IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Абе имаше и някой други очаквания:

А. Христов: Всички акции от увеличението на Еврохолд и Евроинс ще бъдат записани

Но дано занапред разминаванията в думите и делата да намалеят и настоящите инвеститори тук да изкарат добра доходност.
    Акцията е важна за цялата конюнктура на БФБ, много активни пари са вкарани тук.
    Така си е. Май най-големите дървета се стремята да блокират най-много капитал. Може и Костолани да го е казал. Не е препоръка
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• пичове кво става?
      нали уж щяхме да падаме след края на записването, а то каква стана ц ц ц

ПП равновесен, коментираните от теб 2 милиона акции не са фрии флоута, а по-скоро 'горещи' акции купени от спекуланти под 1.1.-1 лева. Като гледам оборота от последните 3 месеца + заявките от бандата тука че са разпродали... не остана много акция в спекуланти

ще поживеем ще видим
      Last edited by bertram; 05.05.2011, 14:49.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        Ами виж досието на Мажо в търговския и ще разбереш, колко е записал.
        говоря за всичките свързани лица включително и управляващите като физически лица. Все пак би било много нагло ако мажоритаря не си запише увеличението при положение че е казал че ще го запише.

Коментар

"В крайна сметка ще ми е интересно дали ще се увеличи кеша в консолидирания отчет." VS
          "Основната част от парите според мен са дошли от облигационния заем на Старком за 30 млн (вероятно записан от дъщерните дружества основно" ???????

Нали няма кеш в консолидирания?
          Това кой го казва?

Коментар

• "В крайна сметка ще ми е интересно дали ще се увеличи кеша в консолидирания отчет." VS
            "Основната част от парите според мен са дошли от облигационния заем на Старком за 30 млн (вероятно записан от дъщерните дружества основно" ???????

Нали няма кеш в консолидирания?
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Не съм видял, ако имаш нещо да кажеш за това, го кажи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                Залагам на доста по-малко от 10 млн. Основната част от парите според мен са дошли от облигационния заем на Старком за 30 млн (вероятно записан от дъщерните дружества основно), и от репа на Старком с акции на Еврохолд. Отделно дъщерните вероятно са си записали техните дялове. В крайна сметка ще ми е интересно дали ще се увеличи кеша в консолидирания отчет. Ако си остане на същите нива, значи не са привлекли нов ресурс практически. Записалите спекуланти вероятно са основно такива, които са си продали акциите на 1.05 през последните седмици и след това са купили от новата емисия по левче. Апропо, видяхте ли отчета на Интеркапитал?
                А ти видя ли в имотния?
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Като гледам това за фрии флоъта не го казвам аз.

А силно ме съмнява дори групата/ вкл евроинс, румънския застраховател и лично управляващите/ + лео овърсис да са записали всичко. Като гледам поне книгата им на акционерите към 2010 ми се губят няколко милиона от тях
                  Ами виж досието на Мажо в търговския и ще разбереш, колко е записал.
                  Last edited by cymru; 05.05.2011, 13:11.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

Да бе - я виж акционерната. Над 2 мил. са само акциите от масовата преибатизацията - много от собствениците вече ги няма, а други са забравили за какво иде реч.
                    Я пак за фрий флота!!!

Така или иначе е вероятно да има около 10 мил. нови акции записани и платени от акционери извън групата на мажо.
                    Залагам на доста по-малко от 10 млн. Основната част от парите според мен са дошли от облигационния заем на Старком за 30 млн (вероятно записан от дъщерните дружества основно), и от репа на Старком с акции на Еврохолд. Отделно дъщерните вероятно са си записали техните дялове. В крайна сметка ще ми е интересно дали ще се увеличи кеша в консолидирания отчет. Ако си остане на същите нива, значи не са привлекли нов ресурс практически. Записалите спекуланти вероятно са основно такива, които са си продали акциите на 1.05 през последните седмици и след това са купили от новата емисия по левче. Апропо, видяхте ли отчета на Интеркапитал?

Коментар

Да бе - я виж акционерната. Над 2 мил. са само акциите от масовата преибатизацията - много от собствениците вече ги няма, а други са забравили за какво иде реч.
                      Я пак за фрий флота!!!

Така или иначе е вероятно да има около 10 мил. нови акции записани и платени от акционери извън групата на мажо.
                      Като гледам това за фрии флоъта не го казвам аз.

А силно ме съмнява дори групата/ вкл евроинс, румънския застраховател и лично управляващите/ + лео овърсис да са записали всичко. Като гледам поне книгата им на акционерите към 2010 ми се губят няколко милиона от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        шефа казва в интервюто че фрии флоута е 2 милиона акции.
                        Я пак за фрий флота!!!

Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
                          е тогава това са 14 млн над дела на ЕУБГ.
                          май не са само спекуланти тука.
                          шефа казва в интервюто че фрии флоута е 2 милиона акции.

Коментар

• е тогава това са 14 млн над дела на ЕУБГ.
                            май не са само спекуланти тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Доста по-добре от предварителните очаквания!
                              Браво!!!
                              Абе имаше и някой други очаквания:

А. Христов: Всички акции от увеличението на Еврохолд и Евроинс ще бъдат записани

Но дано занапред разминаванията в думите и делата да намалеят и настоящите инвеститори тук да изкарат добра доходност.
                              Акцията е важна за цялата конюнктура на БФБ, много активни пари са вкарани тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Всичко което не е обявяване на фалит е по-добре от предварителните очаквания...
                                Е ти не спираш бе мастере!!!
                                Аз бих казал всичко което не е депозит е по-добре

Коментар

Working...
                                X