Какво стана с интервюто?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cloud Разгледай мнениенещо не ми се връзваСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе става дума за демонстративно. Това са хората, който са най-наясно със ситуацията в холдинга. И тези хора имат приличен пакет лични акции. И явно не ги записват. Каква би могла да е причината. Аз виждам две причини.
1. нямат достатъчно лични кинти за да запишат
2. не вярват че ще спечят от тези акцииНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеКакво точно рискуват? Вземат пари от дъщерните си дружества и отделно назаем, за да ги върнат обратно в дъщерните впоследствие. Велика схема.Не е препоръка/.
Кефи ме тая акция как се държи още. Запазвам си правото, да ви бъзикам от време на време. Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми пич консолидирания отчет на този холдинг е безсмислен. Мога ди го обясня и подробно какво се получава когато консолидираш компании, които притежават други компании, които притежават други компани. Но мисля че каквото и кажа няма значение за теб.
Аз го написах и не знам някой да ми е използвал ника когато и да било. А ако се осетя че ми го използват ще се наложи за пръв път от сигурно 7 години да си сменя ника и да започна да пиша с друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеПич, ако не си спомняш, някой който пише през този ник, твърдеше че не било нужно да се гледат консолидирани отчети, че нямали значение, какво да дискутираме повече и кой кого прави на идиот
Аз го написах и не знам някой да ми е използвал ника когато и да било. А ако се осетя че ми го използват ще се наложи за пръв път от сигурно 7 години да си сменя ника и да започна да пиша с друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа еврохолд мисля че достатъчно много съм казвал кое не ми харесва в отчетите им. За неохим единственото нещо което споменах е че очаквам висока печалба. До колкото си спомням освен в тези теми пиша и в темите за банките, стара планина, мсн. Като се изказвах негативно за Бакб не се сещам някой да го е правил на въпрос. Но като пиша нещо наопаки в тази тема и веднага се почват въпросите, ама защо пишеш това., какво да дискутираме повече и кой кого прави на идиот
Коментар
-
За еврохолд мисля че достатъчно много съм казвал кое не ми харесва в отчетите им. За неохим единственото нещо което споменах е че очаквам висока печалба. До колкото си спомням освен в тези теми пиша и в темите за банките, стара планина, мсн. Като се изказвах негативно за Бакб не се сещам някой да го е правил на въпрос. Но като пиша нещо наопаки в тази тема и веднага се почват въпросите, ама защо пишеш това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНямам идея каква е мотивацията на ОК. Аз за добро или за лошо се чувствам част от нашия пазар и не ми харесва когато някой мисли участниците на пазара за идиоти.
Нямаме тайни тук, нали сме сговорна дружина
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНямам идея каква е мотивацията на ОК. Аз за добро или за лошо се чувствам част от нашия пазар и не ми харесва когато някой мисли участниците на пазара за идиоти.
да не би случайно да пусна привилегировани с 20% лихва и да не плати 1, или пък прави увеличение под пазар 2 пъти за 3 месеца, или пък пуска супер атрактивни облигации (10+%) само за свои хора... (да не говорим за схемите с патките на бож)
за мен целта е да се съхрани бизнеса като пазаредн дял и потенциял, а не да се крепи цената на акцията със сетни сили...явно повечето хора мислят като теб - ето не си подкрепиха цената значи не стават, а не мислят за дял и ръст...
а по отношение на продадените бизнеси това си е по план за изчистване на структурата на холдинга приета преди няколко години. може да се поспори за цената, но това не е от съществено значение в дадения случай.
Мажо си записа акциите, а не се кри да прикотка 16 милки от пазара и да запише 3..нали!
поздрави
ПП малко офтопик - странно как се кефите и помпате Неохима при положение, че мажо е на входа и изхода и може да прави каквото си иска, а тук вадите вода от 10 кладенеца колко е зле..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Вашите въпроси към Асен Христов от Еврохолд за интервю в Investor.bg
отворих специална тема за тях тук
http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12416
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТрудно се обиждам
е тва не мога да го разбера...
сектора на лизинга и застраховането е сплескан в БГ, а холда се бори да над средата... няма как да е профитен в момент в който гиганти инкасират яки загуби...
нека бъдем реалисти и да оценяваме кой и как се бори в условия на криза.
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепонеже го познавам лично проди мога да ти кажа, че за да слезеш на неговото ниво ще ти трябва стълбаразбирай ме както искаш
стъплба, по която да се качиш доста нагоре...мислейки, че слизаш...
не е обида това! просто факт
Коментар
Коментар