Първоначално изпратено от needtoknowmore
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеДнес кой продава - пак ли са Елана?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБобане,
Повтарям имам малко в ТИМ малко над тези нива ,но не се гордея с тях и не мисля да допълвам.....
Днес купувах Доверие . Мисля че е по перспeктивна от ХИМ най малко защото защото въпреки скорошното недоверие към Донев той си направи увеличение на 1,5 и подкрепя акциите си . Малко идиотско му е обратното но какво да си прави.....
Не е препоръка....
Успех и на теб!
Хубава неделя
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеБлагодаря Монти,аз и не очаквах друго да кажеш...За мен изкупуването на 1.5млн акции е важно....и едва ли са купували 100 дребни само.Ккакто и да е...а за яхта ...за да искаш да пипнеш такава не става с чакане на дивиденти...Дивиденти се чакат ..когато си се качил на яхтата
За едно нещо съм съгласен...Мажо е потаен,нищо не казава,нищо не дава.Но пък като сравня с другите Мажовци дето ги имате за добри,а ги гони прокуратурата...както и да е
ще поживеем ще видим...Успех
Повтарям имам малко в ТИМ малко над тези нива ,но не се гордея с тях и не мисля да допълвам.....
Днес купувах Доверие . Мисля че е по перспeктивна от ХИМ най малко защото защото въпреки скорошното недоверие към Донев той си направи увеличение на 1,5 и подкрепя акциите си . Малко идиотско му е обратното но какво да си прави.....
Не е препоръка....
Успех и на теб!
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИ идея си нямаш колко съм спечелил преди 4-5г от тази позиция....а от ЦКБ миналата година.Не ми отговори по- долу те питах нещо.
Като е толкова лоша тази акция....кой изкупи милион и половина акции за месец....Явно много са тъпанарите на тази борса.Е ,споко,ти не си от тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеБобан, играеш си на ортак с дявола ли? Нали знаеш, че това не прави интересите ви еднакви. Точно обратното е. Колкото и да му лижеш топките, тий пак няма да ти пусне фъндък. Разбирам някой от вас да беше спечелил нещо от тази позиция, ама... Стокхолмски синдром.
Като е толкова лоша тази акция....кой изкупи милион и половина акции за месец....Явно много са тъпанарите на тази борса.Е ,споко,ти не си от тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеТи на малоумен ли се правиш, или се опитваш да остроумничиш ?
Опитвам се да съм реалист.Ако някой трябваше да заплашва този журналист има хиляди начини ....и нямаше да разберете...Човекът си е написал името,пуснал е от собствено име пратката....и е написал текст на първата страница.Който както иска да го разбира.Ако някой смята ,че е заплаха...има прокуратура,има полиция,има съд.Има кой да реши кое какво е.Ама този журналист е мишок....не му стиска да сезира прокуратурата ,защото може да отнесе една присъда за клевета и уронване на престижа.И се наел да пише статии.....ми да пише.Има право....Пак казвам....ако има заплаха за живота да се повдигне разследване
П.С ...едва ли с тези плоски начини ще си върнете Алеята.Зарът е хвърлен
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАми този журналист,ако намира в този текст заплаха ,да сезира прокуратурата.Според мен по-скоро текста има поучителен подтекст а не заплашителен.Пак казвам....да сезира прокуратурата,полиция...който си иска.Само,че да знае ,че ако не може да докаже твърденията си и се опитва да клевети...ще си понесе последствията.Точно и ясно....Мисля,че това е правилният подход.
Т
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАми този журналист,ако намира в този текст заплаха ,да сезира прокуратурата.Според мен по-скоро текста има поучителен подтекст а не заплашителен.Пак казвам....да сезира прокуратурата,полиция...който си иска.Само,че да знае ,че ако не може да докаже твърденията си и се опитва да клевети...ще си понесе последствията.Точно и ясно....Мисля,че това е правилният подход.
Коментар
Коментар