IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    Един колега днес каза че са му продали те. А иначе тези лотове от петък нещо ги скриха, но и те ще минат скоро време - дано са последните, че освен да гледаме как флуктурира обема друго нищо интересно няма за сега хаха
    Ако са последните тия 160К акции...най-много до края на седмицата ще са продадени....После....лека полека ....на където му е мястото...Те кучетата си лаят...керванът си върви

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
      Днес кой продава - пак ли са Елана?
      Един колега днес каза че са му продали те. А иначе тези лотове от петък нещо ги скриха, но и те ще минат скоро време - дано са последните, че освен да гледаме как флуктурира обема друго нищо интересно няма за сега хаха
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Днес кой продава - пак ли са Елана?

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
          "Подарък" с подтекст

Аре бе, фенклуба ? Следващия подарък кво е ? Риба във вестник ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Бобане,
            Повтарям имам малко в ТИМ малко над тези нива ,но не се гордея с тях и не мисля да допълвам.....
            Днес купувах Доверие . Мисля че е по перспeктивна от ХИМ най малко защото защото въпреки скорошното недоверие към Донев той си направи увеличение на 1,5 и подкрепя акциите си . Малко идиотско му е обратното но какво да си прави.....
            Не е препоръка....
            Успех и на теб!
            Добре Монти...Така си преценил,така си направил...

Хубава неделя

Коментар

• Мисля да спра с всякакви полемики ....Всеки си има глава на раменете....

А отнсно ТИМ ....слабо ме интересува кой какво казал ,на кого пратил писмо...Алея1 втора,трета.....

Не искам да ставам проводник на нечии интереси....Оправяйте се.Вдигайте бунт ако искате....Ваша работа...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Благодаря Монти,аз и не очаквах друго да кажеш...За мен изкупуването на 1.5млн акции е важно....и едва ли са купували 100 дребни само.Ккакто и да е...а за яхта ...за да искаш да пипнеш такава не става с чакане на дивиденти...Дивиденти се чакат ..когато си се качил на яхтата

За едно нещо съм съгласен...Мажо е потаен,нищо не казава,нищо не дава.Но пък като сравня с другите Мажовци дето ги имате за добри,а ги гони прокуратурата...както и да е

ще поживеем ще видим...Успех
                Бобане,
                Повтарям имам малко в ТИМ малко над тези нива ,но не се гордея с тях и не мисля да допълвам.....
                Днес купувах Доверие . Мисля че е по перспeктивна от ХИМ най малко защото защото въпреки скорошното недоверие към Донев той си направи увеличение на 1,5 и подкрепя акциите си . Малко идиотско му е обратното но какво да си прави.....
                Не е препоръка....
                Успех и на теб!

Коментар

И идея си нямаш колко съм спечелил преди 4-5г от тази позиция....а от ЦКБ миналата година.Не ми отговори по- долу те питах нещо.
                  Като е толкова лоша тази акция....кой изкупи милион и половина акции за месец....Явно много са тъпанарите на тази борса.Е ,споко,ти не си от тях
                  Естествено че са много тъпанарите на тази, като и на всички други борси. И много ясно, че всеки се надява да не е сред тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                    Бобан, играеш си на ортак с дявола ли? Нали знаеш, че това не прави интересите ви еднакви. Точно обратното е. Колкото и да му лижеш топките, тий пак няма да ти пусне фъндък. Разбирам някой от вас да беше спечелил нещо от тази позиция, ама... Стокхолмски синдром.
                    И идея си нямаш колко съм спечелил преди 4-5г от тази позиция....а от ЦКБ миналата година.Не ми отговори по- долу те питах нещо.
                    Като е толкова лоша тази акция....кой изкупи милион и половина акции за месец....Явно много са тъпанарите на тази борса.Е ,споко,ти не си от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      Ти на малоумен ли се правиш, или се опитваш да остроумничиш ?

Опитвам се да съм реалист.Ако някой трябваше да заплашва този журналист има хиляди начини ....и нямаше да разберете...Човекът си е написал името,пуснал е от собствено име пратката....и е написал текст на първата страница.Който както иска да го разбира.Ако някой смята ,че е заплаха...има прокуратура,има полиция,има съд.Има кой да реши кое какво е.Ама този журналист е мишок....не му стиска да сезира прокуратурата ,защото може да отнесе една присъда за клевета и уронване на престижа.И се наел да пише статии.....ми да пише.Има право....Пак казвам....ако има заплаха за живота да се повдигне разследване

П.С ...едва ли с тези плоски начини ще си върнете Алеята.Зарът е хвърлен

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                        Да днес.
                        Значи са решили да сипват по отвисоко.

Коментар

• Да днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                            На мен ми продадоха Елана,
                            Днес ли?

Коментар

Ами този журналист,ако намира в този текст заплаха ,да сезира прокуратурата.Според мен по-скоро текста има поучителен подтекст а не заплашителен.Пак казвам....да сезира прокуратурата,полиция...който си иска.Само,че да знае ,че ако не може да докаже твърденията си и се опитва да клевети...ще си понесе последствията.Точно и ясно....Мисля,че това е правилният подход.

Т
                              Бобан, играеш си на ортак с дявола ли? Нали знаеш, че това не прави интересите ви еднакви. Точно обратното е. Колкото и да му лижеш топките, тий пак няма да ти пусне фъндък. Разбирам някой от вас да беше спечелил нещо от тази позиция, ама... Стокхолмски синдром.

Коментар

Ами този журналист,ако намира в този текст заплаха ,да сезира прокуратурата.Според мен по-скоро текста има поучителен подтекст а не заплашителен.Пак казвам....да сезира прокуратурата,полиция...който си иска.Само,че да знае ,че ако не може да докаже твърденията си и се опитва да клевети...ще си понесе последствията.Точно и ясно....Мисля,че това е правилният подход.
                                Ти на малоумен ли се правиш, или се опитваш да остроумничиш ?

Коментар

Working...
                                X