If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Много лесно се объркваш. Първо бъркаш риторични въпроси с истински въпроси. Сега елементарни силогизми те объркват. Нищо чудно че си фен на компанията.
, това ли измисли за толкова време, ползвал си тълковния, вероятно.
Кажи сега, взимат като твърдиш в предишния си пост или не взимат като твърдеше в по-предишния.
Много лесно се объркваш. Първо бъркаш риторични въпроси с истински въпроси. Сега елементарни силогизми те объркват. Нищо чудно че си фен на компанията.
Не става дума за демонстративно. Това са хората, който са най-наясно със ситуацията в холдинга. И тези хора имат приличен пакет лични акции. И явно не ги записват. Каква би могла да е причината. Аз виждам две причини.
1. нямат достатъчно лични кинти за да запишат
2. не вярват че ще спечят от тези акции
3. взимат си ги от пазара, за да те дразнят и не само
И сега какво технически ли ще гледаме кой какво записва. Или искаш да кажеш че старком са правили тарикатълци и не са си записали акциите които са репосали.
Аз ти задавам въпрос, ти ми отговаряш с въпрос. Класика, но въпроса си остава.
Не знам колко има Старком, ти твърдиш че знаеш, та питам къде са репата, за които говориш. Технически, нетехнически, мажоритаря си ги записа и плати, както каза, кой друг е взел ще се види. Със сигурност не са в хора дето играят за 10 стинки, като се твърдеше че ще стане.
Не става дума за демонстративно. Това са хората, който са най-наясно със ситуацията в холдинга. И тези хора имат приличен пакет лични акции. И явно не ги записват. Каква би могла да е причината. Аз виждам две причини.
1. нямат достатъчно лични кинти за да запишат
2. не вярват че ще спечят от тези акции
И сега какво технически ли ще гледаме кой какво записва. Или искаш да кажеш че старком са правили тарикатълци и не са си записали акциите които са репосали.
Ми в това - с оглед на последната нформация повишавам прогнозата си на около 11 мил. от несвързани с мажо.
Ти очакваш да ти направят демонстративно записване в качеството си на физ. лица при положение, че хвърлят 30 мил чрез Старком само за успокоение на духа ти ли?
А това кой е записал облигациите ще стане ясно - ама нека ОК да обясни как всички фирми в холдинга си хвърлят оборотния капитал, за да записват облигации.
Как изобщо можеш да говориш за 11 милиона несвързани с мажо при положение че акциите на старком са 41,6 милиона като се вземат и репата.
Да, мултилевъл е. Пиши ми на лични ако имаш интерес.
ами факта че се плаща на хейтъри
значи че някой има интерес или да купува
евтини акции или е просто застраховател конкурент който иска да пречи. и в двата случая за мене е сигнал да си запазя останалите акции тука.
Какво общо има ихлбл с това кой записва акции от еврохолд. Аз и на ихлбл никак не им се кефя като правят тези разводнявания. И в последното не участвах.
Ми в това - с оглед на последната нформация повишавам прогнозата си на около 11 мил. от несвързани с мажо.
Ти очакваш да ти направят демонстративно записване в качеството си на физ. лица при положение, че хвърлят 30 мил чрез Старком само за успокоение на духа ти ли?
А това кой е записал облигациите ще стане ясно - ама нека ОК да обясни как всички фирми в холдинга си хвърлят оборотния капитал, за да записват облигации.
Коментар