила за да развесели аудиторията
                        В столипиново още ли пишете с мастило бре?

Коментар

• Първоначално изпратено от Фашкийкa Разгледай мнение
                          Мдааа, това ще да е причината.
                          Както винаги, Порки се отличава с остър като бръснач ум.
                          още не е засъхнало мастилото с което й написах името преди малко и многоуважаемата фашкийка се появила за да развесели аудиторията

Коментар

• Първоначално изпратено от p0rki Разгледай мнение
                            + 1

доста скъпо ще им излезе рекламата за да налагат втора марка на пазара
                            Мдааа, това ще да е причината.
                            Както винаги, Порки се отличава с остър като бръснач ум.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение

Аз само питам, а не знам да е станало срамно човек да пита. Отговорихте ми и ви благодаря за информацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                                А то ще може ли здравна и общо застраховане да са една компания. Няма ли да е като живота и общото - задължително да са отделни?

Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X